Hearts
8,2

Informatie over en rondom Hearts. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 8,2. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Hearts erg hoog. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
11 reviews

Bezoek Hearts

https://www.hearts.nl

Ontevreden over Hearts? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 375 keer bezocht.

Reviews ( 11 )

  • Paul (45)
    Controle 0 reacties

    Schijnbaar doet hearts aan een strenge controle wat je ook wijzigt op je profiel, dit vind ik zelf bijzonder irritant.
    Ik heb geen zij om altijd maar geld te moeten neerleggen omet leuke vrouwen te kunnen praten, in mijn ogen zou dit ook gratis moeten kunnen.

    Daarom had ik het volgende bedacht.
    Ik wilde mijn e-mailadres en mijn telefoon nummer op mijn profiel zettenbzodat de vrouwen mij via dat konden benaderen als ik ik de smaak viel, maar iedere keer als ik dat toevoegde dan kreeg ik even later een melding dat die informatie niet is toegestaan.

    Maar volgens mij kan ik een vrouw tijdens het chatten altijd nog die gegevens geven, dus dan heb ik uiteindelijk toch nog gelukkig mijn zin gekregen.

    Paul (45) 24 februari 2019
  • Joop (54)
    Hearts klacht 2 reacties

    Veel mensen zullen al snel een klacht hebben over Hearts of over welke andere dating site dan ook en dat is vooral omdat ze op zoek gaan naar iets waar ze over zouden kunnen klagen, ik hou hier zelf helemaal niet van.
    Ik ben altijd meer iemand die op zoek gaat naar het positieve in iets en dat is bij Hearts heel veel:

    - Het is een hele mooie website om te zien
    - Er zitten heel veel leden op, wat misschien wel het belangrijkste is
    - Het kost niet heel veel geld per maand
    - Je kunt er dates vinden

    En volgens mij zijn deze punten ook de punten waar het om draait wanneer je op een dating website zit, dus als je daar dan nog een klacht naast hebt dan valt deze in mijn ogen wel wat in het niet bij de rest.
    Maar dat is maar de mening van een man die als instelling 'niet zeuren maar doen' heeft en daar valt natuurlijk ook wel wat voor te zeggen.
    Voor mij is het in elk geval prima in orde hier.

    Joop (54) 31 december 2018
  • Qwerty (33)
    Geen klachten 2 reacties

    Volgens de kenners zou Hearts 1 van de top datingsites van het moment moeten zijn omdat ze samenwerken met enkele andere datingsites? Welke weet ik niet maar hierdoor hebben ze een stuk meer leden dan andere datingbedrijven. Het kost dan ook evenveel als een bekende oude datingsite met de helft aan actieve leden. Heb begin deze maand betaald omdat ik met de feestdagen niet alleen wil zitten en nu, 5 dagen later, heb ik al een date gepland met een leuke vrouw op Hearts.nl

    Qwerty (33) 5 december 2018
  • Chantal (27)
    Nieuwe mensen leren kennen 1 reactie

    Hoorde her en der van het datingbedrijf Hearts.nl. Eigenlijk allemaal waren ze vol lof over het feit dat ze hier snel nieuwe contacten konden leggen. Sinds kort ben ik verhuisd in verband met werk en heb ik hierdoor weinig sociaal contact buitenshuis na werk. Hierom heb ik een Hearts profiel aangemaakt om zo toch enig contact te krijgen met de buitenwereld. Al snel had ik enkele gesprekken met daarop volgend ontmoetingen, kopje koffie in de ochtend of dineren in de avond. Ik had heel duidelijk in mijn profiel staan dat ik vriendschap zocht en eventueel een vriend maar dat er dan wel een goede klik moest zijn. Sommige mannen lazen dit niet en hoopten op een seks date, dit heb ik maar meteen genegeerd en het lid geblokkeerd. Ik raadt mensen zeker aan om gebruik te maken van Hearts, dit werkt heel goed om nieuwe mensen te leren kennen voor een relatief laag tarief.

    Chantal (27) 30 november 2018
  • Emily (29)
    Kik Facebook Tel nr 2 reacties

    Als ik voorop mag stellen dat Hearts als datingsite top functioneert, zijn er ook wel wat dingen waar je aan moet wennen. Hearts is een betaalde datingsite, wat ik persoonlijk heel fijn vind omdat je zo meteen ziet wie serieus zoekend is en wie er alleen maar op zit om een beetje te kijken. Ook is het beter beveiligd en kan je er vanuit gaan dat ieder persoon die betaald een echt profiel is, want ze moeten immers betalen met een geldig Nederlands of Belgische bankrekening! Niet heel onbelangrijk.

    Wat mij persoonlijk tegen valt is het feit dat zoveel leden meteen vragen om een telefoonnummer, facebook of kik (had zelf nog nooit van kik gehoord maar dit schijnt een anonieme chat te zijn, NIET DOEN DUS). Ik heb dus in mijn profiel gezet: als je afhankelijk bent van prive gegevens, blijf dan maar lekker weg. Dit werkt aardig, alhoewel er vandaag weer een persoon was genaamd Joh1977 die het blijkbaar niet had gelezen en zijn kik naam meteen gaf, met de tekst: durf jij te kikken met mij?
    Nou, met alle respect, maar die heb ik even flink uitgescholden. Waarom zou je met mij anoniem willen chatten op een onbekende app? Terwijl je hebt betaald op de betreffende datingsite en je daar onbeperkt kan chatten? Als het nou na een paar dagen chatten was, maar ik heb deze man welgeteld 2 berichten gesproken.

    Emily (29) 9 november 2018
  • Luc (51)
    high class dames 1 reactie

    Wat mij vooral opvalt is dat er veel high class dames op Hearts aanwezig zijn. Dames waar meer make-up op het hoofd zit dan een gezond bruin tintje. Vrouwen die van zichzelf denken dat ze geweldig zijn en alles al hebben meegemaakt. Dit maakt het niet gemakkelijk om mensen te leren kennen want zoals ik heb gemerkt komt er maar weinig zinnigs uit zulke dames. Die zijn te vol van zichzelf, willen het alleen over zichzelf hebben en een wedervraag is vaak teveel gevraagd. Ook reageren ze vaak laat en boeit het ze volgens mij allemaal maar weinig.
    Ik snap dat de datingsite Hearts hier weinig aan kan doen. Moet wel zeggen dat ik meer reacties krijg op Hearts dan op ieder andere datingsite.

    Luc (51) 8 november 2018
  • Leon (26)
    Klacht 3 reacties

    Ik heb een klacht over Hearts, het is erg lastig om een profiel te wissen. Ik krijg iedere dag wel 1 of 2 mails dat iemand mijn profiel weer heeft bezocht, dit wil ik niet meer. Heb immers al een relatie nu, wel via Hearts. Ik las via de review hieronder hoe je een profiel moet wissen, als ik dit maar 3 maanden eerder had geweten. Verder wel een goede site hoor, niks te klagen alleen een profiel wissen moet duidelijker zijn.

    Leon (26) 7 november 2018
  • Sam (26)
    Hearts verwijderen 1 reactie

    Hierbij uitleg omtrent het verwijderen van een Hearts profiel. Het is lastiger dan je denkt want ze hebben het slim een beetje verborgen gehouden. Een klein detail, het is pas mogelijk een profiel te sluiten 24 uur na je registratie. Dit om Hearts zo een kans te geven je op andere gedachten te brengen, wel fair. Denk overigens dat er weinig mensen zijn die per direct hun profiel weer willen sluiten, zeer onlogisch.

    Nou goed, het geheime ingredient:

    1. Log in op je profiel.
    2. Klik op instellingen en kies hierna Wijzig profiel
    3. Scroll helemaal naar onderen en klik op Verwijder mijn account.
    4. Klik op de knop Verwijder account.
    5. Klaar, je word nu, als alles goed is gegaan, uitgelogd!

    Geen dank :)
    * Ik geef Hearts 5 sterren omdat ik er veel leuke contacten aan over heb gehouden.

    Sam (26) 6 november 2018
  • Esme (21)
    Hearts foto 1 reactie

    Mijn foto wordt de heletijd afgekeurd omdat ze stellen dat er een snapchat filter op zit? Je kent het wel denk ik, een hondensnuit. Hierom kunnen ze niet goed zien wie ik ben? Mag ik dat alsjeblieft zelf bepalen? Rot site.

    Esme (21) 6 november 2018
  • Miranda (41)
    Hearts recensie scam 2 reacties

    Ik ben blijkbaar de eerste die een recensie schrijft over Hearts. Ik hoor vaak van vrienden en naasten dat zij hun partner hebben gevonden via Hearts en dat ze er ook gewoon goede gesprekken aan over houden als vriend zijnde. Hierom heb ik het ook eens geprobeerd, mijn oordeel is helaas niet zo mild. Ja, er zijn veel profielen maar de knappe mannen geven je bijna geen gehoor, misschien dat zij met 100 andere vrouwen zitten te chatten, geen idee, maar heel fijn is het natuurlijk niet als je uren moet wachten op een reactie. Of je dit een scam kan noemen? Tja, om eerlijk te zijn, de datingsite zelf kan hier weinig aan doen. Ik dacht dus, wat nou als ik een foto van het internet pluk en deze op mijn profiel zet, van een zeer knappe dame wel te verstaan... Deze werd helaas afgekeurd, dus was ik weer terug bij af...

    Miranda (41) 6 november 2018
  • Richard (25)
    Hearts top datingsite 0 reacties

    Hallo allen,

    Ik zie dat Hearts.nl op de nummer 5 plek staat als het gaat om beste datingsites van het moment? Ik had het om eerlijk te zijn nog wel hoger ingeschat omdat ik het echt wel de topper vind van 2018. In de laatste 2 jaar heb ik op meer dan 10 datingsites een profiel gehad maar op geen enkele had ik zoveel reacties en leuke gesprekken als op de datingsite Hearts. Naar mijn idee zijn alle profielen echt en de klantenservice is zelfs bereikbaar midden in de nacht. Meer mag je niet vragen als datingsite zijnde lijkt me. En nee, ik krijg geen geld om deze review te schrijven, sterker nog, heb keurig mijn lidmaatschappen betaald. :P

    Richard

    Richard (25) 6 november 2018

Plaats een review