• Femke (36)
  Relatieplanet slechte website 1 reactie

  Ik vind relatieplanet echt een hele slechte website!
  Het is enorm vrouw onvriendelijk, want je krijgt hoer per keer dat je online bent wel tig dat aanbiedingen of vragen van mannen die ik niet eens serieus kan nemen.
  En het erge hier aan is dat de mannen het in hun geval wel serieus bedoelen.
  Als ik dan bedenk dat het bedoelt is om een relatie te vinden en als ik kijk naar wat er hier allemaal tegen me gezegd wordt dan zie ik niet altijd wat dit met elkaar te maken heeft.
  Misschien ben ik te ouderwets maar sommige dingen komen bij mij pas nadat je hebt besloten een relatie met elkaar te willen aangaan.
  Zodra mijn maand lidmaatschap hier is afgelopen ben ik dus niet van plan om deze te verlengen en ga ik mooi op zoek naar een andere en nettere website.

  Bezoek Relatieplanet

  Femke (36) 8 juni 2019
  • (39)

   Ik kan alleen maar voor mijzelf spreken als ik zeg dat ik een vrouw nog nooit een hoer heb genoemd, in het echt niet maar online ook niet.
   Ik vind het wel heel naar voor je dat je deze ervaring hebt en ik begrijp dat je daar ook boos om wordt en terecht want dat zou ik ook worden.
   Misschien is het een idee om de klantenservice hierover in te lichten? Misschien dat zij hier iets mee kunnen, ik weet het niet hoor maar je kunt het altijd proberen.

   Vigo (39) 11 juli 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet