Reviews (28)

  • Samanthe (41)
    Een vraag 0 reacties

    Kan je eigenlyk zien of een persoon je heeft geblokeerd? Ik bedoel, krijg je daar een melding van, ik vindt dit nergens terug en ben er eigelyk wel benieuwd naar
    Verder vind ik website wel leuk, heb leuke chats en hoop weldra snel mij second love te vinden. Het is in het begin wel een beetje zoek en de chat werkt niet echt optimaal; dat vindt ik toch wel een minder puntje?.

    Samanthe (41) 26 september 2021
  • Funkels (67)
    Oplichting 0 reacties

    Wat is dit een oplichting site. Volgens mij kan het niet erger. Durf met zekerheid te beweren van de enkele positieve reviews die hier op staan van mensen van Secondlove zijn. Duur abonnement maar dat je een vrouw treft om af te spreken , ho maar. Altijd hebben ze wel al een date of je profiel staat ze niet aan. Maakt niet uit wat je aanzet bij je profiel. Reacties bijna 0. 1 keer leek het toch echt te zijn, maar je moet wel kik hebben, hoezo Kik? Kik geïnstalleerd even zogenaamd leuk chatten met je maar afspreken? Echt niet. Geen tijd of durf niet af te spreken. Wat doe je dan op Secondlove? Allemaal fake. Jammer dat ze zo'n site niet aan kunnen pakken. Is gewoon fraude.

    Funkels (67) 26 september 2021
  • XXX (50)
    Geblokkeerd 0 reacties

    Ik ben direct geblokkeerd, omdat mijn tekst zou impliceren dat SL een sex site is....... Nee hoor, ik meld me aan om met het andere geslacht te touwtje springen......:(. HALLO we leven in 2021 toch?
    Kennelijk zit een herkansing er niet in en op mails aan de zogenaamde helpdesk werd niet gereageerd.

    XXX (50) 15 september 2021
  • Marc (51)
    Waardeloze site 0 reacties

    Het is hun puur te doen om geld uit de zakken te kloppen van mannen. Er is een overschot aan mannen. En de site is nog uit het stenen tijdperk. Gaan echt niet mee in de tijd en vragen extreem hoge bedragen voor een abonnement. Dus mannen schrijf je niet in daar. Je kunt beter uit eten gaan met jouw huidige partner.

    Marc (51) 5 augustus 2021
  • David (49)
    Veruit de beste datingsite voor vreemdgangers 0 reacties

    Na 1 jaar verschillende sites te hebben uitgeprobeerd, kan ik nu wel stellen dat SL veruit de beste is. Juist daar komen veel getrouwde vrouwen die op zoek zijn naar dat beetje aandacht en waardering wat ze thuis missen. Op andere sites zitten voornamelijk alleenstaande vrouwen en vrouwen met een open-relatie. Die groep gaat heel anders om met getrouwde mannen. Ze claimen meer en kunnen je te leuk gaan vinden. Alle profielen zijn echt en al meerdere malen meegemaakt dat ik 'keuzestress' had. Kiezen uit 5 mooi vrouwen...pfff :-))

    David (49) 10 juni 2021
  • Kees (58)
    Niet een aanrader 0 reacties

    Ben met tussenpozen van paar jaar nu voor 3e keer 2 maanden abonnement.
    Denk het grootste probleem het overtal mannen.... de dames krijgen zoveel berichten, dat ze gaan denken dat ze de koningin zelf zijn. Echt super arrogant, super veeleisend, en je wordt om de simpelste afgeserveerd.
    Het fatsoen ontbreekt ook omdat je bijna nooit antwoord krijgt.
    En veel vrouwen hebben het zogezegd goed, nou als je echt niks mist...... dan ben je niet op secondlove.
    En veel van de vrouw profielen zie ik dus al 5 jaar haha dus als je zo arrogant bent wordt gelukkig vanzelf afgestraft... dus voor mij was het absoluut de laatste keer dat ik €75,- neertel voor deze site

    Kees (58) 27 mei 2021
  • Peter (45)
    Oplichterij dat Secondlove 0 reacties

    Pure oplichterij eerste klas zoals alle andere sites. Bespaar je geld tijd en energie en stop deze in je relatie. Was een test persoon voor een onderzoek op verschillende sites. Mooie reclames en advertenties maar de werkelijkheid ver beneden het niveau. Als je betaald lidmaatschap voorbij is dan hoor je dus helemaal niks meer. Allemaal fake en achter de schermen aangestuurd bravomannen en vrouwen. Ik zou zeggen kappen met die handel.

    Peter (45) 16 mei 2021
  • dude (38)
    Geen aanrader en oplichting door sepa mandaat 0 reacties

    2 maand betalend lid geweest op secondlove (SL) met deftige foto's en omschrijving. Verschillende vrouwen gecontacteerd. Meestal nul reactie, soms eens een povere reactie terug (van ik ben met iemand anders in gesprek al...)..geen enkele keer in geslaagd om af te spreken. En nee ik ben geen lelijkerd die niet weet wat zeggen..

    Na 2 maanden bleek er bovendien een automatisch sepa mandaat geactiveerd te zijn op mijn rekening!! Ik had speicaal niet betaald met credit card om te vermijden dat ze geld zouden afhouden na mijn 2 geplande betaalde maanden. Nu bleken ze zonder mijn handtekening een sepa mandaat geactiveerd te hebben op mijn rekening, pure oplichting! Meteen geblokkeerd en SL gecontacteerd voor opzegging. Ze hebben dan mijn volledig profiel gedelete wat ik niet gevraagd had (mijn 2 maanden waren nog niet eens om)...pure oplichting.

    dude (38) 9 mei 2021
  • Knuffel (50)
    Teleurgesteld 0 reacties

    Als man zijnde ben je op second love een minderheid.
    Ten eerste. De mannen betalen.
    De vrouwen niet.
    Elk bericht dat je stuurt krijg je zelden antwoord op. En al s er een antwoord komt bn je halverwege het gesprek ineens verdwenen. Zonder reden.
    Ik vindt dit een waardeloze site.
    De vrouwen hebben zoveel eisen.
    Het lijkt wel of je bij de keurslager zit.

    De review die ze geven zijn allemaal verzonnen.

    Knuffel (50) 5 december 2020
  • Thomeck (63)
    Een grote teleurstelling 1 reactie

    IK sta nu ongeveer 2 mdn ingeschreven en het is een grote ellende.

    Wil je als man kans maken dan moet je minimaal 1,85 zijn, fotomodel hoeft nog net niet maar toch wel bijna. Een liefdes nestje waar je de betreffende dame kunt ontvangen is toch wel een must en ja dan nog al die andere eigenschappen, te veel om op te noemen, die de dames zo ongelooflijk missen.

    Toch raar. Ik vraag me dan af als je huidige man daar allemaal niet aan voldoet dan was je toen dus ook al niet in staat om die droomman te vinden en waarom zou het nu dan na 30-40 jaar wel lukken ?

    Tis maar een vraag hoor maar toch ................?

    Mvgr,

    Thomeck (63) 20 november 2020
  • Damian (48)
    Secondlove super 0 reacties

    Secondlove is de super site als je op zoek bent naar een succes in de liefde!
    Ik heb hier zo veel mooie vrouwen ontmoet dat ik zeker weet dat ik hier zal slagen in mijn zoektocht, iets wat mij op andere sites nog niet is gelukt.
    Hier heb ik er volle vertrouwen in dat het mij wel gaat lukken en als dat is gebeurt dan zal ik ook zeker mijn succes ervaring met jullie delen dat beloof ik.
    Voor nu wil ik mensen allemaal aansporen zich hier aan te melden en hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben.

    Damian (48) 27 december 2019
  • Koen (35)
    Laatste kans second love 0 reacties

    Ik heb op misschien wel tien verschillende datingsites gezeten en stuk voor stuk draaide dit op niets uit.
    Ik wilde het nog een kans geven op second love, maar ook die website is helaas niet aankijken besteed en ook hier had ik weer geen succes in de liefde.
    Ik denk dat ik mijn hoop op een relatie door middel van een datingwebsite maar op geef.

    Koen (35) 13 december 2019
  • Zoey (40)
    Second love slechte site 1 reactie

    Ik lees hier allemaal laaiend enthousiaste beoordelingen over second live maar hier kan ik het helaas niet mee eens zijn.
    Ik vind second love helemaal geen goede site ik vind het zelfs een slechte site en ik heb hier nog geen enkel persoon leren kennen met wie ik in het echt wel eens op date zou willen gaan.
    Dan zit je op het internet waar zo veel mogelijk is en dan nog lukt het niet om een leuk iemand te vinden die de moeite waard is.

    Zoey (40) 30 oktober 2019
  • Daniel (33)
    Succes gegarandeerd 0 reacties

    Yep, meer vrouwen dan mannen op Second Love. Als ik hoor van de dames die ik spreek hoe de meeste mannen communiceren via SL is het
    1. Niet gek dat vrouwen een eenzijdig beeld krijgen een man
    2. Bijna te makkelijk om succes te hebben

    1 Kijkje naar de profielen en het verschil tussen mannen en vrouwen wordt direct (en pijnlijk) duidelijk
    - Vrouwen willen trouw, inhoud en genegenheid
    - Mannen willen seks

    Punt...simpeler is het niet

    Ik draai er niet om heen, ik val in die tweede categorie. Ik zit daar puur voor seks. En inmiddels is het een sport. Ik zit er nu een kleine 2 jaar (af en aan) en heb met ongeveer 40 dames afgesproken. En met elke dame iets gedaan, van handwerk tot seks. Sommigen zag ik vaker.

    Het helpt dat ik 33 ben en er niet verkeerd uit zie, maar ik ben geen model.

    Mijn tip: gewoon normaal doen. Niet gelijk over seks beginnen, fatsoenlijk Nederlands praten, interesse tonen. Als dat lukt, ben je al voor 80% binnen.

    Succes heren, happy hunting.

    Daniel (33) 28 augustus 2019
  • Marlin (33)
    Secondlove goede site 0 reacties

    Secondlove vind ik een hele goede site, er zitten hier heel erg veel mannen op deze site en ze zijn allemaal erg aardig naar mij toe. Ik heb nog niet het idee gehad dat ik hier wordt opgelicht of iets dergelijks, wat je ook wel eens hoort op dit soort websites. Secondlove is een website die voor veel spanning zorgt en waar alle mensen welkom op zijn, dat zie je hier ook echt. Dat ze voor spanning zorgen bedoel ik dan als iets positiefs, want ik hou wel van wat spanning in een relatie, anders is het ook maar zo saai. Dus voor mij is Secondlove de goede website om op te zitten en als ik hier een avondje op heb gezeten, kom ik er altijd vrolijk achter de computer weg. Ik hoop snel iemand te vinden waar ik in het echte leven een keer mee af kan spreken.

    Marlin (33) 27 juli 2019
  • Mitchel (46)
    Schuldgevoel 1 reactie

    Ik heb een tijd lang in een ongelukkige relatie gezeten en daardoor dacht ik dat een website als secondlove voor mij de perfecte oplossing zou zijn.
    Niets bleek helaas minder waar, want mijn relatie is hierdoor alsnog geëindigd.
    Ik kreeg zo’n last van een enorm schuldgevoel omdat ik toch het gevoel had dat ik hier vreemd ging, dat ik mijn vriendin alles eerlijk heb opgebiecht.
    Zij was hier zo kwaad over, dat dit uiteindelijk de druppel was en dat we samen hebben besloten om een punt achter onze relatie te zetten.
    Dus voor veel mensen zal dit best goed uitpakken, maar voor mij is dit in een groot drama geëindigd.

    Mitchel (46) 9 juli 2019
  • Joep (38)
    Leuke flirt 0 reacties

    Secondlove wordt aangegeven als een online datingwebsite die gemaakt is voor mannen en vrouwen die een leuke affaire of avontuur zoeken, maar ik vind dat er meer is dan dat.
    Ik hoef zelf namelijk niet echt een affaire of een avontuurtje met iemand anders, ik vind een leuke/onschuldige flirt al meer dan voldoende.
    Ik hou heel erg van het anonieme van internet, voor zover dat tegenwoordig nog anoniem is, maar verder dan dat hoeft het voor mij niet te gaan.
    Ik heb zelf een leuke en lieve vrouw, maar af en toe wordt het gewoon een beetje saai en dan zoek ik wel iets waarmee ik dit een beetje spannender kan maken.
    Voor mij is dit Secondlove, hier kan ik online lekker flirten met andere vrouwen, maar verder dan dit gaat het ook niet, dus het is niet zo dat ik mijn vrouw bedrieg.
    Of mijn vrouw hier ook zo over denkt vraag ik mij alleen af, als zij hier op zou zitten zou ik dat namelijk ook niet heel fijn vinden.
    Maar wat niet weet, wat niet deert zeggen ze toch altijd...

    Joep (38) 7 juli 2019
  • Vivian (45)
    Leuke site en niet te duur 0 reacties

    Secondlove is voor mij in principe de perfecte site.
    Ik was nooit zo’n fan van alles wat met inline daten te maken heeft maar ik heb me er hier toch maar aan gewaagd en wat denk je?! Ik vond het hartstikke leuk!
    Ik vind het een hele leuke site die ze voor een mooi prijsje aanbieden, ik ben wat gaan vergelijken op het internet maar alle andere sites voor daten zijn veel duurder dan deze website.

    Vivian (45) 1 juni 2019
  • Marina (42)
    Verschillende types 2 reacties

    Je zou denken dat er hier mensen op zitten die helaas een mislukte relatie hadden en die hier op zoek zijn naar een nieuwe liefde.
    Dit is hier ook deels zo, maar ook een heel aantal mensen hier zitten er voor een totaal andere reden.
    Een groot deel van de mensen die hier zitten, zitten hier ook voor een tweede liefde maar dan helaas voor erbij.
    Die mensen hebben al een relatie en denken dat het een goed idee is om er nog een scharreltje naast te nemen.
    Wie daar ook in mee gast is in mijn ogen echt niet goed bij zijn of haaf hoofd.

    Marina (42) 20 april 2019
  • Robert (51)
    Oplichting met bitcoins 1 reactie

    Ik onderschrijf veel ervaringen die ik hier lees. Zojuist heb ik een review geschreven met daarin ook omschreven dat er geldklopperij om de hoek komt kijken. Ook al is een abbonement relatief erg duur, er wordt van alles uit de kast getrokken om jou maar meer geld te laten betalen. Continu, maar dan ook continu wordt er gevraagd om geld over te boeken op een of andere buitenlandse rekening of anderzijds via bitcoins. De chats zijn bijzonder oppervlakkig en er wordt niet direct gereageerd op vragen. Paar dagen stil en dan krijg je weer dezelfde vragen om geld over te boeken.
    Mijn advies; sla SecondLove over en ga naar de meer gerenommeerde datingsites.
    Overigens ben ik benieuwd of mijn review wordt geplaatst ;)

    ps.: als iemand zin heeft om me te leren kennen? ;)

    Robert (51) 21 maart 2019