• Koen (48)
  Lovezone en nep profielen 1 reactie

  Lovezone is een nieuwe website voor internetdating en dit soort sites trekken altijd veel neppers aan die het een goed idee vinden om een nep profiel aan te maken.
  Dat is weer zo iets dat van uit Amerika en die landen is over komen waaien naar ons koude kikkerlandje, maar ik ben hier niet erg dankbaar voor, want het is een hele vreemde gewaarwording.
  Gelukkig reageert deze website hier heel accuraat op en wanneer je aangeeft dat je een vermoeden hebt dat iets niet klopt wordt er gereageerd dat ze dit zullen onderzoeken.
  Ik heb wel eens meegemaakt dat ik dit door gaf en dat een dag later deze persoon niet meer te vinden was op de website, dat kan volgens mij geen toeval zijn.
  Ik ben blij dat dit soort praktijken wel heel serieus worden genomen hier, want als je het mij vraagt is dit gewoon strafbaar want eigenlijk is het gewoon een vorm van oplichting en je kunt de mensen op die manier de gekste dingen wijs maken.
  Ik zou niet graag zien dat ik of bekenden van mij hier een slachtoffer van zou worden, dat kan behoorlijk mis gaan.
  Daarom ben ik heel erg blij en ook opgelucht om te merken dat ik daar hier niet bang voor hoef te zijn.

  Bezoek Lovezone

  Koen (48) 2 januari 2019
  • (38)

   Ik ben blij om te lezen dat hier zo goed mee om wordt gegaan. Maar aan de andere kant is het toch te triest voor woorden als je er over nadenkt hoeveel mensen er dan schijnbaar zijn die het lollig en nodig vinden om dat soort absurde praktijken uit te voeren. Ik vraag me dan af of die mensen wel nadenken over de consequenties hiervan en wat voor narigheid ze met zich mee brengen voor de mensen die hier gewoon met serieuze intenties op zo'n website zitten.

   Herman (38) 2 januari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone