• Anoniem (56)
  Fake nep oplichters 2 reacties

  Ik verdenk Dateplanet ervan nep en fake leden te gebruiken, het is een oplichters bende eerste klas. Er zijn honderdduizenden vrouwen op de website, velen hiervan staan op online maar zeggen nooit iets. Sterker nog, ze bekijken mijn profiel af en toe, ik zie dat in mijn profielbezoekers, maar geen enkel iemand laat een bericht achter.

  Dus dan zeg ik er wat van: En? Was mijn profiel niet leuk genoeg voor een berichtje?
  ... Weer geen antwoord, ze lezen het wel. Snap er werkelijk niks van.

  Klantenservice maar gemaild met de vraag of iedereen fake is? Nee zeggen ze en ze verwijzen me door naar de voorwaarden van dateplanet. Hierin staat dat als je iemand verdenkt nep of fake te zijn dat je deze moet aangeven bij de klantenservice. Dan ben je dagen bezig ha ha ha

  Bezoek Dateplanet

  Anoniem (56) 6 november 2018
  • (26)

   Heeft u wel een profielfoto op uw profiel en uw profielteksten ingevuld? Ik snap dat iemand geen aandacht krijgt als het profiel geheel leeg is. Ik mag niet klagen over de aandacht wat ik op Dateplanet heb vergaard, sterker nog, dit is veel meer dan op andere datingsites.

   Cornel (26) 6 november 2018
  • (39)

   Ik heb hetzelfde idee als meneer Anoniem 56. Velen vragen ook om fotos waarvoor je extra moet betalen. Dit is een keer leuk maar na een paar dagen is de gein hier ook wel van af. Ik heb wel enkele gesprekken maar van een date is het nog niet gekomen en moet nog zien of dit überhaupt wel gaat gebeuren. We wachten het af, mijn lidmaatschap loopt nog 2.5 maand door.

   Hans (39) 6 november 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet