Reviews ( 13 )

  • Mitchel (46)
    Schuldgevoel 0 reacties

    Ik heb een tijd lang in een ongelukkige relatie gezeten en daardoor dacht ik dat een website als secondlove voor mij de perfecte oplossing zou zijn.
    Niets bleek helaas minder waar, want mijn relatie is hierdoor alsnog geëindigd.
    Ik kreeg zo’n last van een enorm schuldgevoel omdat ik toch het gevoel had dat ik hier vreemd ging, dat ik mijn vriendin alles eerlijk heb opgebiecht.
    Zij was hier zo kwaad over, dat dit uiteindelijk de druppel was en dat we samen hebben besloten om een punt achter onze relatie te zetten.
    Dus voor veel mensen zal dit best goed uitpakken, maar voor mij is dit in een groot drama geëindigd.

    Mitchel (46) 9 juli 2019
  • Joep (38)
    Leuke flirt 0 reacties

    Secondlove wordt aangegeven als een online datingwebsite die gemaakt is voor mannen en vrouwen die een leuke affaire of avontuur zoeken, maar ik vind dat er meer is dan dat.
    Ik hoef zelf namelijk niet echt een affaire of een avontuurtje met iemand anders, ik vind een leuke/onschuldige flirt al meer dan voldoende.
    Ik hou heel erg van het anonieme van internet, voor zover dat tegenwoordig nog anoniem is, maar verder dan dat hoeft het voor mij niet te gaan.
    Ik heb zelf een leuke en lieve vrouw, maar af en toe wordt het gewoon een beetje saai en dan zoek ik wel iets waarmee ik dit een beetje spannender kan maken.
    Voor mij is dit Secondlove, hier kan ik online lekker flirten met andere vrouwen, maar verder dan dit gaat het ook niet, dus het is niet zo dat ik mijn vrouw bedrieg.
    Of mijn vrouw hier ook zo over denkt vraag ik mij alleen af, als zij hier op zou zitten zou ik dat namelijk ook niet heel fijn vinden.
    Maar wat niet weet, wat niet deert zeggen ze toch altijd...

    Joep (38) 7 juli 2019
  • Vivian (45)
    Leuke site en niet te duur 0 reacties

    Secondlove is voor mij in principe de perfecte site.
    Ik was nooit zo’n fan van alles wat met inline daten te maken heeft maar ik heb me er hier toch maar aan gewaagd en wat denk je?! Ik vond het hartstikke leuk!
    Ik vind het een hele leuke site die ze voor een mooi prijsje aanbieden, ik ben wat gaan vergelijken op het internet maar alle andere sites voor daten zijn veel duurder dan deze website.

    Vivian (45) 1 juni 2019
  • Marina (42)
    Verschillende types 1 reactie

    Je zou denken dat er hier mensen op zitten die helaas een mislukte relatie hadden en die hier op zoek zijn naar een nieuwe liefde.
    Dit is hier ook deels zo, maar ook een heel aantal mensen hier zitten er voor een totaal andere reden.
    Een groot deel van de mensen die hier zitten, zitten hier ook voor een tweede liefde maar dan helaas voor erbij.
    Die mensen hebben al een relatie en denken dat het een goed idee is om er nog een scharreltje naast te nemen.
    Wie daar ook in mee gast is in mijn ogen echt niet goed bij zijn of haaf hoofd.

    Marina (42) 20 april 2019
  • Robert (51)
    Oplichting met bitcoins 1 reactie

    Ik onderschrijf veel ervaringen die ik hier lees. Zojuist heb ik een review geschreven met daarin ook omschreven dat er geldklopperij om de hoek komt kijken. Ook al is een abbonement relatief erg duur, er wordt van alles uit de kast getrokken om jou maar meer geld te laten betalen. Continu, maar dan ook continu wordt er gevraagd om geld over te boeken op een of andere buitenlandse rekening of anderzijds via bitcoins. De chats zijn bijzonder oppervlakkig en er wordt niet direct gereageerd op vragen. Paar dagen stil en dan krijg je weer dezelfde vragen om geld over te boeken.
    Mijn advies; sla SecondLove over en ga naar de meer gerenommeerde datingsites.
    Overigens ben ik benieuwd of mijn review wordt geplaatst ;)

    ps.: als iemand zin heeft om me te leren kennen? ;)

    Robert (51) 21 maart 2019
  • Danny (52)
    Slechte datingsite die te veel geld... 0 reacties

    Ik vind second love een hele slechte dating site en daarbij vind ik dat ze veel te geel geld vragen voor een lidmaatschap per maand.
    Op deze manier denk ik dat je heel veel leden misloopt, waarschijnlijk is het zelfs zo dat als ze het goedkoper maken dat ze dan meer leden trekken en uiteindelijk beter uit zijn.
    Ik zit een beetje in de handel dus ik ken die gang van zaken wel.
    Maar deze website is dat geld ook gewoon niet waard, ik vind het geen goede site en al helemaal niet voor dat geld.

    Danny (52) 11 februari 2019
  • Laura (56)
    Wanhoopsdaad 1 reactie

    Ik zit zelf niet op de website Second Love, maar bij een vriendin van mij is dit de reden geweest dat haar relatie in een breuk is geëindigd dus ik ben heeeeeel erg bood op alle mensen die hier op zitten terwijl ze in een relatie zitten.
    In mijn ogen is jet echt een wanhoopsdaad wanneer je relatie even niet zo lekker gaat, in plaats van dat de mensen hier dan hun heil zoeken laat ze die moeite toch alsjeblieft in hun eigen relatie steken en proberen die te redden.
    Ik snap dat echt niet dat je het dan ergens anders gaat zoeken, in mijn ogen ben je dan gewoon zielig.

    Laura (56) 26 januari 2019
  • Jan (56)
    Leven in de brouwerij 1 reactie

    Secondlove heeft bij mij zeker voor leven in de brouwerij gezorgd, ik was de laatste tijd zo op automatische piloot aan het leven. Zowel in mijn sociale leven en op mijn werk als in mijn liefdesleven thuis, er zat totaal geen spanning meer bij. Zo erg zelfs dat ik me serieus heb afgevraagd of ik wel zo verder wilde of dat er iets moest veranderen.

    Toen zag ik Secondlove en ik hoorde dat je hier mensen op kon ontmoeten als je wat spanning wilde of desnoods een affaire. Nu hoeft het van mij niet perse zo ver te gaan dat ik de persoon in kwestie ook daadwerkelijk wil gaan ontmoeten in motels etcetera om een echte affaire aan te gaan, maar het hele stiekeme gedoe zorgde er voor mij wel voor dat de sleur werd doorbroken. Zelfs mijn vrouw zij laatst tegen me dat ik weer veel opgewekter ben dan dat ik voorheen was.

    Nu moet ze er alleen niet achter komen wat de reden van mijn opgewektheid is. Aan de andere kant heeft het dus wel iets goeds gedaan, ook in mijn relatie en het is niet zo dat ik ook echt vreemd ga, ik chat alleen met andere vrouwen maar ik doe tot op heden nog niets met hen.

    Jan (56) 13 januari 2019
  • Lars (43)
    Niet meer dan een belofte 1 reactie

    Als je het mij zou vragen dan zou ik zeggen dat deze website niet meer is dan een belofte en dat ze deze belofte niet laten uit komen.
    Het lijkt allemaal prachtig wat je hier zou mogen krijgen als je de informatie die beloofd wordt zou mogen geloven.
    Tot dat je er niet al te lange tijd lager achter komt dat dat ook alles is wat er is, een loze belofte en geld dat je niet terug krijgt.
    Voor dat soort dingen kun je beter naar een kroeg gaan als het je om het gezelschap gaat of anders naar een rosse buurt gaan als het je gaat om wat dit gezelschap met jou zou doen.

    Lars (43) 5 januari 2019
  • Hendrik (61)
    Secondlove nieuwe kans 1 reactie

    Secondlove opende voor mee volledig nieuwe deuren, hier had ik nooit op durven dromen en nooit aan durven denken.
    Nadat ik mijn vrouw na een lang ziektebed helaas toch nog had verloren, duurde het voor mij erg lang voordat ik hier weer een beetje boven op was gekomen, zover als dit ten minste kan.
    Ik ben na al die jaren nog steeds niet helemaal hier over heen, maar ik merk wel het gemis van een lieve vrouw in mijn leven.
    Toen ik hier over na begon te denken had ik geen idee waar ik het zoeken moest.
    Via het internet kwam ik hier uiteindelijk terecht en dat is voor mij heel goed geweest.
    Ik heb al heel wat vrouwen ontmoet met wie ik een goede klik heb en ik hoop dat ik met een van hen de volgende kerst mag door brengen.

    Hendrik (61) 26 december 2018
  • Guido (39)
    Secondlove twee types 1 reactie

    Vlak nadat ik een profiel had aangemaakt is me al heel snel iets duidelijk geworden.
    En dat is dat hier twee types mensen op de website komen en die types zijn totaal verschillend.
    Het zal wel door de naam komen neem ik aan dat die verwarring ontstaat.
    Je hebt hier het type mens dat na een mislukte relatie of het overlijden van een partner opnieuw op zoek is naar een nieuwe relstie.
    En je hebt ook nog het type mens dat hier een tweede liefde naast hun lopende relatie zoekt, dus eigenlijk een affaire voorner naast.
    Wanneer je dit allemaal weet is het natuurlijk geen ramp, maar voor mijzelf is dit wel belangrijk om te weten en ik geef mijn intenties hier ook altijd meteen aan om onduidelijkheden te voorkomen.
    Misschien dat dit een tip is voor andere mensen die tegen hetzelfde aanlopen hier.
    Verder is het een goede website.

    Guido (39) 23 december 2018
  • Bobby Latuperissa (38)
    Bedrog en lists 1 reactie

    Ik wil me 30 euro terug, zo niet ga ik kijken of ik jullie site plat krijg!

    Het is 1 grote misleiding en puur om geld te winnen.

    Ik word lastig gevallen met chats van vrouwen en word telkens gevraagd om kinky te doen
    n, als ik dit niet doe worden ze gepikeerd!

    Ik heb sterk het idee dat dit allemaal vals is en gemaakt is....

    Heb gelukkig allemaal screenshots gemaakt van gesprekken die er na mij verstuurd worden, en die zijn niet mals!

    Of ik krijg me geld terug of ga onderzoeken wat ik tegen jullie site kan doen!
    Wie stuurt er sowieso kinky gesprekken en helemaal zonder 1 normaal gesprek gehad te hebben, en met allemaal die zelfde vraag of kinky wil doen wat uiteraard geld kost!
    Er zullen er vast veel intrappen maar daar ben ik er niet 1 van!
    Ik heb ook geen onrust gestoken of wat dan ook, eerder andersom en het bewijs heb ik!

    Firma list en bedrog!

    Gegroet

    Bobby Latuperissa (38) 23 november 2018
  • Harm Jan Anoniem (43)
    Geen kans op een date 0 reacties

    Deze datingsite is werkelijk waar een vossenjacht zonder vossen. Er is geen enkel iemand die wil daten cq afspreken op Secondlove. Niemand reageert terwijl sommige profielen wel een groen bolletje hebben, het lijkt alsof de profielen nep zijn om op deze wijze mensen te laten betalen en het doen lijken alsof de website actief is. Het leek me vooraf wel spannend, een stiekeme liefde, maar op deze wijze is dit uitgesloten en onmogelijk. Toen ik hiermee aan kwam bij de klantenservice stelden zij dat het aan mij lag, dat mijn profiel te leeg was. Nou, ik had wel een foto en enige informatie er op staan. Ik kreeg soms ook een melding dat iemand mijn profiel bekeek maar een berichtje? Ho maar.
    Ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen dat de profielen nep zijn maar het heeft in ieder geval een raar geurtje!

    Harm Jan Anoniem (43) 4 november 2018

Plaats een review