Ourtime
6,2

15 reviews

Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Ourtime er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 6,2 als cijfer te geven. Bekijk Ourtime informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 1.639 keer bezocht.

Reviews ( 15 )

  • Olga Gutierrez (62)
    Ourtime FRAUDE 0 reacties

    I just want to warn other people from subscribing to this fraudulent site. The profiles are all fake, no pictures and no response. I paid for 3 months and every time I get fake invitations which I answer and after a while I get blocked by the ones that sent me the request. I sent an e-mail to their Customer Service and they replied with a generic e-mail NOT admitting any wrong doing.

    Olga Gutierrez (62) 26 september 2019
  • helma (59)
    klanten service ouwertime nederland 0 reacties

    Geen toestemming automatisch incasso
    Doordat ik een keer geld heb overgemaakt heeft ouwertime het recht niet maandelijks geld van mijn rekening af te schrijven .
    Ik zou het zeer op prijs stellen dat het in overleg plaats vind.
    En wil graag telefonisch contact in zeer korte tijd anders ben ik genoodzaak andere stappen te ondernemen.
    Graag jullie telefoon nummer in nederland.

    helma (59) 22 september 2019
  • Alex (54)
    Klacht Ourtime 1 reactie

    Werd gelokt naar deze site door wat bleek een nepprofiel te zijn. Eerst een gratis account gemaakt en kreeg meerdere verzoeken daarop maar heb twee weken gewacht en dan een betaald account voor een maand. Eenmaal betaald bleken alle verzoek emails verwijderd te zijn (omdat het een week oud was ???) en dan kreeg ik vijf jonge dames als contact die allemaal fotos van iemand anders gebruiken - ik dacht je weet toch dat ik dat kan zien? Maar wat bleek - het zijn allemaal buitenlandse vrouwen praten gebrekkig nederlands en ga zo maar door, niet de slimsten dus. Ik kreeg argwaan en vroeg aan contacten om bewijs dat ze niet nep waren en prompt werd ik geroyeerd als klant. Dus geld kwijt en compleet tijdverspilling - dit site zit vol nep profielen en wordt gerund door oplichters

    vermijden dus

    Alex (54) 21 augustus 2019
  • Rick (43)
    ourtime beoordeling 1 reactie

    Veel mensen geven de website (ourtime in dit geval) een slechte beoordeling wanneer ze niet iemand kunnen vinden voor een relatie of in ieder geval voor een date, maar ik vind dat de website niet de schuldige hiervan is. Het enige wat zij hoeven te doen is ons de mogelijkheid geven om een profiel te creeëren en daarna is het aan onszelf om ons bij andere vrouwen in de picture te spelen. Natuurlijk moet het wel zo zijn dat er genoeg vrouwen op de website zitten waar je tussen kunt zoeken, maar daarover hebben we op ourtime niets te klagen.

    Dus dat mensen hier dan moeilijk over gaan doen dat ze niet iemand kunnen vinden, dan heeft dat meer met henzelf te maken lijkt me dan met de website zelf. Dan doe je toch iets fout, of de foto's zijn niet goed of de manier waarop je met anderen omgaat niet. Ik zelf vind ourtime een goede website en ik vind ook dat ze een degelijke beoordeling verdienen. Iets wat ze hier lang niet altijd krijgen heb ik al gezien en dat is in mijn ogen niet bepaald fair.

    Rick (43) 17 augustus 2019
  • Vinnie (30)
    Negatieve review Ourtime 1 reactie

    Ik ben het niet helemaal eens met de positieve reviews hier. Ten eerste er zitten vele nepprofielen op de site en ten tweede wacht ik reeds meer dan 2 maanden op de (mij toegezegde) restitutie van mijn geld.
    Verder wil ik nog opmerken dat de site niet aangeeft dat je binnen 14 dagen je geld terug kunt vragen omdat het een internetaankoop is. Omdat ze dit niet vermelden krijg je wettelijk een jaar de tijd.
    Dus bevalt de site niet, maak hier dan gebruik van.

    Vinnie (30) 13 augustus 2019
  • Elles (54)
    Oplichting en datingfraude 0 reacties

    Ik wil iedereen waarschuwen dat er mannen op
    De site staan die aan datingfraude doen
    Dit is zo groot dat de politie er achter is gekomen dat er op zowel our time als Lexa vrouwen worden opgelicht.
    Het zijn dezelfde mannen met een andere foto.
    De een is zieliger dan de ander. Wees alert hierop, ze pakken je helemaal in

    Elles (54) 8 augustus 2019
  • Jm Meijs (38)
    Ourtime is oplichting 0 reacties

    2 dagen geleden ben ik lid geworden van uw website nadat ik verschillende berichten had ontvangen.
    Het valt mij op dat ALLE dames niet willen daten maar alleen berichtjes sturen. Dit willen ze via de site wat extra kosten met zich meebrengt. Hiermee vallen jullie door de mand en werken ook jullie met nep profielen en moderators die mannen moeten lokken.
    Ik las in een review dat jullie de kosten die ik heb gemaakt willen terugbetalen.
    Graag wil ik hier gebruik van maken.
    Overigens zal ik een review plaatsen tussen jullie zelf aangemaakte reviews waar jullie spreken van een 100% betrouwbare site. Slim gedaan maar allemaal leugens! BIJ DEZE.
    Triest dat jullie op deze manier mensen geld afhandig maken.

    Jm Meijs (38) 8 augustus 2019
  • Anna Armani (63)
    Niet best 1 reactie

    Helaas kan je bijna niets op deze site.Behalve betalen.Antwoorden op mailtjes kan om het andere mailtje.
    Ik heb hier geen behoefte aan, weinig interessante mannen ook.

    Anna Armani (63) 8 augustus 2019
  • Rudy (59)
    Goede site maar overschat 0 reacties

    Ik zot al best wel een tijd op ourtime omdat veel andere sites me niet goed bevielen.
    Veel datingsites zijn naar mijn mening te veel gericht op sex en niet op het vinden van een partner.
    Dat heeft misschien met leeftijd te maken dacht ik, dus vandaar dat ik me op ourtime heb aangemeld in de hoop daarbij hier wel leuke vrouwen kan ontmoeten die een partner zoeken in plaats van een avontuurtje.
    En ik vind ourtime wel een goede site, maar zeker niet heel bijzonder.
    Door veel mensen vind ik zelfs dat de site lichtelijk wordt overschat, maar zo heeft iedereen daar zijn eigen ideeen over en dat mag natuurlijk ook.

    Rudy (59) 9 juli 2019
  • Miriam (60)
    Ourtime goede website 1 reactie

    Ourtime is een website die speciaal opgericht is voor mensen van 50 jaar en ouder en ik vind het heel erg goed dat er rekening wordt gehouden met onze leeftijdscategorie. Wij zitten er niet op te wachten om met jongens in aanraking te komen van een jaar of 20 en andersom natuurlijk ook niet.
    Ourtime heeft hier aan gedacht met deze website als resultaat, dat vind ik heel erg goed en bovendien heel erg slim want ik denk dat er met mij veel meer mensen zijn die er zo over denken.
    Nu is de spoeling veel dunner waar je uit kunt kiezen, wat het veel eenvoudiger maakt. Ik zit nu niet meer tijdenlang achter elkaar pagina's te bezoeken om te kijken welke man mij wel of niet bevalt.
    Op ourtime gaat dit allemaal een stuk sneller, dus ik vind dat erg fijn.

    Miriam (60) 8 juli 2019
  • Frank (51)
    Veel trollen 0 reacties

    Een heel vervelend verdienmodel inderdaad. De meest simpele zaken zoals een boodschap sturen kosten weer extra geld.
    Je zou het niet verwachten op een website voor 50-plus maar ook hier zijn heel veel trollen actief. Als er geen foto en tekst bij het profiel staat weet je al hoe laat het is. Maar we wisten natuurlijk al dat internet massa's slechte mensen aantrekt die als enige hobby hebben om normale mensen te terroriseren. Daar kan ook Ourtime kennelijk weinig aan doen. De meeste profielen lijken overigens wel echt, maar veel respons krijg je eigenlijk niet als je boodschappen stuurt en geen enkele vrouw blijkt in staat om jou spontaan een boodschap te sturen. Moeizaam proces dus. Maar net zoals het echte leven is dit een vat vol teleurstellingen.

    Frank (51) 15 juni 2019
  • Puck (58)
    Waardeloos 0 reacties

    Het gaat alleen maar om geld, proberen telkens upgrade aan te smeren. Mannen willen op deze manier goedkope sex. Foto's zijn vaak niet recent. Als je niet reageert zoals iemand wilt, krijg je van alles naar je hoofd gegooid. Ben er klaar mee.

    Puck (58) 26 mei 2019
  • Moniek (49)
    Niet voor niets middelmatige beoord... 0 reacties

    Je leest in de informatie dat er veel actieve leden op zitten en dat ze ook de nepprofielen hier enorm tegen gaan. Dan zou ik een heel hoog cijfer verwachten voor deze website, want dat zijn toch precies de dingen die je wilt horen van een datingsite. Toch krijgt de website maar een 6,2 als cijfer en ik hen er achter gekomen dat dit niet voor niets is. De twee bovenstaande punten kloppen en dat is ook erg fijn, maar dat zijn ook meteen de enige positieve punten aan de hele website. Wat er niet bij staat is dat bijna alle leden mannelijk zijn, wat niet altijd leuk is. En wat er ook niet bij staat is dat de mogelijkheden op de website maar heel beperkt zijn, je kunt er bijna niets behalve chatten. Erg saai

    Moniek (49) 4 mei 2019
  • Anoniem (20)
    Gehackt op ourtime 1 reactie

    Vind Ourtime helemaal niet chill. Ik had op Blendr een account en er werd mij meerdere keren gezegd een account te nemen op Ourtime omdat dit van Lexa was en dus goed blabla. Dus ik uiteindelijk gedaan. Nog geen 24 uur later was mn badoo account op een of andere manier gehackt en stonden er allemaal fotos op die niet van mij waren. Ook was de info over mij verdwenen en stond in mijn beschrijving dat ik alleen op Ourtime te bereiken was. Gelijk account verwijderd op badoo en Ourtime.

    Anoniem (20) 26 februari 2019
  • Ruud (54)
    Goede site tegen nep profielen 1 reactie

    De site ourtime doet er alles aan om de hoeveelheid nepprofielen op deze site te minimaliseren en het allerliefst helemaal weg te werken zodat er niemand voorgelogen wordt. Er zijn veel te veel mensen dienhele slechte ervaringen hebben op datingwebsites omdat ze zijn voorgelogen door nepprofielen. Vooral de naïeve mensen die het beste in mensen zoeken zijn hier vatbaar voor en daar wordt dan enorm misbruik van gemaakt, wat ik misselijkmakend vind. Daarom vind ik het zo fijn en enorm belangrijk dat ourtime zoveel doet dit tegen te gaan.

    Ruud (54) 21 februari 2019

Plaats een review