C Date
5,6

3 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent C Date. C Date krijgt van ons een 5,6 als eindcijfer. De datingsite is onoverzichtelijk en het duurt een tijdje voordat je reactie krijgt van de klantenservice, dit brengt ook de betrouwbaarheid in het geding.

Ontevreden over C Date? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Ruben (33)
  C Date checklist 0 reacties

  Wanneer je op de site van C-date komt, dan krijg je meteen een soort checklist onder je neus gedrukt waarop je moet aangeven waar je naar op zoek bent en dit kan op zich best handig zijn, maar soms ook niet vind ik.
  nt de ene keer dat ik online ga daten heb ik meer zin in het ene en een andere keer weer in iets anders, dus dit maakt het wel een stuk beperkter.
  Als je heel gericht naar iets op zoek bent, dan kan ik me wel voorstellen dat die mensen dit wel een hele goede update van een datingsite vinden en op deze manier weet je wel zeker dat je in een kring terecht komt met alleen maar mensen die naar hetzelfde op zoek zijn als jij en dat lijkt me dan wel weer ideaal.
  Ik ben alleen niet zo stabiel met dat soort zaken en mijn interesse ligt nogal eens ergens anders, dus in mijn geval is het niet altijd gunstig.

  Ruben (33) 18 juli 2019
 • Harrie (59)
  Sexsite 1 reactie

  Als je op C-date op zoek bent naar een leuke date met een lieve en mooie vrouw dan kan ik je bij deze uit de droom helpen want dat gaat je hier niet lukken. Ik ben een man van een bovengemiddelde leeftijd en ik ben op zoek naar een fijne vrouw met wie ik mijn tweede helft van mijn leven kan doorbrengen en waar ik leuke dingen mee kan gaan doen op langere termijn. Hier denken ze echter anders over de hele bedoeling van deze website.

  Het komt er eigenlijk op neer dat C-date gewoon een ordinaire sexsite is. Je ontmoet er vrouwen en deze vrouwen zijn niet op zoek naar een leuke date voor een relatie maar die bieden gewoon sex aan. Wanneer je dat ook zoekt dan is het prima en zit je hier werkelijk in het walhalla, maar wanneer je naar een relatie op zoek bent zoals ik dan is het zonde van je tijd. Dat ga je hier nu niet vinden en dat zal je er morgen of overmorgen ook niet vinden.

  Harrie (59) 3 februari 2019
 • Igor (50)
  C Date voor het casual daten 2 reacties

  Wanneer je niet perse op zoek bent naar een relatie, maar gewoon naar een leuke en casual date met alle bijkomstigheden waarvan je hoopt dat die er aan te pas komen, dan kun je op C Date prima iemand vinden die je hier wel bij zou kunnen vergezellen.
  Ik heb hier al meerdere malen een leuke vrouw ontmoet en met een aantal van deze vrouwen heb ik al één of meerdere dates gehad, waarbij we beide een leuke avond hebben gehad en waarbij we vooraf van elkaar wisten dat we niet op zoek waren naar een langdurige relatie.
  Ik ben ook niet perse op zoek naar een langdurige relatie, maar ik sta er wel open voor en ik sta er dan ook zo in dat ik wel zie hoe het loopt.
  Wanneer het gewoon bij één date blijft en je een leuke avond hebt gehad dan is het prima, maar wanneer je je toch verder en op een andere manier tot elkaar aangetrokken voelt, dan is dat ook leuk en dan kun je elkaar beter leren kennen op een dieper vlak.
  Voor mij werkt de werkwijze van C Date dan ook heel goed, maar ikdenk dat dit op heel veel datingwebsites wel kan, zo lang je maar goed met elkaar blijft communiceren.
  Maar communiceren is natuurlijk altijd heel erg belangrijk! Waar dan ook, in relatie en op het werk dat maakt niet uit.
  Toch schijnen veel mensen hier moeite mee te hebben en loopt daardoor vaak iets mis...

  Igor (50) 10 november 2018