Reviews (41)

 • a de vette (60)
  Weinig nederlanders op de site 0 reacties

  Onduidelijke site. Je betaalt 30 euro per maand en wat krijg je daarvoor niets
  Voor elke boost moest je extra betalen. Waarom is dat?
  Veel mensen uit Frankrijk, Duitsland en Engeland , wat moet je daar mee?
  Ik voel mij opgelicht. Deze review durven Our Time toch niet te plaatsen, ik zie alleen 5 sterren reviews, en dat is op zich al heeel vreemd.

  a de vette (60) 11 augustus 2023
 • nooit meer (40)
  nooit meer 0 reacties

  Wat een ellendige site. Je kunt niet eens opzeggen. Ik heb via een betaalde service uiteindelijk aangetekend op moeten zeggen omdat binnen het Ourtime account een foutmelding was. Ourtime is niet te bereiken.
  Ik zal dit nooit meer doen en ben ook bang dat mijn profiel nog steeds zichtbaar blijft. Terwijl ik het heb uitgezet. Onbetrouwbare, niet transparante site. Blijf ervan weg

  nooit meer (40) 19 april 2023
 • Ronald (54)
  oplichterij 0 reacties

  door vrouwen voor vrouwen.

  lid geworden in corona tijd, tot mijn schrik identiek aan lexa waar ik al niet tevreden over was. Lidmaatschap stoppen, in de afkoelingsperiode kon niet, omdat de helpdesk wegens corona niet aanwezig was.

  Als ik een profiel foto uploadde die niet aan de eisen voldeed, werd deze direct afgekeurd. Gek genoeg staan er veel vrouwen op met een grote zonnebril op, of alleen de onderste helft van hun gezicht, of de achterzijde van hun hoofd....dan is het wel duidelijk dat de beoordeler van ourtime een vrouw is.

  Ronald (54) 8 november 2021
 • peter haddeman (65)
  pure nep deze pagina 0 reacties

  zonde dat ik lid ben geworden het is alleen maar 1 grote kijkdoos voor de rest gebeurt er niets en voortijdig beeindigen gaat ook niet gewoon 6 mnd doorbetalen
  kontakt met de mensen van de pagina gaat ook niet jammer...revieuw tekst is tekort hoeveel woorden moetje schrijven om te vertellen dat ik er veel spijt van heb

  peter haddeman (65) 13 september 2021
 • Bea (60)
  Onterechte afschrijving 0 reacties

  Ik ben 1 maand lid geweest van Ourtime. Het kopje 1 maand aangetikt, en voor 1 maand betaald. Tot mijn schrik zie ik dat de maanden na februari zo van mijn rekening afgeschreven zijn. 1 maand is 1 maand. 1 Maand om eens te kijken. Account verwijderd. Nog 1 keer gecheckt of het weg was.
  Ik wil mijn geld terug.

  Bea (60) 8 juni 2021
 • jean pierre (49)
  ourtime neptime 0 reacties

  ik ben een man van 49 jaar en en zo in 31 jaar tijd vanaf 18 jaar teleurgesteld in de liefde van een vrouw , dat ik nooit express nooit lid wordt van ourtime . dit gebeurt er tientallen euros kwijt eideloze berichten naar een bestaande vrouw die om je te pesten nabij de afspraaak op het laatste moment afzegt en nooit meer iets laat horen ,of het betreft een nepdame . mannen en dit doe ik ook besteed leiven 2 maal per jaar 100 euro uit aan een prostituee . gegarandeerde sex en wat gemaakte liefde dit in de vorm van een nette escortdame punt uit klaar . gr jean pierre

  jean pierre (49) 16 mei 2021
 • Jac (64)
  Vervallen profielen blijven zichtbaar 0 reacties

  Na het aflopen van mijn lidmaatschap blijft mijn profiel zichtbaar en niet herkenbaar als zijnde vervallen. Mensen kunnen dus reageren op vervallen profielen. Uiteraard krijgen ze dan nooit een reaktie . Profiel is immers vervallen. 2 dagen voordat mijn lidmaatschap af zou lopen heb ik in mijn profieltekst gezet dat het zou vervallen, maar toen werd heel mijn profieltekst door ourtime weggehaald. Dit tot 2x toe. Zo'n opmerking wordt dus niet gewaardeerd, terwijl ze na afloop wel je profiel foto's en voorkeuren laten staan. Mensen, als je geen reacties ontvangt, is de kans groot dat je hebt geschreven op vervallen profielen. Je bent gewaarschuwd

  Jac (64) 25 april 2021
 • Aafje (58)
  Ourtime en Lexa waardeloze site s 0 reacties

  Het programma is zeer gebruik onvriendelijk.
  *Je kunt niet op naam zoeken.
  *Er worden likes gegeven door het programma...want ik heb ze niet gegeven.
  *Aanmelden is zo gedaan....maar afmelden is bij beide site's niet te doen....
  *Er wordt niets gedaan met je zoek criteria....
  *Weggegooid geld

  Aafje (58) 21 april 2021
 • Corry (57)
  Ger uit zevenbergen 59 jaar HBO 0 reacties

  Als je op ourtime een Ger tegen komt uit Zevenbergen 59 jaar, geeft buitenzijde telefoonnummer natuurlijk geen adres, dat doen de meeste van die helden niet hier...
  Na een leuk gesprek en een leuke wandeling, draait deze man, een dag later om als een blad van de bomen, en begint uit het niets dat hij zelfmoord gaat plegen, bel je de politie die niets kan met een Ger uit Zevenbergen 59 jaar oud HBO niveau met alleen een telefoon nummer.
  Maar mijn verhaal stond niet op zich zelf dat wist de politie te vertellen.
  Dames als je hier een date doet schrijf een kenteken van een auto op of maak stiekem een foto, want naam adres ongetrouwd heb er maar gerust grote vraagtekens bij, want het is ene leugen. Wat je hier treft, spreek niet met deze man af hij is zwaar gestoord, zo wil je als vrouw niet behandeld worden, de angst waarmee je zit als zo n idioot dat zegt , als normaal mens is gigantisch.
  Dan denk ik liever alleen als met zo n gek
  Werkzaam heemraadschap Delfland als het waar is.....
  Het zoveelste incident sinds januari, wordt hier geen lid het zijn allemaal Gekken!!
  Ben blij dat ik weg ben hier.
  Ben alleen gelukkiger als met die engers

  Corry (57) 4 april 2021
 • M (58)
  Waardeloos 0 reacties

  Werkelijk een waardeloze site
  Je blokker iemand en deze komt gewoon weer in beeld.
  Net aangemeld: hoezo wat verstaan ze onder net was 3mnd geleden ook al voorbij gekomen.
  Jouw zoek criteria :wordt niets mee gedaan
  Volgens je laatste likes: dislikes staan er gewoon tussen
  Carrousel:vol met X
  Profile:zelfde gezichten andere namen.
  Kan zo nog wel ff doorgaan.
  Mensen laat je niet gek maken, via deze site kom je d'r niet šŸ‘ŽšŸ‘ŽšŸ‘Ž

  M (58) 15 februari 2021
 • Luna (54)
  Ongelooflijk 0 reacties

  Ongelooflijk hoe moeilijk het is om je af te melden.
  Zij blijven onterecht van mijn rekening afschrijven terwijl ik al EUR3.00 heb betaald om me af te melden. Nu heb ik EUR14.00 betaald en hopelijk gaat het nu wel goed.

  Luna (54) 5 november 2020
 • an (64)
  waardeloze site 0 reacties

  Heb nog niet eerder zo n waardeloze site gezien. mijn vorige review is niet geplaatst dus probeer ik het nog eens. Het kan niet anders of er staan heel veel nepprofielen op. Schaam je om op deze manier je geld te verdienen!! site is ook niet gebruiksvriendelijk.

  an (64) 2 november 2020
 • S (60)
  onterechte afschrijvingen 1 reactie

  Letterlijk 1 minuut na opzegging diverse bedragen van mijn rekening afgeschreven. Direct gestorneerd en automatische incasso geblokkeerd. Oplichterij.
  Site bedroevend.
  Voorstellen voor partners die helemaal niet matchen.
  Veel fake accounts en 'smeerlappen' met gore voorstellen vanuit heel de wereld.

  Ik was drukker met mensen blokkeren dan dat ik kon zoeken.

  S (60) 18 juni 2020
 • Gerda (68)
  Teleurgesteld 0 reacties

  Jullie vragen best veel geld voor iets wat nergens op lijkt.
  Tijdens het invullen wat ik wel of niet wil, daar gaan jullie gewoon aan voorbij en bijv; niet roken ,leeftijd; afstand enz ;dit is toch niet zo moeilijk lijkt mij ,maar jullie hebben hier op zijn Hollands gezegd gewoon schijt aan ,erg jammer

  Gerda (68) 28 april 2020
 • Maaike (57)
  Geldklopperij 0 reacties

  Ik heb me lid gemaakt voor in half jaar 65 euro betaald. Elke maand, week wordt er weer geld afgeboekt. Bij deze zeg ik mijn lidmaatschap op. Wordt er weer geld afgehouden ga ik hier werk van maken. Graag teren bericht jullie hebben mijn mailadres

  Maaike (57) 26 april 2020
 • oc (60)
  halen geld van je rekening na opzegging 0 reacties

  WORDT GEEN LID. GELDKLOPPERIJ. OOK NA TIJDIGE OPZEGGING.

  oc (60) 18 april 2020
 • gerard keet (79)
  carroussel 1 reactie

  carroussel werkt niet bij mij!!!! waarom niet?

  gerard keet (79) 4 april 2020
 • H Beeren (56)
  Automatische afschrijving 2 reacties

  Ik heb U nooit een machtiging gegeven voor automatisch afschrijving van abonnementsgeld .Ik heb alleen gebruik gemaakt van het door u aangeboden goedkope proefabonnement voor 1 maand .wat ik hierbij bij deze dan ook opzeg !!!!

  H Beeren (56) 23 februari 2020
 • Rick Nachtegaal (33)
  Geld terug 0 reacties

  Ik heb nu al meerdere malen hierom gemaild, op mijn laatste mailtjes krijg ik niet eens meer antwoord.
  En ik weet dat ik veel heb geklaagd over de mail maar nu houden jullie je gewoon niet aan de afspraken.

  Op 10 januari werd mijn account na mijn klacht gesloten, dat is prima. Ik vroeg wanneer ik me geld kon verwachten en ik werd doorverwezen naar de voorwaarde op de site.
  Prima al hadden jullie me dat antwoord best zelf mogen zeggen, wel zo netjes. Maargoed, op die voorwaarde stond dat het 14 werkdagen kon duren. Het is nu 7 februari.

  Jullie weten net zo goed als ik dat de 14 werkdagen dus nu echt wel om zijn, maar ik heb nog geen cent terug gestort gekregen op mijn rekening.

  Ik wil nu echt weten waar dit aan ligt en hoelang ik nog moet wachten, en dan niet weer simpel we laten dit over aan een third-party bedrijf dus we kunnen niks zeggen.
  Het duurt nu alleen maar langer en ik wil gewoon duidelijkheid. Plus wanneer je je niet aan je eigen voorwaarden houd is het wel zo netjes om op zā€™n minst te blijven communiceren zodat je (voormalig) klanten tenminste weten waar ze aan toe zijn.

  Waar zijn we nou mee bezig?

  Stort asjeblieft gewoon me geld terug dan ben ik ook klaar met dit gezeur.

  Met vriendelijke groet,
  Rick Nachtegaal

  Rick Nachtegaal (33) 7 februari 2020
 • T Maison (60)
  Waardeloze site 0 reacties

  Fake profielen. OurTime stuurt zelf likes naar personen waar je al contact mee hebt gehad en verbroken hebt. Je kunt je voorstellen dat dat vervelende situaties kan veroorzaken.
  OurTime biedt dagelijks een scala aan foto's aan. Als je op X klikt omdat een foto niet interessant is meldt OurTime/Lexa dit als bezoek. Volkomen onterecht!!! Ik ontvang regelmatig berichten van mannen die ik niet interessant vind (ik heb nl niet voor niets op X geklikt) omdat zij een bezoekmelding van OurTime hebben ontvangen. Schandalig.
  Bij aanmelding geef je je voorkeuren aan. OurTime houdt daar met het aanbieden van foto's totaal geen rekening mee.
  Kortom, waardeloze app, waardeloze klantenservice, er wordt nl niet geantwoord op je vragen. Blij dat ik er bijna vanaf ben.

  T Maison (60) 29 januari 2020