Reviews (12)

 • Maurice (40)
  Parship datingsite 0 reacties

  Parship is voor mij de datingsite die het dichtst bij het echte daten komt en dat vind ik hier heel prettig aan. Ik ben iemand die best online wil daten, maar hier niet de hele tijd aan herinnerd wil worden. Ik wil het gevoel hebben dat ik gewoon leuk contact heb met een leuke vrouw en dat dit dan op het internet is, dat dat gewoon toeval is. En op Parship lukt dat, omdat de site zo mooi en leuk is opgebouwd dat ik hier altijd met veel plezier op zit.

  Ook zitten hier gelukkig heel veel vrouwen op, zodat je je hoop niet alleen maar op één vrouw hoeft te vestigen, maar dat je best wat breder kunt kijken en met meerdere vrouwen tegelijk contact kunt hebben. Wanneer het met één van hen serieus wordt, kun je er altijd nog voor kiezen om het contact met de andere vrouwen te verbreken. Zo ver is het bij mij nog niet, maar het zal heel fijn zijn als ik ooit op zo'n punt kom dat ik die keus moet gaan maken.

  Maurice (40) 18 januari 2020
 • Lex (46)
  Parship goede site 0 reacties

  Parship is als een van de weinige websitebezoek voor dating een goede site vind ik.
  Hier wordt ook veel reclame voor gemaakt, dus ze zullen wel flink wat inkomsten hebben om hier in te investeren, maar daar kan ik voor de andere sites ook niet veel aan doen.
  Ik vind het fijn dat Parship gewoon een website is voor dating en verder niet.
  Geen gekke afspraken of affaires, maar gewoon mensen die op zoek zijn naar een relatie.
  En dat is precies waar een datingsite voor bedoelt is.

  Lex (46) 26 december 2019
 • Lucas (37)
  Parship betrouwbaar 0 reacties

  Veel mensen zijn op zoek naar spanning en niet naar een relatie, wanneer ze op het internet gaan zoeken naar een date.
  Parship is dan wel misschien niet de meest spannende dating site maar het is wel een betrouwbare website waar de kans groot is dat je een aardige man of vrouw ontmoet wie ook echt is dat hij/zij zegt dat die is en niet iemand die zich anders voordoet.

  Lucas (37) 30 oktober 2019
 • Ineke (50)
  Parship niet avontuurlijk 0 reacties

  Ik ben een vrouw die van uitdaging en avontuur houdt en dat is iets wat je op Parship niet snel zult vinden, persoonlijk vind ik dit erg jammer. Ik kan de website zelfs enigszins saai noemen en dat zegt wel wat uit de mond van een vrouw. Ik dacht altijd dat mannen op liefdesgebied voor liepen wat betreft dingen uitproberen en op vaak op zoek zijn naar nieuwe en avontuurlijke dingen, maar dat is hier niet bepaald het geval. Als ik hier mij hier in de avond een keer op aanmeld, dan vragen ze hoe mijn dag is geweest, wisselen we nog wat andere beleefdheden uit en dat was het dan weer, dat vind ik niet het idee van online daten. Het mag van mij wel wat meer sprankelen. Ik wil niet zeggen dat het een slechte site is, want de site zelf is keurig. Alleen een beetje te keurig naar mijn smaak.

  Ineke (50) 1 augustus 2019
 • Parshiplover (55)
  Parship de beste 1 reactie

  Parship blijft voor mij toch echt de beste website voor daten die er op dit moment op de markt is. Ik heb bij drie verschillende websites een profiel, maar het valt mij toch steeds vaker op dat ik veel meer op parship zit dan op de andere twee websites. De reden hiervan is dat ik die website gewoon stukken beter vind en ook het aantal leden is daar het hoogst van allemaal. Het is geen hele dure website maar de kwaliteit is wel hoog, dat lijkt mijnde perfecte verhouding voor zoiets.

  Parshiplover (55) 20 juli 2019
 • Jens (47)
  Grootste van Nederland 1 reactie

  Ik zeg wel dat Parship de grootste van Nederland is maar dat weet ik natuurlijk helemaal niet zeker, dat denk ik alleen wel.
  Ik vind deze site zo gigantisch groot dat ik hier simpelweg van uit ga, maar het kan best zijn dat er andere sites nog een stuk groter zijn dan deze...
  Niet alleen in formaat vind ik Parship het grootst maar ook in het product dat ze afleveren, als je dit een product mag noemen want eigenlijk zijn het natuurlijk de mensen.
  Ik vind dat parship heel erg goed met de klanten om gaat en dat zorgt er ook mede voor lijkt me dat hier zoveel (tevreden) blije mensen op zitten.

  Jens (47) 11 juli 2019
 • Xander (40)
  Onterecht goed cijfer voor parship 0 reacties

  Parship krijgt op bijna iedere vergelijkingssite ene heel goed/hoog cijfer en allemaal goede beoordelingen.
  Als ik mijn mening zou moeten geven wat ik hier nu dus doe dan zou ik zeggen dat deze hoge cijfers en beoordelingen volledig onterecht zijn want ik vind het helemaal geen goede site.
  Ik vind het maar saai en duur en weet wel meerdere andere sites waar ik een stuk liever op zit dan deze.
  Dus nee ik ben het in dit geval niet eens met de meerderheid van de stemmers wat parship betreft.

  Xander (40) 8 juni 2019
 • Mike (45)
  Parship betrouwbaar 0 reacties

  Eindelijk een keer een datingsite die hoog in het lijstje van betrouwbaar komt te staan, dat is voor mij heel erg belangrijk.
  Door mijn werk zit ik er niet bepaald op te wachten dat iedereen mij hier maar kan vinden wanneer ze mijn naam googelen of iets dergelijks, dus dan is de betrouwbaarheid noodzakelijk.
  Ook andere mensen hoor ik hier erg lovend over spreken, je hebt ook bijna of geen mensen die je hier iets aan proberen te smeren en dat kan ik over andere datingsites helaas niet zeggen.
  Na veel negatieve ervaringen met datingsites heb ik hier dus gelukkig een keer een positieve ervaring en daar ben ik erg blij om.

  Mike (45) 2 juni 2019
 • Rudy (51)
  Fake leden 1 reactie

  Hoe vaak ik wel niet ben opgelicht op deze website is helaas niet meer op 1 hand te tellen.
  Bloedmooie vrouwen spreken je aan en beloven je van alles op gebied van relatie en soms meer, maar wanneer puntje bij paaltje komt dan komt geen enkele vrouw deze beloftes na.
  Toch zijn er niet alleen maar fake leden, er zijn ook hele leuke en aardige vrouwen die wel gewoon zijn wie ze zeggen dat ze zijn.
  Maar door de slechte ervaringen die ik hier heb opgedaan, ben ik nu veel voorzichtiger dan ik voorheen was met het vertrouwen van andere mensen.

  Rudy (51) 17 februari 2019
 • Ramon (34)
  beschuldigd van belediging nep 3 reacties

  Prima dat ik word verwijderd hoe zielig kan je zijn en je totaal niet kan verweren of communiceren als klantenservice. Ik eis als laatste waarschuwing dat jullie mijn geld terug storten.
  Zo niet, meld ik dit ook ergens waar jullie minder blij van worden. Ben ik hier duidelijk?
  Jullie hebben totaal geen recht om een lid zomaar zonder een goede reden hun account te verwijderen en hun geld te innen. Als ik negatief tegen jullie beleid ben mag dat zeggen, daarop mogen jullie mij nooit verwijderen en geld innen. Dit is een wet die je overschrijd, dat weet ik omdat ik even de telefoon heb gepakt en mijn vader heb gebeld die advocaat is. Want waar is jullie hoofdkantoor en waar kan ik telefonisch contact zoeken??
  U zal spoedig mogelijk bericht krijgen telefonisch of per email van een nationale klachtenservice die mijn klacht en eis in behandeling hebben genomen.
  Ik hoop dat U de waarheid verteld want ik heb alle gegevens gekopieerd en naar hun gestuurd. Ze nemen de klacht echt serieus, want het gaat het niet om die 29,99 euro maar om het feit
  dat ik als lid zijnde die netjes op jullie site heb gedragen dat ik als schoft word behandeld. De dame in kwestie is zelf veel te ver gegaan en heeft MIJ beledigd. Dat zij weer opnieuw 29,99 euro heeft moeten betalen is terecht want jullie zagen zelf hoe ze mij beldigd met nep en dat ik de tering kan krijgen. Ik ben een heel normaal persoon en ben helemaal niet onredelijk maar als je mij zo behandeld
  dat ik zo pardous word behandeld vind ik echt te ver gaan. Jullie hebben niet eens eerst mijn mening beluisterd. Want het gesprek daarvoor hebben nooit om gevraagd. Dan zouden jullie deze beslissing onmiddellijk terug draaien.
  Ik heb sinds kort een account aangemaakt bij datingsite parship.nl. Je moet als lid zijnde als je een bericht wilt sturen extra 29,99 euro betalen. Dat heb ik gedaan en heb ik nu gezellig contact met andere leden. Nu kwam ik een dame tegen die wilde dat ik fotos doorstuur naar haar maar daar moet je weer extra 29,99 euro voor betalen maar dat wil ik gewoon niet. De dame werd kwaad en beschrijf mij als Nep en schold mij uit. Ik reageerde rustig dat ik gewoon niet zo ben en noemde haar maar nep. Plots werd mijn VIP account inactief gezet en kreeg ik een mail dat ik verbannen was omdat ik de regel overschreed. De klantenservice reageerde dat beide partijen hun vip account is geblokkeerd. Ik eiste dat het werd terug gezet want ik heb niks fout gedaan, maar zij reageerde heel bot en zonder na te denken dat ik gewoon weer 29,99 euro moest betalen voor een nieuwe VIP account.
  Ik eiste dat ze mijn geld snel terug moeten storten maar dat doen ze niet. Vijf minuten later zag ik dat de andere dame ineens weer VIP had omdat ze mij een berichte stuurde. Hier klopt iets niet! Ik wil mijn geld terug of dat mijn account word terug gezet. Ik hoop snel van U te horen.
  Ik eis nu als laatste waarschuwing dat jullie mijn VIP account terug zetten. Zo niet eis ik echt mijn 29,99 euro terug op mijn bankrekening.
  Zo niet maak ik er echt een zaak van, dat meen ik serieus want ik pik dit niet zeker als ik zeker weet dat ik niks fout heb gedaan.
  Dit slaat echt helemaal nergens op, ik snap dat jullie een grens hebben maar dit is echt te belachelijk. Dit is gewoon een conversatie waarin een dame boos word omdat ik geen fotos doorstuur nou prima ik had haar toch wel geblokkeerd want ik ben volwassen genoeg om daar druk om te worden. Maar als jullie ineens besluiten om mij eraf te gooien omdat ik haar dan nep vind doe eventjes normaal. Ik wil best nog me excuus voor jullie aanbieden eigenlijk weet ik niet waarom maar oké, bij deze.
  Ik heb helemaal niks fout gedaan. Ik heb gereageerd omdat zij boos word omdat ik geen fotos stuur en dat zij mij nep vind. Daarop heb ik gereageerd dat ik gewoon een normaal iemand ben die geen pikante fotos doorstuurt en dat ik haar daarop nep noemt is geen belediging. Maar als jullie mij toch blokkeren wil ik mijn geld terug want ik heb nu een normaal contact met iemand op jullie site. Want ik ben niet iemand die andere mensen uitscheld. Ik vind dit echt belachelijk als ik terug reageer op iemand die mij uitscheld omdat ik geen fotos doorstuur en dat ik reageer dat zij nep is en dat zij meteen mij opgeeft als NEP zijnde. Als ik nou haar helemaal had verrot had gescholden hadden jullie al het recht om mij te blokkeren maar dit is echt overdreven en onacceptabel.
  Ik heb sinds een paar dagen op parship.nl een account geopend en VIP genomen.
  Ik ben sinds gister in contact gekomen met een dame nou ja persoon en had een gewoon gesprek mee. Maar toen vroeg ze of ik ook fotos van mij wil doorsturen zodat wij een leuke avond konden beleven. Helaas doe ik daar niet aan mee sorry. Ik ga helaas geen extra 30 euro betalen of fotos door te sturen naar andere leden die ik nog niet echt goed ken. Maar toen ik beschreven als nep en werd ze furieus en zou ze mij aangeven. Ik heb rustig gereageerd en uitgelegd dat ik gewoon de persoon ben wie ik ben. Maar nu zie ik dat mijn VIP account inactief is. Wat is er gebeurd?
  Ik hoop snel van jullie te horen
  De persoon waar het om gaat is een hans worst. Ik kan jullie wel het gesprek doorsturen als jullie willen?
  Uiteindelijk denk ik dat het gewoon een nep site is met een fixe oplichting. De klantenservice reageert wel snel maar denkt voor geen ene meter met je mee.

  Ramon (34) 21 januari 2019
 • Hugo (53)
  Parship teleurstellend 1 reactie

  Het is jammer om te zien dat deze website eigenlijk heel erg teleurstellend is. de dite wordt echter in de media heel mooi gemaakt waardoor je er hele hoge verwachtingen van hebt en dat is niet eens onterecht nar mijn mening wamt je betaald er een fiks bedrag voor. Maar deze hoge verwachtingen worden absoluut niet waar gemaakt en dat vind ik altijd heel erg jammer. Van een site die zo groot is in Nederland had ik echt meer verwacht.

  Hugo (53) 3 december 2018
 • Wim (47)
  Parship naamsbekendheid 2 reacties

  Parship is volgens mij een van de grootste datingwebsites van heel Nederland en dat kun je ook terug zien in het aantal mensen dat hier op zit.
  Doordat er veel reclame voor deze website wordt gemaakt op radio en televisie heeft het een grote naamsbekendheid en zullen mensen zich hier waarschijnlijk eerder aanmelden dan bij een klein en onbekende datingsite.
  Ik heb me hier ook aangemeld nadat ik de reclame op televisie had gezien.
  Eenmaal aangemeld heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing, ik vind parship een erg goede en bovenal professionele website waar het aanbod in vrouwen heel groot is.

  Wim (47) 11 november 2018