Ourtime
6,2

3 reviews

Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Ourtime er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 6,2 als cijfer te geven. Bekijk Ourtime informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 278 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Moniek (49)
  Niet voor niets middelmatige beoord... 0 reacties

  Je leest in de informatie dat er veel actieve leden op zitten en dat ze ook de nepprofielen hier enorm tegen gaan. Dan zou ik een heel hoog cijfer verwachten voor deze website, want dat zijn toch precies de dingen die je wilt horen van een datingsite. Toch krijgt de website maar een 6,2 als cijfer en ik hen er achter gekomen dat dit niet voor niets is. De twee bovenstaande punten kloppen en dat is ook erg fijn, maar dat zijn ook meteen de enige positieve punten aan de hele website. Wat er niet bij staat is dat bijna alle leden mannelijk zijn, wat niet altijd leuk is. En wat er ook niet bij staat is dat de mogelijkheden op de website maar heel beperkt zijn, je kunt er bijna niets behalve chatten. Erg saai

  Moniek (49) 4 mei 2019
 • Anoniem (20)
  Gehackt op ourtime 1 reactie

  Vind Ourtime helemaal niet chill. Ik had op Blendr een account en er werd mij meerdere keren gezegd een account te nemen op Ourtime omdat dit van Lexa was en dus goed blabla. Dus ik uiteindelijk gedaan. Nog geen 24 uur later was mn badoo account op een of andere manier gehackt en stonden er allemaal fotos op die niet van mij waren. Ook was de info over mij verdwenen en stond in mijn beschrijving dat ik alleen op Ourtime te bereiken was. Gelijk account verwijderd op badoo en Ourtime.

  Anoniem (20) 26 februari 2019
 • Ruud (54)
  Goede site tegen nep profielen 1 reactie

  De site ourtime doet er alles aan om de hoeveelheid nepprofielen op deze site te minimaliseren en het allerliefst helemaal weg te werken zodat er niemand voorgelogen wordt. Er zijn veel te veel mensen dienhele slechte ervaringen hebben op datingwebsites omdat ze zijn voorgelogen door nepprofielen. Vooral de naïeve mensen die het beste in mensen zoeken zijn hier vatbaar voor en daar wordt dan enorm misbruik van gemaakt, wat ik misselijkmakend vind. Daarom vind ik het zo fijn en enorm belangrijk dat ourtime zoveel doet dit tegen te gaan.

  Ruud (54) 21 februari 2019

Plaats een review