• Gerwin (43)
  Another love geen principes 2 reacties

  In het begin wist ik niet wat het idee achter another love was, ik ging er gewoon van uit dat het om een nieuwe liefde ging. Toen ik er achter kwam dat het ook een site is waar je mensen kunt vinden om mee vreemd te gaan en dat dit juist mede de bedoeling is hier, toen was ik enorm geshockeerd. Ik vind het tegen alle principes in gaan dat mensen dit überhaupt doen, maar dat hier ook nog eens een website speciaal op gebaseerd is dat is in mijn ogen te gek voor woorden! Toen ik dit wist heb ik direct mijn lidmaatschap gedeactiveerd.

  Bezoek AnotherLove

  Gerwin (43) 11 november 2018
  • (49)

   Ten eerste vind ik het wl vrij bijzonder dat je daar os zo laat achter kwam dat dit gebeurt op another love, want het wordt niet echt bepaald onder stoelen of banken geschoven. En daarbij snap ik niet zo goed waar je zo’n ophef over aan het maken bent. Ik laat iedereen dit gewoon voor zichzelf bepalen, als mensen doen wat ze niet laten kunnen en ervoor kiezen wat met een ander te beginnen is dat hun probleem en niet het jouwe.

   Jeroen (49) 11 november 2018
  • (44)

   Er zijn van beide soorten mensen op deze site. Als je zelf gewoon heel eerlijk en duidelijk bent waar jij naar op zoek bent en wat je grenzen zijn dan is er prima mee om te gaan. Het is altijd jammer als mensen bepaalde dingen doen die niet door de beugel kunnen en zich nergens door laten tegen houden.

   Marcus (44) 17 februari 2019


Meer informatie en reviews over AnotherLove