Alleenstaande moeders
5,8

4 reviews

Informatie over en rondom Alleenstaande moeders. Doordat het leden aantal van Alleenstaande moeders een stuk minder is dan bij de concurrerende datingsites en de betrouwbaarheid niet garant staat, hebben we deze datingsite een laag cijfer van 5,8 moeten geven. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Alleenstaande moeders? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Rens (45)
  Leuk als je van kinderen houdt 0 reacties

  De datingwebsite alleenstaande moeders is echt de hemel op aardig voor iedere single man die ook van kinderen houdt en het dus niet erg vindt om met een vrouw te daten die één of meerdere kinderen heeft. Want doordat de website alleenstaande moeders heet, zitten hier ook bijna alleen maar dames op en ben je als man ver in de minderheid, waardoor je lekker veel aandacht krijgt hier. Op de normale datingwebsites is het meestal andersom, dan heb ik de ervaring dat er meer mannen op zitten dan vrouwen en dan moet je als man altijd ontzettend je best doen om ook maar een klein beetje aandacht van welke vrouw dan ook te krijgen.

  Rens (45) 12 juli 2019
 • Laura (50)
  Veel onder de vijftig 1 reactie

  Waar je op andere datingsites bijna alleen maar mannen van vijftig jaar en ouder kunt vinden, zo heb je deze mannen hier bijna helemaal niet. Dan is het in zo’n gebal heel erg afhankelijk van de leeftijd van de vrouw en maar wat zij zoekt of dit wel of geen succes zal worden en wat ik hier zie aan vrouwen en wat hun leeftijd is dan zit dat wel snor.

  Laura (50) 19 mei 2019
 • Yvonne (53)
  Nuttige website 0 reacties

  Ik vind de datingsite alleenstaande moeders een fijne maar ook nuttige website voor dating. Alle vrouwen die hier op deze site zitten, zitten in een soortgelijke situatie. Er zijn natuurlijk vrouwen die een mislukt huwelijk hebben maar er zijn ook vrouwen van wie de man overleden is. Hoe dan ook, ze staan er in alle gevallen alleen voor en dan is het heel erg fijn om te weten dat er een website is speciaal voor deze vrouwen is, ik ben er heel erg blij mee. De mannen die hier zitten weten er zo ook allemaal van af, wat een hoop scheelt met uitleggen van je thuissituatie.

  Yvonne (53) 30 april 2019
 • Melanie (44)
  Alleenstaande moeder overbodig 2 reacties

  Ik vind een website als alleenstaande moeders totaal overbodig. Waarom zou je een website maken speciaal voor moeders die op zoek zijn naar een man? Geen man die het in zijn hoofd haalt om zich hier aan te melden lijkt mij. Ik zou het ook niet in mijn hoofd halen om op een site voor alleenstaande vaders een account aan te maken in ieder geval. Wanneer je kinderen hebt, man of vrouw zijnde, ben je ook gewoon welkom op alle andere datingsites, dus vandaar dat deze site totaal over bodig zijn als je het mij vraagt. Dat is ook wel te zien aaan het aantal leden dat hier op zit, want dat is bedroevend laag en de leden die er op zitten zijn bijna allemaal vrouwelijk dus diegenen wens ik veel succes met het zoeken naar een leuke vent hier. Ik geloof niet dat dat gaat lukken...

  Melanie (44) 18 november 2018