• Gerard (46)
  geen hotte chatters 1 reactie

  De website heet hotchatters, dus dan verwacht ik eerlijk gezegd ook wel wat van de mensen (en dan bedoel ik de vrouwen) die hier op deze site zitten qua looks.
  Dat bleek dus voor mij een enorme tegenvaller te zijn, ik ben zelf iemand die ondanks mijn leeftijd nog erg met mijn uiterlijk bezig is en ik zoek ook een vrouw die hier een beetje tijd en moeite in steekt.
  De meeste vrouwen die ik hier echter tegen kom, hebben zich al behoorlijk laten verloederen zoals ik dat noem en dat vind ik ontzettend jammer en ik zal ook nooit een relatie met zo iemand aan willen en kunnen gaan.
  Als je er op je 46e al zo uit ziet, hoe zie je er dan op je 70e wel niet uit vraag ik me dan af.
  Noem me ijdel, dat vind ik niet erg, maar ik vind uiterlijk gewoon erg belangrijk bij mensen en ik wil ook een vrouw die er zo over denkt.

  Bezoek Hotchatters

  Gerard (46) 31 maart 2019
  • (42)

   Volgens mij zijn de vrouwen die hier op zitten ook maar gewoon normale vrouwen net als dat wij normale mannen zijn en zijn zij niet uitgezocht op hun looks maar is het gewoon ieder zijn eigen keuze of ze zich hier aanmelden of niet.

   En ik kan het er niet mee eens zijn dat ze hier niet hot zijn want ik heb al genoeg bloedmooie vrouwen hier gezien dus ik vind dat we zeker niet mogen klagen over de looks van de dames hier.

   Lucas (42) 16 juni 2019


Meer informatie en reviews over Hotchatters