• Luuk (44)
  Dateplanet niet slecht 1 reactie

  Dateplanet is zeker geen slechte datingsite! In tegendeel, ik ben juist heel erg goed te spreken over deze site.
  Het is een mooie site en wat ik vooral heel erg fijn vind is dat er best veel jongere mensen op zitten, dus mensen tussen de 20 en 40 jaar oud.
  Ik ben zelf een man van 44 jaar, maar ik heb eigenlijk altijd relaties gehad met vrouwen die jonger zijn dan ik en dan ook echt een stuk jonger dan ik zelf ben, 10 jaar of meer meestal.
  En wanneer je dan op een datingsite zit, dan kom je meestal wat oudere mensen tegen en niet de categorie waar ik normaal gesproken op val, dus dan is zoiets als dit wel heel erg fijn.
  Misschien val ik dit keer wel op iemand van mijn eigen leeftijd of zelfs op iemand die ouder is dan ik, dat kan natuurlijk ook nog!
  Ik kan het me haast niet voorstellen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus je weet maar nooit.

  Bezoek Dateplanet

  Luuk (44) 31 december 2018
  • (53)

   Ik snap dat dit voor jou een heel groot voordeel is, maar wat voor de één een groot voordeel is, is voor de ander weer wat minder positief.
   Maar ik moet bekennen dat dit mij nog helemaal niet wats opgevallen, dus er zitten dan ook meer dan genoeg zoals jij het zou noemen oudere mensen op de site.
   En ik vind het een beetje hypocriet om te zeggen dat je van jonge mensen houdt, wanneer je zelf 44 jaar bent en je zelf ook op die site zit.
   Hoor je zelf dan bij jong of oud? Ik ben wel benieuwd bij welke categorie jij jezelf zou voegen.
   Niet helemaal kien uitgedacht maat.

   Rene (53) 31 december 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet