Be2
7,3

2 reviews

Informatie over en rondom Be2. Be2 behaalt een 7,3 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Be2? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 339 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Dennis (32)
  Waardeloze site 0 reacties

  Wat een vreselijke website is dit! Ik ben niet iemand die snel gal over iets staat te spuwen, maar eerlijk waar ik snap niet dat een website als deze niet uit de lucht wordt gehaald. Volgens mij word je hier opgelicht terwijl je er zelf met je neus boven op staat, ik heb helaas nog geen bewijs maar ik ben er zo goed als zeker van dat dit wel is wat er hier op Be2 gebeurt. En iedereen die dit niet ziet is hopeloos naïef en ik hoop dat ze gauw door hebben wat voor vieze spelletjes er hier gespeeld worden.

  Dennis (32) 15 april 2019
 • Vincent (48)
  Be2 leuk maar degelijk 2 reacties

  Ik vind Be2 op zich best een hele leuke dating site voor tegenwoordig, het heeft een aantal leuke dingen op de site als extra toevoeging aan het reguliere wat je eigenlijk op iedere datingwebsite wel ziet. Dit zorgt er in mijn ogen al voor dat het over een plus punt beschikt in vergelijking met wat andere websites.

  Wat dan weer minder aan deze webstie is, is dat het naar mijn mening veel te degelijk is. Het mag van mij allemaal wel een stukje spannender aan, ik ben altijd iemand geweest die het niet zo heel erg noauw neemt met de regels en die altijd op het randje van iets speelt. Zoiets zoek ik ook als een datingsite, maar nu weet ik best dat dit voor heel veel andere nniet zo is en dan is dit perfec.t

  Vincent (48) 28 december 2018

Plaats een review