Be2
7,3

4 reviews

Informatie over en rondom Be2. Be2 behaalt een 7,3 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Be2? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Fred (57)
  Be2 goed 0 reacties

  Ik lees hier alleen middelmatige of slechte beoordelingen over Be2 en eerlijk gezegd verbaas ik me hier wel wat over.
  Zelf ben ik namelijk heel erg goed te spreken over deze website en ben ik blij met wat ik hier allemaal op kan doen en vooral met de vrouwen die hierop te vinden zijn, dit is één van de weinige websites waar het aantal vrouwen bijna even hoog is als het aantal mannen.
  Hier is het verschil er tussen deze twee aantallen maar heel klein, op de meeste websites is er voor iedere vrouw wel een stuk of 10 mannen om uit te kiezen.
  Wat voor de vrouwen waarschijnlijk en begrijpelijk ook, heel fijn is, maar voor ons mannen een stuk minder plezierig zal worden.
  Hier is dat dus niet zo en kun je dus heel veel vrouwen spreken en is de kans dat hier een leuke vrouw voor je bij zit is ook wel groot.
  Dus al dat negatieve wat ik hier allemaal zie, daar verbaas ik me echt wel over.

  Fred (57) 17 juli 2019
 • Stefan (36)
  Be2 verhoudingen kloppen niet 1 reactie

  Be2 is gelukkig een hele grote website met heel erg veel leden, ik heb gezien dat ze over de 760.000 leden hebben geloof ik en dat mag ook wel want de verhoudingen die ze op de site hebben staan, daar klopt dan weer geen snars van.
  Hier staat op 53% tegenover 47% en dat is lang niet zo, want voor elke 8 mannen zijn er denk ik 2 vrouwen op de site dus als man zijnde moet je echt wel flink je best doen om wat vrouwelijke aandacht te krijgen.
  Ik kan alleen maar aannemen dat dit voor de vrouwelijke daters juist leuk is, want zij krijgen lekker veel aandacht van allerlei mannen en al helemaal als je een beetje mooie foto's op je profiel hebt staan.
  Maar voor de mannen worden de kansen hier een aardig stuk kleiner en dan krijgen de vrouwen ook kans om ons tegen elkaar uit te spelen en ik merk wel een beetje dat dat soms gebeurt en dat hoort natuurlijk niet zo.
  Dus er zitten ook echt wel negatieve dingen aan verbonden.
  Maar zoals ik al zei is het maar goed dat er zo veel leden op deze site zitten, want ondanks dat de verhoudingen zo anders zijn dan er staat, dan zitten er alsnog wel behoorlijk veel vrouwen op gezien het leden aantal.

  Stefan (36) 14 juli 2019
 • Dennis (32)
  Waardeloze site 1 reactie

  Wat een vreselijke website is dit! Ik ben niet iemand die snel gal over iets staat te spuwen, maar eerlijk waar ik snap niet dat een website als deze niet uit de lucht wordt gehaald. Volgens mij word je hier opgelicht terwijl je er zelf met je neus boven op staat, ik heb helaas nog geen bewijs maar ik ben er zo goed als zeker van dat dit wel is wat er hier op Be2 gebeurt. En iedereen die dit niet ziet is hopeloos naïef en ik hoop dat ze gauw door hebben wat voor vieze spelletjes er hier gespeeld worden.

  Dennis (32) 15 april 2019
 • Vincent (48)
  Be2 leuk maar degelijk 2 reacties

  Ik vind Be2 op zich best een hele leuke dating site voor tegenwoordig, het heeft een aantal leuke dingen op de site als extra toevoeging aan het reguliere wat je eigenlijk op iedere datingwebsite wel ziet. Dit zorgt er in mijn ogen al voor dat het over een plus punt beschikt in vergelijking met wat andere websites.

  Wat dan weer minder aan deze webstie is, is dat het naar mijn mening veel te degelijk is. Het mag van mij allemaal wel een stukje spannender aan, ik ben altijd iemand geweest die het niet zo heel erg noauw neemt met de regels en die altijd op het randje van iets speelt. Zoiets zoek ik ook als een datingsite, maar nu weet ik best dat dit voor heel veel andere nniet zo is en dan is dit perfec.t

  Vincent (48) 28 december 2018