Alleenstaande Vaders
5,8

4 reviews

Deze betreffende datingsite scoort vooralsnog een onvoldoende, de notering staat op 5,8. Er zijn weinig actieve leden, de informatie over de service is ontoereikend en de datingsite zelf is erg onoverzichtelijk. Bekijk Alleenstaande Vaders informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Alleenstaande Vaders? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Gregory (48)
  Alleenstaande vaders ervaring 0 reacties

  Ik ben heel erg blij met alleenstaande vaders. Wanneer mijn kinderen op bed liggen log ik vaak nog gauw even in om te kijken of er nog nieuwe berichten zijn van de leuke vrouwen hier.
  Zelf durf ik niet vaak de eerste stap te zetten dus ik ben blij met een website als deze die het al iets minder eng maakt en als een vrouw dan ook nog iets als eerste zegt dan ben ik helemaal opgelucht.
  Ik heb al met verschillende leuke vrouwen contact, allemaal dankzij deze website.

  Gregory (48) 25 december 2019
 • Otto (35)
  Alleenstaande Vaders goede site 0 reacties

  Ik ben echt van mening dat Alleenstaande Vaders een goede site is en misschien niet alleen om de redenen die er toe doen met daten, maar alle redenen die goed zijn tellen mee lijkt mij.
  Allereerst vind ik het fijn dat vrouwen hier bewust voor kiezen om hier te kijken, dus ze weten dat we een kind of kinderen hebben en vinden dit niet erg of soms zelfs juist leuk!
  Ik vind het altijd lastig als een vrouw er later mee komt dat ze niet van kinderen houdt of iets dergelijks, dan houdt het voor mij direct op want die heb ik nu eenmaal en ik ben er gek op.
  Dus met dat probleem zit je hier al niet.
  En daarnaast vind ik het ook wel eens fijn om hier met andere alleenstaande vaders te chatten om even te klagen over wat er speelt in ons leven of om even te brainstormen over hoe zij bepaalde dingen aanpakken en oplossen.

  Otto (35) 15 juli 2019
 • Hans (46)
  Leuk idee maar werkt niet 0 reacties

  Een speciale datingsite speciaal voor alleenstaande vaders, op zich best een leuk idee als je er over nadenkt.
  En toch werkt het totaal niet wanneer je hier op zit, want wie zitten er op een website speciaal voor alleenstaande vaders? Correct, alleen maar mannen, de alleenstaande vaders wel te verstaan en dat is nou precies waar ik niet naar op zoek ben.
  Als alleenstaande vader wil ik niets liever dan weer een vrouw in mijn leven, maar zolang ik op deze datingsite zit, zie ik dat nog niet gebeuren om eerlijk te zijn.
  Ik ga mijn lidmaatschap hier dan ook zeker niet verlengen wanneer deze is afhelopen.

  Hans (46) 30 april 2019
 • George (41)
  Tegenvaller 1 reactie

  Ik vind het een enorme tegenvaller, want wat vind je op een website voor alleenstaande vaders? Heel goed, alleen maar alleenstaande vaders!
  Bijna geen enkele vrouw te vinden hier, want zij zitten waarschijnlijk op de site voor de moeders of zoals alle normale mensen gewoon op een normale datingwebsite.
  Voor mij is het helaas knaller, in tegendeel zelfs het viel heel erg tegen.

  George (41) 19 januari 2019