Reviews ( 29 )

  • S (60)
    onterechte afschrijvingen 0 reacties

    Letterlijk 1 minuut na opzegging diverse bedragen van mijn rekening afgeschreven. Direct gestorneerd en automatische incasso geblokkeerd. Oplichterij.
    Site bedroevend.
    Voorstellen voor partners die helemaal niet matchen.
    Veel fake accounts en 'smeerlappen' met gore voorstellen vanuit heel de wereld.

    Ik was drukker met mensen blokkeren dan dat ik kon zoeken.

    S (60) 18 juni 2020
  • Gerda (68)
    Teleurgesteld 0 reacties

    Jullie vragen best veel geld voor iets wat nergens op lijkt.
    Tijdens het invullen wat ik wel of niet wil, daar gaan jullie gewoon aan voorbij en bijv; niet roken ,leeftijd; afstand enz ;dit is toch niet zo moeilijk lijkt mij ,maar jullie hebben hier op zijn Hollands gezegd gewoon schijt aan ,erg jammer

    Gerda (68) 28 april 2020
  • Maaike (57)
    Geldklopperij 0 reacties

    Ik heb me lid gemaakt voor in half jaar 65 euro betaald. Elke maand, week wordt er weer geld afgeboekt. Bij deze zeg ik mijn lidmaatschap op. Wordt er weer geld afgehouden ga ik hier werk van maken. Graag teren bericht jullie hebben mijn mailadres

    Maaike (57) 26 april 2020
  • oc (60)
    halen geld van je rekening na opzegging 0 reacties

    WORDT GEEN LID. GELDKLOPPERIJ. OOK NA TIJDIGE OPZEGGING.

    oc (60) 18 april 2020
  • gerard keet (79)
    carroussel 1 reactie

    carroussel werkt niet bij mij!!!! waarom niet?

    gerard keet (79) 4 april 2020
  • H Beeren (56)
    Automatische afschrijving 1 reactie

    Ik heb U nooit een machtiging gegeven voor automatisch afschrijving van abonnementsgeld .Ik heb alleen gebruik gemaakt van het door u aangeboden goedkope proefabonnement voor 1 maand .wat ik hierbij bij deze dan ook opzeg !!!!

    H Beeren (56) 23 februari 2020
  • Rick Nachtegaal (33)
    Geld terug 0 reacties

    Ik heb nu al meerdere malen hierom gemaild, op mijn laatste mailtjes krijg ik niet eens meer antwoord.
    En ik weet dat ik veel heb geklaagd over de mail maar nu houden jullie je gewoon niet aan de afspraken.

    Op 10 januari werd mijn account na mijn klacht gesloten, dat is prima. Ik vroeg wanneer ik me geld kon verwachten en ik werd doorverwezen naar de voorwaarde op de site.
    Prima al hadden jullie me dat antwoord best zelf mogen zeggen, wel zo netjes. Maargoed, op die voorwaarde stond dat het 14 werkdagen kon duren. Het is nu 7 februari.

    Jullie weten net zo goed als ik dat de 14 werkdagen dus nu echt wel om zijn, maar ik heb nog geen cent terug gestort gekregen op mijn rekening.

    Ik wil nu echt weten waar dit aan ligt en hoelang ik nog moet wachten, en dan niet weer simpel we laten dit over aan een third-party bedrijf dus we kunnen niks zeggen.
    Het duurt nu alleen maar langer en ik wil gewoon duidelijkheid. Plus wanneer je je niet aan je eigen voorwaarden houd is het wel zo netjes om op z’n minst te blijven communiceren zodat je (voormalig) klanten tenminste weten waar ze aan toe zijn.

    Waar zijn we nou mee bezig?

    Stort asjeblieft gewoon me geld terug dan ben ik ook klaar met dit gezeur.

    Met vriendelijke groet,
    Rick Nachtegaal

    Rick Nachtegaal (33) 7 februari 2020
  • T Maison (60)
    Waardeloze site 0 reacties

    Fake profielen. OurTime stuurt zelf likes naar personen waar je al contact mee hebt gehad en verbroken hebt. Je kunt je voorstellen dat dat vervelende situaties kan veroorzaken.
    OurTime biedt dagelijks een scala aan foto's aan. Als je op X klikt omdat een foto niet interessant is meldt OurTime/Lexa dit als bezoek. Volkomen onterecht!!! Ik ontvang regelmatig berichten van mannen die ik niet interessant vind (ik heb nl niet voor niets op X geklikt) omdat zij een bezoekmelding van OurTime hebben ontvangen. Schandalig.
    Bij aanmelding geef je je voorkeuren aan. OurTime houdt daar met het aanbieden van foto's totaal geen rekening mee.
    Kortom, waardeloze app, waardeloze klantenservice, er wordt nl niet geantwoord op je vragen. Blij dat ik er bijna vanaf ben.

    T Maison (60) 29 januari 2020
  • Marianne Smit (66)
    Niet if moeilijk op te zeggen 0 reacties

    k heb Lexa
    Ourtime op gezegd
    Maar toch geld afgeschreven
    Heb dit gestoneerd
    Maar hoe kom ik van Lexa af

    Marianne Smit (66) 22 januari 2020
  • Klaas (56)
    Relaties door ourtime 0 reacties

    Ik hoor zo veel goede verhalen over ourtime, dat daar behoorlijk wat nieuwe relaties ontstaan zijn en nog steeds ontstaan.
    Dat wil ik nou ook! Ik ben nu 14 jaar gescheiden en of en toe heb ik wel contact gehad met wat leuke vrouwen, maar nog nooit met iemand die langer dan een paar maanden is blijven plakken en dat is natuurlijk wel waar ik op uit ben.
    Dus ik heb me aangemeld op Ourtime en tot nu toe ben ik hier vol lof over te spreken, ik heb al veel lieve en mooie vrouwen mogen ontmoeten en er zitten zeker een paar tussen die ik graag nog wat beter zou leren kennen. Dus wie weet hoor ik binnenkort wel tot de groep mensen die hier hun partner heeft gevonden, als dat zo is, laat ik het zeker weten.

    Klaas (56) 17 januari 2020
  • Bert (66)
    Ourtime 50 plus 0 reacties

    Ourtime is een website die speciaal is ontworpen voor mensen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een relatie. Maar tussen 50 jaar en 66 jaar zoals ik ben zit nog een behoorlijk verschil. Ik zie hier regelmatig leuke vrouwen voorbij komen, maar deze vrouwen zijn allemaal dichter bij de 50 jaar dan bij mijn leeftijd en dus schiet ik op die manier alsnog niet zo veel op en ben ik nog geen stap dichter bij het vinden van die relatie waar ik zo naar smacht. Misschien is er wel een website die speciaal is ontworpen voor mensen van 60 of zelfs 65 jaar en ouder, daar zou ik dan beter op kunnen zoeken, want hier zitten in verhouding met mij alleen nog maar hele jonge mensen op.

    Bert (66) 9 januari 2020
  • tonny (58)
    niet eerlijk 0 reacties

    je word gelokt gratis onzin je moet toch je portemonnee trekken. Niks is gratis aan deze site en dan kom je er na het lezen van reviews op verschillende forums achter dat Ourtime van oplichtingsbedrijf Lexa is. Te triest voor woorden dat dit allemaal maar in ons kleine landje Nederland kan is lastig te beseffen.

    tonny (58) 24 december 2019
  • Jules (37)
    Beoordeling over ourtime 0 reacties

    Wanneer je er over nadenkt zijn dit soort websitebezoek altijd een kwestie van smaak of je het wel of niet wat vindt. In mijn geval viel dit positief uit want ik vindt ourtime een leuke site met veel en ook erg leuke mensen hier op. Ik heb al veel nieuwe vrouwen leren kennen.

    Maar ik lees ook best wat negatieve beoordelingen hier en op zich kan ik me in sommige argumenten wel vinden, maar daar stoor ik me dan schijnbaar gewoon veel minder aan. Vandaar die smaakkwestie zoals ik het noem.

    Jules (37) 22 december 2019
  • Jans (45)
    Ervaring op ourtime 1 reactie

    Ik heb een hele goede ervaring gehad op Ourtime.
    Toen ik mezelf hier had aangemeld en mijn profiel had ingevuld kreeg ik het ene na het andere berichtje van verschillende vrouwen binnen.
    Zo ook het bericht van deze ene schone dame en het klikte gelijk tussen ons.
    Nu, een half jaar later, is de vonk nog steeds niet gedoofd en hebben we nu een relatie.
    En dit alles dankzij Ourtime, dus mijn ervaring hier is zo goed als het maar kan zijn!

    Jans (45) 16 december 2019
  • Olga Gutierrez (62)
    Ourtime FRAUDE 0 reacties

    I just want to warn other people from subscribing to this fraudulent site. The profiles are all fake, no pictures and no response. I paid for 3 months and every time I get fake invitations which I answer and after a while I get blocked by the ones that sent me the request. I sent an e-mail to their Customer Service and they replied with a generic e-mail NOT admitting any wrong doing.

    Olga Gutierrez (62) 26 september 2019
  • helma (59)
    klanten service ouwertime nederland 0 reacties

    Geen toestemming automatisch incasso
    Doordat ik een keer geld heb overgemaakt heeft ouwertime het recht niet maandelijks geld van mijn rekening af te schrijven .
    Ik zou het zeer op prijs stellen dat het in overleg plaats vind.
    En wil graag telefonisch contact in zeer korte tijd anders ben ik genoodzaak andere stappen te ondernemen.
    Graag jullie telefoon nummer in nederland.

    helma (59) 22 september 2019
  • Alex (54)
    Klacht Ourtime 1 reactie

    Werd gelokt naar deze site door wat bleek een nepprofiel te zijn. Eerst een gratis account gemaakt en kreeg meerdere verzoeken daarop maar heb twee weken gewacht en dan een betaald account voor een maand. Eenmaal betaald bleken alle verzoek emails verwijderd te zijn (omdat het een week oud was ???) en dan kreeg ik vijf jonge dames als contact die allemaal fotos van iemand anders gebruiken - ik dacht je weet toch dat ik dat kan zien? Maar wat bleek - het zijn allemaal buitenlandse vrouwen praten gebrekkig nederlands en ga zo maar door, niet de slimsten dus. Ik kreeg argwaan en vroeg aan contacten om bewijs dat ze niet nep waren en prompt werd ik geroyeerd als klant. Dus geld kwijt en compleet tijdverspilling - dit site zit vol nep profielen en wordt gerund door oplichters

    vermijden dus

    Alex (54) 21 augustus 2019
  • Rick (43)
    ourtime beoordeling 1 reactie

    Veel mensen geven de website (ourtime in dit geval) een slechte beoordeling wanneer ze niet iemand kunnen vinden voor een relatie of in ieder geval voor een date, maar ik vind dat de website niet de schuldige hiervan is. Het enige wat zij hoeven te doen is ons de mogelijkheid geven om een profiel te creeëren en daarna is het aan onszelf om ons bij andere vrouwen in de picture te spelen. Natuurlijk moet het wel zo zijn dat er genoeg vrouwen op de website zitten waar je tussen kunt zoeken, maar daarover hebben we op ourtime niets te klagen.

    Dus dat mensen hier dan moeilijk over gaan doen dat ze niet iemand kunnen vinden, dan heeft dat meer met henzelf te maken lijkt me dan met de website zelf. Dan doe je toch iets fout, of de foto's zijn niet goed of de manier waarop je met anderen omgaat niet. Ik zelf vind ourtime een goede website en ik vind ook dat ze een degelijke beoordeling verdienen. Iets wat ze hier lang niet altijd krijgen heb ik al gezien en dat is in mijn ogen niet bepaald fair.

    Rick (43) 17 augustus 2019
  • Vinnie (30)
    Negatieve review Ourtime 1 reactie

    Ik ben het niet helemaal eens met de positieve reviews hier. Ten eerste er zitten vele nepprofielen op de site en ten tweede wacht ik reeds meer dan 2 maanden op de (mij toegezegde) restitutie van mijn geld.
    Verder wil ik nog opmerken dat de site niet aangeeft dat je binnen 14 dagen je geld terug kunt vragen omdat het een internetaankoop is. Omdat ze dit niet vermelden krijg je wettelijk een jaar de tijd.
    Dus bevalt de site niet, maak hier dan gebruik van.

    Vinnie (30) 13 augustus 2019
  • Elles (54)
    Oplichting en datingfraude 0 reacties

    Ik wil iedereen waarschuwen dat er mannen op
    De site staan die aan datingfraude doen
    Dit is zo groot dat de politie er achter is gekomen dat er op zowel our time als Lexa vrouwen worden opgelicht.
    Het zijn dezelfde mannen met een andere foto.
    De een is zieliger dan de ander. Wees alert hierop, ze pakken je helemaal in

    Elles (54) 8 augustus 2019