Kinky
8,0

6 reviews
Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Kinky. Kinky heeft een 8,0 gekregen door grote getalen aan gebruikers, een makkelijk gebruikersgemak en de datingsite is tevens betrouwbaar te noemen. Deze datingsite is zeker een aanrader.
Ontevreden over Kinky? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (6)

 • Lex Amstelveen 26 jaar vrouw (25)
  Lex Amstelveen 26 jaar 0 reacties

  Ga niet naar Lex uit Amstelveen 26 jaar. Ze schrijft dat het "geen disappointment is" heeft reviews uitstaan maar begrijp waarom. Zonde van je geld. Ze walgt gewoon van seks. Laat je een uur betalen maar is er na een kwartier al klaar mee. Echt de slechtste vrouw die ik daar ben tegengekomen had mijn geld beter aan bier kunnen besteden. Ze kijkt gewoon smerig alles. Dit is bizar

  Lex Amstelveen 26 jaar vrouw (25) 28 augustus 2023
 • Kees (59)
  Rescentie 0 reacties

  December Clara uit Rdam-zuid bezocht. Dame totaal ongeïnteresseerd. Beslist geen gfe. Woning eveneens totaal ongeschikt. Toen ik weg ging bekroop mij het gevoel dat ik belaserd was met balletje balletje. 60 euro in de Maas gegooid. Goedkoop blijkt weer eens duurkoop te zijn.

  Kees (59) 8 januari 2020
 • Bas (35)
  Kinky beoordeling 0 reacties

  Dit leek mij dus echt een top site! Toen ik dit voorbij zag komen was ik helemaal in mijn nopjes en heb ik me er gelijk aangemeld.

  Eenmaal mijn profiel hier en op deze site en toen ik met wat vrouwen hier had gesproken, kwam ik er achter dat het helaas toch niet mijn ding was. Zoiets lijkt in je fantasie altijd heel leuk, maar kan in de werkelijkheid dus schijnbaar toch flink tegen vallen.

  Dat wil niet zeggen dat het een slechte website is, maar het is gewoon niet mijn ding. En dat is prima, dan ga ik op zoek naar iets wat beter bij mij past.

  Bas (35) 27 december 2019
 • Willem (54)
  Heftig 0 reacties

  Kinky kan voor mensen die dit niet gewend zijn best wel heel erg heftig zijn. Ik kan me best voorstellen dat dit voor sommige mensen een beetje teveel van het goede is, voor mij is dit echter niet zo. Ik ben heel wat gewend op sexuele gebied, dus voor mij is het niet zo extreem. Ik kick hier heel erg op, voor mij is de site kinky helemaal top. Maar mensen moeten wel goed weten waar ze aan beginnen anders kan het best wel heftig zijn.

  Willem (54) 27 januari 2019
 • Bandiet (47)
  Kinky uitlaatklep 1 reactie

  Voor veel mannen, net als ik, kan Kinky een heerlijke uitlaatklep zijn. Wanneer je in een relatie zit waarbij een vrouw bijna alleen maar de missionaris stand wil doen achter de slaapkamer deuren, dan is het soms wel wat eentonig. Hoeveel ik ook van mijn vrouw houd, maar wanneer ik dan op Kinky zit als ik alleen ben en al die sexy en geile vrouwen hier mag zien. Dan maakt dat andere me al veel minder uit en kan ik er weer een poos tegen aan. Ik ga niet vreemd, begrijp me goed, dat zou niet in mij opkomen omdat zoals ik net als zei ik heel veel van mijn vrouw houd. Maar ik zoek soms wel wat meer spanning in bed en dat vind ik helaas niet bij haar. Hier op het internet vind ik dat wel, net als wanneer ik porno kijk. En dan gebruik ik mijn fantasie. Ik vind het een geweldige website.

  Bandiet (47) 24 november 2018
 • Harrie (49)
  Kinky hemel op aarde 1 reactie

  Je zou kunnen zeggen dat ik overdrijf, maar zo ervaar ik het niet! Voor mijn gevoel is Kinky echt waar de hemel op deze aarde. Er zijn vrouwen in alle soorten en maten en van alle leeftijden die je je maar kunt wensen. Ze zijn niet perse op zoek naar een date maar wel op zoek naar sex. Wat wil een man nog meer! Want meestal is het andersom dus dit is voor ins toch het ideaalplaatje lijkt me! Ik vind van wel in ieder geval.

  Harrie (49) 11 november 2018