Hotornot
9,6

Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 9,6. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Hotornot erg hoog. Bekijk Hotornot informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.
Review gemiddelde4 sterren waardering 4 reviews

Bezoek Hotornot

https://www.hotornot.nl

Deze pagina is 59 keer bezocht.

Reviews ( 4 )

 • Pascal (27)
  Nummero Uno 0 reacties

  Dat hotornot op de eerste plek staat verbaasd werkelijk niemand denk ik. Hoeveel van mijn vrienden hier gebruik van maken plus het aantal dat je actief online ziet op deze datingsite gaat tot in de honderdduizenden personen aan de paginas te zien. Ik ga altijd wat profielfotos googlen om zo te zien of de profielen echt zijn en niet dat ze fotos gebruiken uit het buitenland of iets dergelijks. Op hotornot heb ik geen enkele foto terug gevonden op aparte of buitenlandse sites dus dat zit ook wel goed. Dat het 29,99 euro kost is wel een dingetje, voor sommige mensen is dit een groot bedrag. Wie weet kunnen ze dit spoedig wat verlagen zodat ook deze mensen anderen kunnen gaan leren kennen.

  5 sterren waardering

  Pascal (27) 9 november 2018
 • Victim100 (40)
  Scam 1 reactie

  Op basis van de reviews was ik toch wat nieuwsgierig wat ik kon verwachten. Als IT-er dus een kleine investering gedaan in een abonnementje van een maand. Ik kreeg een bovenmatiger interesse van mooie meisjes van tussen de 26 en 36 die steeds hele korte berichtjes sturen. Door steeds open vragen terug te sturen met hele specifiek vragen (wat heb je gedaan vandaag, wat voor werk doe je, hoe was je week) wilde ik wel eens weten wie die dames zijn. Nou, geen enkele open vraag werd beantwoord, ik bleef korte, voorgeprogrammeerde zinnetjes terugkrijgen. En steeds maar weer vragen om een foto op te sturen (waar je diamanten voor moet kopen). Grappig dat sommige "dames" dan opeens exact dezelfde zin genereren. Deze site is idus een prima alternatief voor de eenzame dementerende oudere om wat aanspraak te krijgen, maar die chatbots zijn nog niet slim genoeg om een boeiend gesprek te voeren.

  2 sterren waardering

  Victim100 (40) 4 november 2018
 • Tommie (26)
  Badoo Blendr 1 reactie

  Ik ben er achter gekomen dat Hotornot van dezelfde eigenaren is als Badoo en Blendr, 2 andere grote datingsites. Ze hebben alle leden blijkbaar gebundeld want ik kan op Hotornot mijn account van Badoo zien en andersom. In principe een goed iets, meer leden betekent meer kans op een date. Ik vind wel dat ze dit mogen aangeven ergens waar het duidelijk te vinden is.

  5 sterren waardering

  Tommie (26) 1 november 2018
 • Richard (33)
  Klacht hotornot 0 reacties

  Hallo,

  Ik wil graag een review schrijven omtrent hetgeen ik heb meegemaakt op de website hotornot.nl. Het begint allemaal leuk, je registreert op de normale weg, krijgt een mail en accepteert deze. Binnen enkele minuten kijk je tegen talloze profielen aan en je hebt geen idee wat je moet doen. Al is de website eenvoudig opgezet, het is toch eerst even zoeken hoe het werkt. Na een dagje alles te hebben uitgeplozen koos ik ervoor om een 29,99 euro vip pakket te kopen. Hiermee kan je onbeperkt chatten met alle leden die hotornot bezit. Na deze maand heb ik er vele contacten aan over gehouden, zelfs een paar vrouwen waar ik nu normaal mee om ga en soms wat mee ga drinken. Ik heb ook wel een klacht, en dat is dat je niet kan zoeken op een gebruikersnaam. Ik zocht namelijk iemand die ik had ontmoet elders en zei dat hotornot ook wel een leuke website is (dit klopt ook), helaas kon ik diegene niet makkelijk opzoeken om te gaan chatten. Gelukkig vond ze mij vrij snel. Ik heb nog wel contact gehad hierover met de klantenservice, zij stelden dat geen enkele datingservice een zoekfunctie heeft, dit is de charme van online daten? Weer wat geleerd.

  Al met al een goede datingsite, je krijgt makkelijk snel contact met andere leden (na betaling). Er zijn denk ik wel honderdduizenden leden dus, zoeken geblazen.

  Groet Richard

  4 sterren waardering

  Richard (33) 1 november 2018

Plaats een review