Hotornot
9,2

9 reviews

Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 9,2. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Hotornot erg hoog. Bekijk Hotornot informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Hotornot? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 645 keer bezocht.

Reviews ( 9 )

 • Leon (48)
  Fake leden 0 reacties

  Het hele internet staat tegenwoordig vol met allerlei waarschuwingen over fake leden op onder andere datingwebsites.
  Ik ben daardoor erg voorzichtig geworden wanneer ik op een datingwebsite zit en stel altijd hele persoonlijke vragen om er achter te komen of de persoon met wie ik spreek wel echt is.
  Nu ben ik er achter gekomen dat Hot or Not een speciale screening heeft voordat je een profiel kunt krijgen en dat alles wat je op je profiel zet eerst goedgekeurd moet worden door een beveiligings team van de website.
  Ik ben hier erg blij mee, omdat ze zo waarschijnlijk heel veel fake leden eruit pikken en ik vind het ook goed dat ze dit probleem zo serieus nemen.
  Ik zou willen dat er meer websites waren die dit goede voorbeeld opvolgen.

  Leon (48) 9 maart 2019
 • Jeroen (34)
  Te groots 1 reactie

  Hot or not is een enorme website die het ook heel groots aanpakken, dat krijg je natuurlijk ook wel vanzelf denk ik als je zo’n goede naam hebt opgebouwd in de hele datingwereld.
  Voor mij is het allemaal helaas net iets te groots, het mag van mij wel een tandje minder.
  Ik moet zeggen dat ik zelf ook een erg introvert persoon ben en dat ik van rust houd, dus dan is zo’n drukke site als deze waarschijnlijk gewoon niet echt iets voor mij.
  Van andere mensen hoor ik wel heel veel lovende berichten over hot or not dus ik denk dat het in dit geval gewoon met mijn persoonlijke voorkeur te maken heeft.

  Jeroen (34) 24 februari 2019
 • Brad Pitt (59)
  Hot or not eerlijke site 1 reactie

  Ik vind hot or not tot mijn vreugde een hele eerlijke site. Eindelijk een keer een datingsite die niet van alles beloofd en niks waar maakt maar gewoon een site waarop staat wat ze aanbieden en dit vervolgens ook echt aanbieden.
  Ik werd zo moe van al die mooie reclames en verhalen over allerlei datingsites en dan betaalde je je vervolgens een ongeluk om hier een abonnement te kunnen betalen en dan bleek het uiteindelijk een vreselijke flut site te zijn.

  Ik was heel erg opgelucht toen ik er achter kwam dat dat bij hot or not niet zo was. Is het toch een geluk voor mij, want ik had mezelf nog één kans gegeven om op een site te gaan zoeken naar een vriendin en daarna zou het klaar zijn voor mij wat betreft de datingsites. Dus dan is het maar goed dat ik deze site juist op dit moment tegen kwam.

  Brad Pitt (59) 26 december 2018
 • Rene (33)
  Hotornot goede app 1 reactie

  Hotornot is voor velen de datingsite van dit moment, ik ken niemand die de app niet heeft op zijn of haar telefoon. Een beetje net als Tinder, wat ook iedereen wel kent. Hotornot werkt samen met Badoo die miljoenen gebruikers heeft dus zo heel moeilijk kan het niet zijn om een date te versieren hier. Hopelijk hebben jullie iets aan mijn tipje, deze is gratis.

  Rene (33) 23 november 2018
 • Maurice (24)
  hotornot klacht 0 reacties

  Beste,

  Afgelopen donderdag heb ik me ingeschreven op hotornot.nl. Deze site staat bij de KvK op een nederlands bedrijf, vandaar deze review. Ik kom er met uw klantenservice niet uit vanwege valse beschuldigingen en verkeerde perceptie. Dit is ook waarom ik deze klacht bij u indien.

  Ik zal vertellen wat er is gebeurd.

  Ik heb twee profielfotos geupload naar de site. Dacht eerst dat één voldoende zou zijn. De tweede heb ik toegevoegd nadat ik een drammerige sitebezoekster sprak die meer fotos wilde. Zij maakte mij ook wijs dat het geen probleem zou zijn als ik via de chat nog een foto zou sturen.
  Omdat ik even af wilde zijn van het gezeur heb ik haar, nadat ik een tweede profielfoto plaatste, via de mailbox voor de grap een foto gestuurd van Brat Pit. Wat daarna gebeurde is bizar..

  De sitebezoekster werd boos en betichtte mij een faker te zijn. Heeft mij vervolgens gerapporteerd.
  Hierna werd ik door de Klantenservice verweten dat ik mezelf voor wilde doen als Brat Pit. Totaal idioot omdat ik twee profielfotos heb geupload waar geen enkele gelijkenis met de acteur te bespeuren is.
  Ik werd bejegend alsof ik mijn moeder sprak verloor hierdoor al snel mijn geduld.
  Ik ben dus beschuldigd dat ik bewust iemand heb willen misleiden terwijl ik een grapje maakte. Onbegrijpelijk en compleet idioot wat mij betreft. Ik begrijp uiteraard dat ID-fraude niet toegestaan is en mijn profielfoto's waren echt en geen kopie van een willekeurig facebook account ofzo. Dát zou ID-fraude zijn..
  Uw klantenservice heeft mij aangegeven dat ik mijn inschrijvingsgeld terug zou krijgen. Mijn account is doordat ik boos werd om de valse beschuldiging verwijderd. Ik wil mezelf graag weer kunnen inschrijven indien mogelijk.
  Omdat ik uw klantenservice uit frustratie dom volk noemde kreeg ik vervolgens een mail-blokkering waardoor communicatie onmogelijk werd gemaakt. Nu wacht ik op terugstorting van het inschrijfgeld maar er verschijnt na twee dagen nog niets op mijn rekening. Graag alsnog terugstorting maar liever nog herstel van mijn account, wil er namelijk wel graag weer gebruik van maken want de site op zich is goed.

  Met vriendelijke groet
  M.

  Maurice (24) 20 november 2018
 • Pascal (27)
  Nummero Uno 0 reacties

  Dat hotornot op de eerste plek staat verbaasd werkelijk niemand denk ik. Hoeveel van mijn vrienden hier gebruik van maken plus het aantal dat je actief online ziet op deze datingsite gaat tot in de honderdduizenden personen aan de paginas te zien. Ik ga altijd wat profielfotos googlen om zo te zien of de profielen echt zijn en niet dat ze fotos gebruiken uit het buitenland of iets dergelijks. Op hotornot heb ik geen enkele foto terug gevonden op aparte of buitenlandse sites dus dat zit ook wel goed. Dat het 29,99 euro kost is wel een dingetje, voor sommige mensen is dit een groot bedrag. Wie weet kunnen ze dit spoedig wat verlagen zodat ook deze mensen anderen kunnen gaan leren kennen.

  Pascal (27) 9 november 2018
 • Victim100 (40)
  Scam 1 reactie

  Op basis van de reviews was ik toch wat nieuwsgierig wat ik kon verwachten. Als IT-er dus een kleine investering gedaan in een abonnementje van een maand. Ik kreeg een bovenmatiger interesse van mooie meisjes van tussen de 26 en 36 die steeds hele korte berichtjes sturen. Door steeds open vragen terug te sturen met hele specifiek vragen (wat heb je gedaan vandaag, wat voor werk doe je, hoe was je week) wilde ik wel eens weten wie die dames zijn. Nou, geen enkele open vraag werd beantwoord, ik bleef korte, voorgeprogrammeerde zinnetjes terugkrijgen. En steeds maar weer vragen om een foto op te sturen (waar je diamanten voor moet kopen). Grappig dat sommige "dames" dan opeens exact dezelfde zin genereren. Deze site is idus een prima alternatief voor de eenzame dementerende oudere om wat aanspraak te krijgen, maar die chatbots zijn nog niet slim genoeg om een boeiend gesprek te voeren.

  Victim100 (40) 4 november 2018
 • Tommie (26)
  Badoo Blendr 1 reactie

  Ik ben er achter gekomen dat Hotornot van dezelfde eigenaren is als Badoo en Blendr, 2 andere grote datingsites. Ze hebben alle leden blijkbaar gebundeld want ik kan op Hotornot mijn account van Badoo zien en andersom. In principe een goed iets, meer leden betekent meer kans op een date. Ik vind wel dat ze dit mogen aangeven ergens waar het duidelijk te vinden is.

  Tommie (26) 1 november 2018
 • Richard (33)
  Klacht hotornot 0 reacties

  Hallo,

  Ik wil graag een review schrijven omtrent hetgeen ik heb meegemaakt op de website hotornot.nl. Het begint allemaal leuk, je registreert op de normale weg, krijgt een mail en accepteert deze. Binnen enkele minuten kijk je tegen talloze profielen aan en je hebt geen idee wat je moet doen. Al is de website eenvoudig opgezet, het is toch eerst even zoeken hoe het werkt. Na een dagje alles te hebben uitgeplozen koos ik ervoor om een 29,99 euro vip pakket te kopen. Hiermee kan je onbeperkt chatten met alle leden die hotornot bezit. Na deze maand heb ik er vele contacten aan over gehouden, zelfs een paar vrouwen waar ik nu normaal mee om ga en soms wat mee ga drinken. Ik heb ook wel een klacht, en dat is dat je niet kan zoeken op een gebruikersnaam. Ik zocht namelijk iemand die ik had ontmoet elders en zei dat hotornot ook wel een leuke website is (dit klopt ook), helaas kon ik diegene niet makkelijk opzoeken om te gaan chatten. Gelukkig vond ze mij vrij snel. Ik heb nog wel contact gehad hierover met de klantenservice, zij stelden dat geen enkele datingservice een zoekfunctie heeft, dit is de charme van online daten? Weer wat geleerd.

  Al met al een goede datingsite, je krijgt makkelijk snel contact met andere leden (na betaling). Er zijn denk ik wel honderdduizenden leden dus, zoeken geblazen.

  Groet Richard

  Richard (33) 1 november 2018

Plaats een review