Reviews (50)

 • Monk (56)
  Goede site 0 reacties

  Simpel gezegd een goede dating site waar veel mensen op aanwezig zijn. Met name in de avond is het heel druk en kan je gemakkelijk gesprekken aangaan. Tip: bekijk de ledenpagina want die gaat op basis van wanneer iemand online is. Wanneer je pagina 1 in de gaten houdt en veel mensen een berichtje stuurt die op pagina 1 staan krijg je veel reacties. Prijzen zijn ook duidelijk en zonder automatische incasso achteraf.

  Monk (56) 28 oktober 2022
 • Fredrik Johnson (57)
  Eerlijk en transparante datingsite 0 reacties

  Eindelijk eens een eerlijke datingsite die gewoon transparant is als het gaat om de voorwaarden en regels. Ook goed om te weten is dat als je een nep lid aanmeld, dus andermans foto gebruikt, je een boete kan verwachten. Dat alleen is al top want ik ben helemaal klaar met nep profielen (vanuit andere datingsites). Heb in tijden niet zoveel plezier gehad als op Lovezone waar veel leden chatten en ook zeker wel geïnteresseerd in je zijn ondanks dat het man vrouw ratio wel wat hoger is bij de man. Heb veel vrouwen gehoord die zeiden dat mannen nooit hun best deden dus als je ook maar een beetje tijd er in steekt heb je zo een paar gesprekken en dates.

  Fredrik Johnson (57) 25 november 2021
 • Sander (38)
  Vriendin via Lovezone ontmoet 0 reacties

  Hoi mensen,
  Ik wil graag een positieve recensie plaatsen over Lovezone. Via deze website heb ik namelijk mijn nieuwe vriendin leren kennen. We stelden beide dat als het echt iets zou worden dat we dan de datingsite in het zonnetje zouden zetten. Dit doen we dus bij deze. Lovezone is een datingsite met weinig opties maar wel ontzettend veel leden waar je mee kan praten. 1 van die leden was dus mijn nieuwe vriendin. De relatie is pril (enkele weekjes) maar dit geeft wel aan dat een datingsite als deze kan werken. Als het ons lukt, kan het iedereen lukken natuurlijk.

  Sander (38) 12 mei 2021
 • Tvdp (25)
  Komen afspraken niet na 0 reacties

  Zeggen dat je je geld terug krijgt wanneer je (onrechtmatig) verwijderd bent na 2 dagen lidmaatschap. Na veelvuldig gevraagd wanneer dit gebeurd helaas nooit concreet antwoord gehad. Ik krijg 56 euro terug, helaas wordt er niet gereageerd, ondanks dat ze zelf van wel beweren naar de buitenwereld. Hun daadwerkelijke reactie: ze mogen niet op mijn simpele vraag reageren. In plaats van een reactie wordt je via sociale media opgezocht en benaderd. Geen idee waarom het niet gewoon via de normale manier (mailaccount van het bedrijf) kan.

  De reden overigens waarom ik verwijderd werd is omdat ik de mails van Lovezone bestempelde als spam. Nada ze me waarschuwde antwoorde ik dat ik zelf mag bepalen wat ik met mijn mail doe. Er staat ook niks over in de regelementen, dus ik heb niks fout gedaan. Lovezone was hier nie over te spreken en vond het dus nodig mij te verwijderen. Op geen enkele wijze netjes behandeld dus!

  Tvdp (25) 5 maart 2021
 • Ferdy (37)
  Datingsite zeer goed 1 reactie

  Ik heb een leuke vrouw leren kennen via de website Lovezone.nl. Ik was eerst zeer sceptisch omdat het wel 29 euro kost om uberhaupt te kunnen chatten maar ik zag al best snel dat er veel vrouwen op zaten die tevens mijn profiel bekeken. Even lid geworden en toen met meerdere dames een gesprek aan gegaan. Wat vooral opvalt is dat de vrouwen vrij snel reageren en je hierdoor best snel een date kan krijgen. Binnen een week had ik 2 dates gehad waarvan 1 nu mijn vriendin is! Grote aanrader maar wel een paar tips: bestel VIP anders kan je niks en zet er een profielfoto op.

  Ferdy (37) 23 september 2020
 • Jones (48)
  Ik sta versteld 0 reacties

  Hele fijne datingsite met veel leuke vrouwen vooral in de randstad. Ze kletsen me de oren van de kop, wie had dat gedacht. Ik als 48 jarige man. Ook veel oudere vrouwen trouwens, vandaar denk ik! Heb 2 dates gehad in een maand tijd, had niet meer durven dromen. Bedankt Lovezone. Ik schrijf normaal nooit reviews maar jullie verdienen het. Mijn lidmaatschap was afgelopen en zag dat er niets automatisch van mijn rekening was geboekt, wauw, dat het nog bestaat!

  Jones (48) 26 februari 2020
 • Yannic Besten (34)
  Lovezone geen automatische incasso en veel praters 1 reactie

  Wat mij vooral opvalt aan Lovezone ten aanzien van andere datingsites is het feit dat veel mensen reageren op je teksten. Op andere sites krijg ik vrijwel nooit reactie terwijl je kan zien dat ze het bericht wel degelijk lezen, gelukkig is dit op Lovezone beter. Ze doen ook niet aan automatische incasso's wat ik persoonlijk erg fijn vind want ik heb er een bloedhekel aan als iemand zonder te vragen iets van mijn rekening schrijft dus genoeg pluspunten. Klein minpunt, als ik dan toch iets negatiefs moet zeggen is het feit dat je diamanten nodig hebt om een foto te sturen, wat wel handig is want tja niemand wil een blind date. Desondanks kan je 5 foto's op je profiel plaatsen dus dit hoeft zeker geen probleem te zijn en als je echt iemand hebt gevonden die leuk is, dan kan je altijd nog een foto sturen in de chat, deze zijn wel uitvergroot dus dat is wel weer mooi.

  Yannic Besten (34) 20 februari 2020
 • Bert (51)
  Schandalige site vind ik het 4 reacties

  Nadat ik in een chat v lovezone had gezegd dat alles nep was, was ik mijn vip instelling kwijt (had ik voor betaald). Ook had ik net een betaling gedaan voor zgn diamanten, waarmee je o.a. privefoto's kan versturen. Ook kwijt! Lovezone zijn oplichters, niet aan beginnen! Er zijn hier veel positieve reviews maar dat heb ik niet ervaren op de site. Ik eis mijn geld terug.

  Bert (51) 19 februari 2020
 • patrick (27)
  goede site 1 reactie

  goede site waar je goede mensen kan ontmoeten

  patrick (27) 1 januari 2020
 • patrick (27)
  website zonder oplichting 0 reacties

  Dat het nog kan: een datingsite die mensen NIET oplicht. Ik heb er 1 gevonden genaamd Lovezone.nl. Op de meeste datingsites betaal je 1 keer en wordt je daarna overspoelt met automatische incasso's, Lovezone doet dit niet, ideaal! Zoals het hoort maar daar denken duidelijk andere datingsites anders over. In een maand tijd, dus 1 keer 25 euro te hebben betaald, heeft me 4 dates opgeleverd dus ik mag zeker niet klagen.

  Top site.

  patrick (27) 1 januari 2020
 • Laura (30)
  Lovezone makkelijke en fijne datingsite 0 reacties

  Fijne en makkelijke datingsite om te gebruiken. Helaas geen app maar heel veel leden dus dat is wel wat waard. 25 euro kan je 40 dagen gratis chatten waarmee het tevens 1 van de goedkopere datingsites is van dit moment. Ook hebben ze erg vaak aanbiedingen, nu een kerst aanbieding bijvoorbeeld.

  Groetjes Laura

  Laura (30) 23 december 2019
 • Nikki (33)
  Lovezone succes 0 reacties

  Wat ik zo leuk vind aan Lovezone is datum zeker weet dat het kan werken. Ik ben namelijk getuige geweest van een succes verhaal want mijn broer en mijn schoonzus hebben elkaar op Lovezone leren kennen!
  En dat soort verhalen geven toch weer hoop en ik hoop ook echt dat dit ook voor mij is weg gelegd maar hé, we zullen zien wat de toekomst voor mij in petto heeft.

  Nikki (33) 13 december 2019
 • Jeff (49)
  Ervaring Lovezone 0 reacties

  December is weer aangebroken, de maand met alle feestdagen en ook de maand waarop je altijd extra goed voelt dat je geen partner hebt.
  Ieder jaar als ik kerst met familie doorbreng en mijn broers en zussen met hun gezin zie, dan voel ik me toch wel heel erg alleen.
  Dit keer vond ik het genoeg geweest en heb ik me aangemeld op Lovezone en nu hoop ik hier iemand te vinden.
  Ik zit er nu een half maandje en ik moet zeggen dat ik al een aantal leuke mensen heb ontmoet, dus ik hoop dat hier iets mooi uit voort komt.

  Jeff (49) 6 december 2019
 • Youssouf (49)
  Lovezone review 0 reacties

  Lovezone schijnt op dit moment meest de populaire datingsite die er op dit moment is te zijn en dat brengt nogal wat druk met zich mee.
  Ik had hier ook hele hoge verwachtingen van en ik werd, misschien wel door die hoge verwachtingen, behoorlijk teleurgesteld.
  Het is een datingsite als alle anderen en brengt niet echt iets nieuws.
  Ja het is een mooie en goede site, maar dat zijn er wel meer.
  Dus waarom deze beter is dan anderen snap ik dan weer niet zo goed.

  Youssouf (49) 29 november 2019
 • Fredrik (28)
  Super september aanbieding op Lovezone 0 reacties

  Je krijgt nu bij aankoop van 1 maand VIP 10 dagen VIP cadeau, dit is 25% korting. Geen idee of Lovezone vaker van deze aanbiedingen heeft maar ben hier natuurlijk wel blij mee, zeker omdat er super veel actieve leden zijn in tegenstelling tot andere datingsites en apps. Dus een tip: registreer je in ieder geval in de maand September op Lovezone zodat je gebruik kan maken van de aanbieding.

  Fredrik (28) 15 september 2019
 • Rick (39)
  Lovezone goed en goedkoop 0 reacties

  Lovezone is de beste site voor daten die ik ken en het is ook nog eens heel goedkoop als je kijkt naar wat je voor andere sites moet betalen die ook hiervoor zijn. Lovezone heeft heel veel positieve dingen:

  - Het kost maart 29 euro per maand, wat echt heel erg weinig is
  - Er zitten heel veel mensen op vanuit heel het land
  - Het maakt hier niet uit hoe oud je bent je vind jong en oud hier
  - Iedereen is hier welkom, hetero/homo/lesbisch
  - Je kunt chatten maar ook foto's sturen
  - De kans dat je hier iemand vind voor een date is heel groot en bijna iedereen lukt dit wel

  Ja voor mij is het geen moeilijke keus waar ik mijn profiel op houd ik ben hier heel erg blij mee en ik heb al veel leuke mensen hier leren kennen. Ook heb ik al dates gehad met mensen die hier op zitten dat is toch waar het om gaat. Waarschijnlijk meld ik me hier pas af wanneer ik een relatie heb en dat zal dan hoogstwaarschijnlijk met iemand zijn die ik hier heb ontmoet. Dus dan heb ik nogal wat te danken aan Lovezone

  Rick (39) 3 augustus 2019
 • Berry (45)
  beste datingsite 1 reactie

  Lovezone is van alle datingsites de beste, dit kan ik beoordelen aangezien ik op zo'n beetje elke datingsite wel een profiel heb of heb gehad en nooit was ik echt tevreden.
  Totdat ik hier kwam en ik eindelijk het idee had dat ik hier op de goede plek zit.
  Dan is mijn zoektocht naar de beste datingsite dus toch niet voor niets geweest gelukkig, wel jammer alleen dat ik hier pas zo laat achter ben gekomen dat dit het voor mij is.
  Dat had me een hoop geld en moeite kunnen besparen als ik hier eerder achter was gekomen, maar dat is nu eenmaal niet anders.
  Ik merk wel dat er veel jonge mensen op Lovezone zitten, wat ik heel leuk vind want ik val op jongeren, maar dit is omgekeerd helaas niet altijd wederzijds.
  Dus als je een jaar of 50 bent of zelfs nog iets ouder, dan weet ik niet of Lovezone wel de site voor jou is, maar mocht je juist een jongere dater zijn dan is dit de perfecte site.

  Berry (45) 7 juli 2019
 • Chantal Kiers (39)
  Lovezone beste datingsite 2018 2019 1 reactie

  Lovezone.nl is de beste datingsite van 2018/2019 stond op een forum, toen ik dat had gelezen heb ik me geregistreerd. Nu, 3 weken later, kan ik jullie gerust stellen, het is echt een goede datingsite. Vooraf kan je al lezen hoeveel het je gaat kosten en wat de regels zijn van de datingsite, niet in honderden pagina's maar gewoon een simpel popupje. Registratie gaat heel snel, je hoeft niet als bijv Pepper uren bezig te zijn om je profiel te onderhouden, 10 vragen (optioneel) en een foto en je kan de wereld gaan veroveren. Na betaling kan je onbeperkt chatten dus geen limieten, dus geen credit site.

  Lovezone = aanrader.

  Chantal Kiers (39) 27 juni 2019
 • Chris (23)
  Lovezone account 3 reacties

  Dames opgelet.
  Work in progress.
  In dit groot pakketje zit een zachte kern.

  Hey ik ben Chris,

  Wat ik hier zoek weet ik eigenlijk nog niet.
  Ik ben zeker geen type voor ONS of FWB.

  Ik val op:

  - sterke zelfstandige vrouwen.
  - Meiden met een beetje pit die tegen me aankunnen.
  - Gewoon je eigen ding doet.

  Ben zelf langere tijd single. Ben selfsuffient, loyaal en stabiel.
  Ik probeer realistisch te zijn maar droom toch ook graag.(Waarom heb ik nu een Marco Borsato liedje in mijn hoofd.)
  Ik vind van mezelf wel dat ik grappig ben.
  Ik hecht veel waarde aan mijn vrienden. Die lui die sinds mijn jeugd mijn leven hebben aangevuld.
  Samen de goede en slechte tijden mee hebt doorgemaakt.

  Ik ben wat het op dames afstappen gaat toch wel verlegen.

  Doe dus graag de eerste stap, dan durf ik ook wel. Ik zal je heus niet opeten.

  Omdat dit mijn eerste poging sinds een langere tijd is dat ik me in de datingscene gooi, vergeef me dat ik als een kip zonder kop lijk. "Learning by doing" zeg ik maar.

  Spelfouten inbegrepen. Heb 12 jaar in Duitsland gewoond en geleefd en jammer genoeg niet veel Nederlands geoefend.

  Als je meer wilt weten laat een berichtje achter.

  Iedereen veel succes met jullie "Journey to happiness".

  Gr. Chris

  Chris (23) 15 juni 2019
 • Guus (48)
  Lovezone steeds beter 0 reacties

  Ik vind Lovezone een heel erg mooie website die steeds beter en beter wordt.
  Regelmatig hebben ze weer een nieuwe ontwikkeling toegevoegd waardoor je weer iets extra’s kunt doen op de site.
  Ook zag ik laatst dat ze een nieuw logo hebben, deze vind ik een stuk mooier dan het oude logo, maar het logo vind ik wel het minst belangrijke aan een website.
  Toch doen al deze dingen me wel goed om te zien, want dat betekent wel dat ze iedere keer weer bezig zijn met het optimaliseren van de website en om steeds weer nieuwe en andere dingen toe te voegen.
  Dat werpt volgens mij wel zijn vruchten af want er komen steeds meer mensen online en hier ben ik heel erg blij om want hoe meer vrouwen hoe beter ik dat natuurlijk vind.

  Guus (48) 6 juni 2019