Ourtime
6,2

7 reviews

Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Ourtime er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 6,2 als cijfer te geven. Bekijk Ourtime informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 541 keer bezocht.

Reviews ( 7 )

 • Rudy (59)
  Goede site maar overschat 0 reacties

  Ik zot al best wel een tijd op ourtime omdat veel andere sites me niet goed bevielen.
  Veel datingsites zijn naar mijn mening te veel gericht op sex en niet op het vinden van een partner.
  Dat heeft misschien met leeftijd te maken dacht ik, dus vandaar dat ik me op ourtime heb aangemeld in de hoop daarbij hier wel leuke vrouwen kan ontmoeten die een partner zoeken in plaats van een avontuurtje.
  En ik vind ourtime wel een goede site, maar zeker niet heel bijzonder.
  Door veel mensen vind ik zelfs dat de site lichtelijk wordt overschat, maar zo heeft iedereen daar zijn eigen ideeen over en dat mag natuurlijk ook.

  Rudy (59) 9 juli 2019
 • Miriam (60)
  Ourtime goede website 1 reactie

  Ourtime is een website die speciaal opgericht is voor mensen van 50 jaar en ouder en ik vind het heel erg goed dat er rekening wordt gehouden met onze leeftijdscategorie. Wij zitten er niet op te wachten om met jongens in aanraking te komen van een jaar of 20 en andersom natuurlijk ook niet.
  Ourtime heeft hier aan gedacht met deze website als resultaat, dat vind ik heel erg goed en bovendien heel erg slim want ik denk dat er met mij veel meer mensen zijn die er zo over denken.
  Nu is de spoeling veel dunner waar je uit kunt kiezen, wat het veel eenvoudiger maakt. Ik zit nu niet meer tijdenlang achter elkaar pagina's te bezoeken om te kijken welke man mij wel of niet bevalt.
  Op ourtime gaat dit allemaal een stuk sneller, dus ik vind dat erg fijn.

  Miriam (60) 8 juli 2019
 • Frank (51)
  Veel trollen 0 reacties

  Een heel vervelend verdienmodel inderdaad. De meest simpele zaken zoals een boodschap sturen kosten weer extra geld.
  Je zou het niet verwachten op een website voor 50-plus maar ook hier zijn heel veel trollen actief. Als er geen foto en tekst bij het profiel staat weet je al hoe laat het is. Maar we wisten natuurlijk al dat internet massa's slechte mensen aantrekt die als enige hobby hebben om normale mensen te terroriseren. Daar kan ook Ourtime kennelijk weinig aan doen. De meeste profielen lijken overigens wel echt, maar veel respons krijg je eigenlijk niet als je boodschappen stuurt en geen enkele vrouw blijkt in staat om jou spontaan een boodschap te sturen. Moeizaam proces dus. Maar net zoals het echte leven is dit een vat vol teleurstellingen.

  Frank (51) 15 juni 2019
 • Puck (58)
  Waardeloos 0 reacties

  Het gaat alleen maar om geld, proberen telkens upgrade aan te smeren. Mannen willen op deze manier goedkope sex. Foto's zijn vaak niet recent. Als je niet reageert zoals iemand wilt, krijg je van alles naar je hoofd gegooid. Ben er klaar mee.

  Puck (58) 26 mei 2019
 • Moniek (49)
  Niet voor niets middelmatige beoord... 0 reacties

  Je leest in de informatie dat er veel actieve leden op zitten en dat ze ook de nepprofielen hier enorm tegen gaan. Dan zou ik een heel hoog cijfer verwachten voor deze website, want dat zijn toch precies de dingen die je wilt horen van een datingsite. Toch krijgt de website maar een 6,2 als cijfer en ik hen er achter gekomen dat dit niet voor niets is. De twee bovenstaande punten kloppen en dat is ook erg fijn, maar dat zijn ook meteen de enige positieve punten aan de hele website. Wat er niet bij staat is dat bijna alle leden mannelijk zijn, wat niet altijd leuk is. En wat er ook niet bij staat is dat de mogelijkheden op de website maar heel beperkt zijn, je kunt er bijna niets behalve chatten. Erg saai

  Moniek (49) 4 mei 2019
 • Anoniem (20)
  Gehackt op ourtime 1 reactie

  Vind Ourtime helemaal niet chill. Ik had op Blendr een account en er werd mij meerdere keren gezegd een account te nemen op Ourtime omdat dit van Lexa was en dus goed blabla. Dus ik uiteindelijk gedaan. Nog geen 24 uur later was mn badoo account op een of andere manier gehackt en stonden er allemaal fotos op die niet van mij waren. Ook was de info over mij verdwenen en stond in mijn beschrijving dat ik alleen op Ourtime te bereiken was. Gelijk account verwijderd op badoo en Ourtime.

  Anoniem (20) 26 februari 2019
 • Ruud (54)
  Goede site tegen nep profielen 1 reactie

  De site ourtime doet er alles aan om de hoeveelheid nepprofielen op deze site te minimaliseren en het allerliefst helemaal weg te werken zodat er niemand voorgelogen wordt. Er zijn veel te veel mensen dienhele slechte ervaringen hebben op datingwebsites omdat ze zijn voorgelogen door nepprofielen. Vooral de naïeve mensen die het beste in mensen zoeken zijn hier vatbaar voor en daar wordt dan enorm misbruik van gemaakt, wat ik misselijkmakend vind. Daarom vind ik het zo fijn en enorm belangrijk dat ourtime zoveel doet dit tegen te gaan.

  Ruud (54) 21 februari 2019

Plaats een review