Hearts
8,2

Informatie over en rondom Hearts. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,2. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Hearts erg hoog. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Review gemiddelde3.5 sterren waardering 7 reviews

Bezoek Hearts

https://www.hearts.nl

Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 38 keer bezocht.

Reviews ( 7 )

 • Emily (29)
  Kik Facebook Tel nr 2 reacties

  Als ik voorop mag stellen dat Hearts als datingsite top functioneert, zijn er ook wel wat dingen waar je aan moet wennen. Hearts is een betaalde datingsite, wat ik persoonlijk heel fijn vind omdat je zo meteen ziet wie serieus zoekend is en wie er alleen maar op zit om een beetje te kijken. Ook is het beter beveiligd en kan je er vanuit gaan dat ieder persoon die betaald een echt profiel is, want ze moeten immers betalen met een geldig Nederlands of Belgische bankrekening! Niet heel onbelangrijk.

  Wat mij persoonlijk tegen valt is het feit dat zoveel leden meteen vragen om een telefoonnummer, facebook of kik (had zelf nog nooit van kik gehoord maar dit schijnt een anonieme chat te zijn, NIET DOEN DUS). Ik heb dus in mijn profiel gezet: als je afhankelijk bent van prive gegevens, blijf dan maar lekker weg. Dit werkt aardig, alhoewel er vandaag weer een persoon was genaamd Joh1977 die het blijkbaar niet had gelezen en zijn kik naam meteen gaf, met de tekst: durf jij te kikken met mij?
  Nou, met alle respect, maar die heb ik even flink uitgescholden. Waarom zou je met mij anoniem willen chatten op een onbekende app? Terwijl je hebt betaald op de betreffende datingsite en je daar onbeperkt kan chatten? Als het nou na een paar dagen chatten was, maar ik heb deze man welgeteld 2 berichten gesproken.

  4 sterren waardering

  Emily (29) 9 november 2018
 • Luc (51)
  high class dames 1 reactie

  Wat mij vooral opvalt is dat er veel high class dames op Hearts aanwezig zijn. Dames waar meer make-up op het hoofd zit dan een gezond bruin tintje. Vrouwen die van zichzelf denken dat ze geweldig zijn en alles al hebben meegemaakt. Dit maakt het niet gemakkelijk om mensen te leren kennen want zoals ik heb gemerkt komt er maar weinig zinnigs uit zulke dames. Die zijn te vol van zichzelf, willen het alleen over zichzelf hebben en een wedervraag is vaak teveel gevraagd. Ook reageren ze vaak laat en boeit het ze volgens mij allemaal maar weinig.
  Ik snap dat de datingsite Hearts hier weinig aan kan doen. Moet wel zeggen dat ik meer reacties krijg op Hearts dan op ieder andere datingsite.

  4 sterren waardering

  Luc (51) 8 november 2018
 • Leon (26)
  Klacht 3 reacties

  Ik heb een klacht over Hearts, het is erg lastig om een profiel te wissen. Ik krijg iedere dag wel 1 of 2 mails dat iemand mijn profiel weer heeft bezocht, dit wil ik niet meer. Heb immers al een relatie nu, wel via Hearts. Ik las via de review hieronder hoe je een profiel moet wissen, als ik dit maar 3 maanden eerder had geweten. Verder wel een goede site hoor, niks te klagen alleen een profiel wissen moet duidelijker zijn.

  4 sterren waardering

  Leon (26) 7 november 2018
 • Sam (26)
  Hearts verwijderen 1 reactie

  Hierbij uitleg omtrent het verwijderen van een Hearts profiel. Het is lastiger dan je denkt want ze hebben het slim een beetje verborgen gehouden. Een klein detail, het is pas mogelijk een profiel te sluiten 24 uur na je registratie. Dit om Hearts zo een kans te geven je op andere gedachten te brengen, wel fair. Denk overigens dat er weinig mensen zijn die per direct hun profiel weer willen sluiten, zeer onlogisch.

  Nou goed, het geheime ingredient:

  1. Log in op je profiel.
  2. Klik op instellingen en kies hierna Wijzig profiel
  3. Scroll helemaal naar onderen en klik op Verwijder mijn account.
  4. Klik op de knop Verwijder account.
  5. Klaar, je word nu, als alles goed is gegaan, uitgelogd!

  Geen dank :)
  * Ik geef Hearts 5 sterren omdat ik er veel leuke contacten aan over heb gehouden.

  5 sterren waardering

  Sam (26) 6 november 2018
 • Esme (21)
  Hearts foto 0 reacties

  Mijn foto wordt de heletijd afgekeurd omdat ze stellen dat er een snapchat filter op zit? Je kent het wel denk ik, een hondensnuit. Hierom kunnen ze niet goed zien wie ik ben? Mag ik dat alsjeblieft zelf bepalen? Rot site.

  1 ster waardering

  Esme (21) 6 november 2018
 • Miranda (41)
  Hearts recensie scam 2 reacties

  Ik ben blijkbaar de eerste die een recensie schrijft over Hearts. Ik hoor vaak van vrienden en naasten dat zij hun partner hebben gevonden via Hearts en dat ze er ook gewoon goede gesprekken aan over houden als vriend zijnde. Hierom heb ik het ook eens geprobeerd, mijn oordeel is helaas niet zo mild. Ja, er zijn veel profielen maar de knappe mannen geven je bijna geen gehoor, misschien dat zij met 100 andere vrouwen zitten te chatten, geen idee, maar heel fijn is het natuurlijk niet als je uren moet wachten op een reactie. Of je dit een scam kan noemen? Tja, om eerlijk te zijn, de datingsite zelf kan hier weinig aan doen. Ik dacht dus, wat nou als ik een foto van het internet pluk en deze op mijn profiel zet, van een zeer knappe dame wel te verstaan... Deze werd helaas afgekeurd, dus was ik weer terug bij af...

  2 sterren waardering

  Miranda (41) 6 november 2018
 • Richard (25)
  Hearts top datingsite 0 reacties

  Hallo allen,

  Ik zie dat Hearts.nl op de nummer 5 plek staat als het gaat om beste datingsites van het moment? Ik had het om eerlijk te zijn nog wel hoger ingeschat omdat ik het echt wel de topper vind van 2018. In de laatste 2 jaar heb ik op meer dan 10 datingsites een profiel gehad maar op geen enkele had ik zoveel reacties en leuke gesprekken als op de datingsite Hearts. Naar mijn idee zijn alle profielen echt en de klantenservice is zelfs bereikbaar midden in de nacht. Meer mag je niet vragen als datingsite zijnde lijkt me. En nee, ik krijg geen geld om deze review te schrijven, sterker nog, heb keurig mijn lidmaatschappen betaald. :P

  Richard

  5 sterren waardering

  Richard (25) 6 november 2018

Plaats een review