SFdating
6,3

3 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent SFdating. SFdating behaalt een 6,3 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden.

Ontevreden over SFdating? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 416 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Anoniem (20)
  Gehackt 0 reacties

  Vind SFDating helemaal niet chill. Ik had op SF dating oftewel secretflirt een account en er werd mij meerdere keren gezegd dat dit wel een goede datingsite was voor spannende dingen wel te verstaan. Dus ik uiteindelijk gedaan. Nog geen 24 uur later had ik enkele mails dat mijn account was gehackt en dat ik geld moest betalen en ga zo maar door, ook zeiden ze dat mijn fotos op het internet zouden belanden als ik niet zou betalen, allerlei dreigementen waar ik niet zo blij mee was. Hierna gelijk mijn account van secretflirt SF dating verwijderd.

  Anoniem (20) 8 februari 2019
 • Guido (54)
  Goede site met veel mensen 0 reacties

  Ik vind SFdating een goede datingwebsite en er zitten erg veel mensen op iedere dag dus altijd al ik online ben zotten er meer dan genoeg mensen op met woe ik kan praten.
  Niet altijd dezelfde natuurlijk maar soms spreek ik ook gewoon een tijd en datum af met een vrouw en dan gaan we op dat moment elkaar beter leren kennen.
  Ja, ik vind het een goede site en ik vind dat het een goed cijfer verdient heeft.

  Guido (54) 2 februari 2019
 • Jacob (58)
  SF dating vol met neppers 2 reacties

  Ze laten je geloven alsof sf de beste datingsite is die je je maar kunt wensen, maar wanneer je hier in gestonken bent en je dus hebt aangemeld dan zul je er achter komen dat dat regelrechte kletspraat is. Er klopt helemaal niets van! Ergens vind ik het ook nog wel beschamend dat ik dit zo maar geloofd heb, maar je gaat er toch van uit dat je van dit soort sites wel mag geloven dat ze je daadwerkelijk willen helpen. Nou, niet dus en dat laat ik me ook nooit weer overkomen.

  Daarbij dit deze website ook nog eens vol met neppers en daarmee bedoel ik dan de mensen die zeggen dat ze iemand zijn en daadwerkelijk een heel ander persoon zijn, soms zelfs nog van het andere geslacht.

  Jacob (58) 13 december 2018

Plaats een review