Lovezone
9,3

32 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Lovezone. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 9,3. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Lovezone erg hoog.

Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hotornot.
Deze pagina is 1.952 keer bezocht.

Reviews ( 32 )

  • Chris (23)
    Lovezone account 1 reactie

    Dames opgelet.
    Work in progress.
    In dit groot pakketje zit een zachte kern.

    Hey ik ben Chris,

    Wat ik hier zoek weet ik eigenlijk nog niet.
    Ik ben zeker geen type voor ONS of FWB.

    Ik val op:

    - sterke zelfstandige vrouwen.
    - Meiden met een beetje pit die tegen me aankunnen.
    - Gewoon je eigen ding doet.

    Ben zelf langere tijd single. Ben selfsuffient, loyaal en stabiel.
    Ik probeer realistisch te zijn maar droom toch ook graag.(Waarom heb ik nu een Marco Borsato liedje in mijn hoofd.)
    Ik vind van mezelf wel dat ik grappig ben.
    Ik hecht veel waarde aan mijn vrienden. Die lui die sinds mijn jeugd mijn leven hebben aangevuld.
    Samen de goede en slechte tijden mee hebt doorgemaakt.

    Ik ben wat het op dames afstappen gaat toch wel verlegen.

    Doe dus graag de eerste stap, dan durf ik ook wel. Ik zal je heus niet opeten.

    Omdat dit mijn eerste poging sinds een langere tijd is dat ik me in de datingscene gooi, vergeef me dat ik als een kip zonder kop lijk. "Learning by doing" zeg ik maar.

    Spelfouten inbegrepen. Heb 12 jaar in Duitsland gewoond en geleefd en jammer genoeg niet veel Nederlands geoefend.

    Als je meer wilt weten laat een berichtje achter.

    Iedereen veel succes met jullie "Journey to happiness".

    Gr. Chris

    Chris (23) 15 juni 2019
  • Guus (48)
    Lovezone steeds beter 0 reacties

    Ik vind Lovezone een heel erg mooie website die steeds beter en beter wordt.
    Regelmatig hebben ze weer een nieuwe ontwikkeling toegevoegd waardoor je weer iets extra’s kunt doen op de site.
    Ook zag ik laatst dat ze een nieuw logo hebben, deze vind ik een stuk mooier dan het oude logo, maar het logo vind ik wel het minst belangrijke aan een website.
    Toch doen al deze dingen me wel goed om te zien, want dat betekent wel dat ze iedere keer weer bezig zijn met het optimaliseren van de website en om steeds weer nieuwe en andere dingen toe te voegen.
    Dat werpt volgens mij wel zijn vruchten af want er komen steeds meer mensen online en hier ben ik heel erg blij om want hoe meer vrouwen hoe beter ik dat natuurlijk vind.

    Guus (48) 6 juni 2019
  • Rudy (62)
    Goede site te grootschalig 0 reacties

    lovezone is een hele mooie en goede datingsite waar mensen van jong tot oud op zitten, zowel mannen als vrouwen.
    In principe denk je dan ook dat je je geluk hier niet op zou kunnen en ergens klopt dit ook wel een beetje.
    Voor heel veel mensen zal dit het geval ook zijn, maar voor mij helaas niet en dat is omdat ik dit net iets te grootschalig voor mijn smaak vind.
    Maar behalve dat ene punt ben ik alleen maar lovend over deze datingsite.
    De vrouwen die hier opzitten zijn prachtig en bovenal heel erg lief en aardig.
    Ook het bedrag dat je hier moet betalen is veel minder hoog dan wat je op vele andere datingsites moet betalen.
    Dus een goede site maar met een klein minpuntje voor mij helaas

    Rudy (62) 26 mei 2019
  • Liesbeth (48)
    Positieve berichten 1 reactie

    Overal hoor ik alleen maar positieve berichten over de datingsite Lovezone.
    Een vriendin van mij heeft hier zelfs har huidige vriend leren kennen en dat is toch wat je wilt en waarvoor je op een datingsite als Lovezone zit.
    Dat blijkt wel dat de site zijn werk goed doet en dat het ook echt mogelijk is om hoer iemand te vinden waar je je leven mee op kunt bouwen.
    Dat miste ik op heel veel andere datingsites altijd, dat leek dan zo mooi maar de kans dat je daar iemand kon vinden voor een relatie was dan praktisch nihil.
    En in zo’n geval vind ik dat dan heel erg zonde van mijn tijd en geld, dan besteed ik dit lveel liever aan Lovezone waar deze kans dus wel vrij groot is.

    Liesbeth (48) 18 mei 2019
  • Paul (23)
    hele goede datingsite 1 reactie

    Hele goede datingsite naar mijn mening die niet onder doet voor de bekendere datingsites. Misschien juist wel goed dat een datingsite niet adverteert op de tv etc, komen er ook niet zoveel gekken op af. In een weekje tijd heb ik al meerdere gesprekken gehad en komt er een date aan dit weekend. Tot horens.

    Paul (23) 9 mei 2019
  • Erwin (46)
    Goede site en niet duur 0 reacties

    Als je op Lovezone zit, nadat je daarvoor op andere datingsites hebt gezeten dan heb je al heel snel door dat dit gewoon een goede datingsite is.
    Ook betaal je per maand maar een kleine dertig euro, wat in deze wereld echt niet duur is, op veel andere datingsites betaal je een veel groter bedrag dan dit.
    En je betaalt hier voor een periode en niet voor een soort punten of credits, zoals dat geloof ik heet, dat had ik op een andere datingsite wel en dat vond ik zo onhandig.
    Ik ben dus heel blij dat dat hier allemaal niet zo in zijn werk gaat maar dat je het gewoon zo eenvoudig kunt houden als je zelf wilt.
    Ook zie ik hier soms vrouwen op Lovezone die zo prachtig zijn, dat ik me soms afvraag wat zij op een datingsite zoeken, dat hebben ze helemaal niet nodig.
    Maar ik ben natuurlijk erg dankbaar dat ze hier wel op zitten, want ik word daar heel blij van. Een goede site dus!

    Erwin (46) 27 april 2019
  • Bill (59)
    Laagdrempelig 1 reactie

    Wat ik ontzettend fijn vind aan Lovezone, is dat het een enorm laagdrempelige website is. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt op het gebied van online daten, iedereen kan zich hier prima redden omdat het gewoon niet ingewikkeld is. Het is eigenlijk precies zoals het zou moeten zijn. Daarna volgt het contact leggen met de andere partij, dit viel mij meer dan 100 procent mee. Ik was bang dat ik enorm zou blunderen, maar een hallo hoe gaat het met je volstaat hier al en dan kun je heerlijk met elkaar in gesprek gaan. Ik vind het ook heel fijn als vrouwen het aan durven om mij aan te spreken in plaats van het ouderwetse 'de man moet de eerste stap nemen'. In de 21e eeuw telt dit gelukkig niet meer en op het online daten al helemaal niet meer.

    Bill (59) 16 februari 2019
  • Jennifer (47)
    Makkelijk daten 1 reactie

    Ik was altijd van mening dat je met het online daten het allemaal zo gecompliceerd maakt en dat het er eigenlijk toch nooit van komt om met elkaar in het echt af te spreken.
    Tegen beter weten in heb ik me toch maar een keer aangemeld op Lovezone, na verschillende aanmoedigingen van kennissen en vrienden om weer een keer in het datingcircuit te stappen.
    Tot mijn verbazing was het helemaal niet zo als ik het verwacht, het was totaal niet gecompliceerd, het was juist heel gemakkelijk en laagdrempelig.
    Ik voelde me er heel prettig bij, zo prettig dat ik zelfs al verschillende keren met een (dezelfde) man heb afgesproken voor een echte date.
    Ik had een enorm vooroordeel over het online daten, en dat bleek dus helemaal niet zo te zijn als dat ik had verwacht.

    Jennifer (47) 10 februari 2019
  • Lucas (45)
    Andere mening 2 reacties

    Ik zie hier heel veel positieve meningen over de website Lovezone, maar die mening deel ik helaas niet. Ik ben helemaal niet zo'n grote fan van deze site, maar wanneer ik dan al deze reacties zie hier dan ga ik toch weer aan mijzelf twijfelen.
    Natuurlijk is de site niet erg duur en kun je er heel makkelijk mensen op ontmoeten, maar waar ik tegen aan loop is dat er gewoon niet die persoon op zit die ik zoek en daarom ben ik waarschijnlijk ook veel minder enthousiast dan al die joviale mensen die helemaal lyrisch zijn over de website en de mooiste verhalen hebben over allemaal successen in de liefde die ze hier hebben gevonden.
    Natuurlijk ben ik blij voor die mensen en dat gun ik zo ook absoluut, maar dan komt de jaloezie in mij naar boven, want ik wil ook aan zo'n succesverhaal participeren.

    Lucas (45) 9 februari 2019
  • Jade (39)
    De perfecte site voor mij 1 reactie

    Lovezone is echt de perfecte dite voor mij, het is er vrolijk je ontmoet er lekker veel mensen het is er gezellig en het kost je helemaal niet zo veel per maand.
    Ik moet zelfs bekennen dat ik soms liever lekker een avondje op lovezone zit te chatten dan dat ik daadwerkelijk echt uitga met vrienden of vriendinnen, het kost ook nog eensinder dis dat is dubbel plezier.
    Ik ben erg blij dat ik het ontdekt heb en ik verwacht hier zeker een leuke man te vinden, er is in ieder geval keuze genoeg.

    Jade (39) 26 januari 2019
  • Jill (37)
    Niet zo oud 1 reactie

    Wat ik echt heel erg fijn vind aan Lovezone, is dat de mensen die er op zitten niet zo oud zijn. Op de vorige datingsites waar ik op zat, werd ik heel vaak aangesproken door mannen van rond de 60 jaar oud. Ja sorry, maar daar zit ik ook niet op te wachten ik zoek gewoon een leuke man die er een beetje goed uitziet maar bovendien ook van mijn leeftijd is. Een paar jaartjes jonger of ouder interesseert me niet zo veel, maar er zit natuurlijk wel een grens aan.

    Hier is dat veel minder zo, ik heb een beetje het gevoel dat deze site nog hip is bij de jongere mensen en dat de oudere mensen deze site nog niet echt hebben ontdekt. Ik hoop van harte dat dit ook nog een poosje zo mag blijven en dat wij kunnen genieten met elkaar van het feit dat we niet worden aangesproken door mensen die onze vader hadden kunnen zijn.

    Jill (37) 20 januari 2019
  • Henk (64)
    Digibeet 1 reactie

    Lovezone is een hele gemakkelijke website om een profiel op aan te maken, zelfs digibeten als ikzelf zijn hier toe in staat.
    Ik heb mijn zoon even gevraagd en hij had binnen een paar minuten wat foto’s van mij gemaakt en ze ook al voor me op de computer gezet.
    Toen hoefde ik alleen nog maar wat feitjes over mijzelf er bij te zetten en dat was het al.
    Het was in ieder geval veel gemakkelijker dan dat ik had verwacht en hier ben ik heel erg blij mee.

    Henk (64) 19 januari 2019
  • Pascal (30)
    Diamanten 1 reactie

    Ik zal wel raar zijn maar ben volgens mij de enige die lovezone niet zo goed vind als de rest. Hiermee doel ik op het feit dat je meerdere pakketten kan kopen. 1 pakket is bedoeld om onbeperkt te kunnen chatten en de andere is ervoor om zogenaamd meer bereik te krijgen ingaande profielbezoekers, matches, en dergelijke. Dit laatste noemt lovezone diamanten, dit pakket kost evenveel als een onbeperkt chatten pakket en eigenlijk heb je dit helemaal niet nodig. Sterker nog je krijgt genoeg aandacht als je gewoon een ingevuld profiel hebt met een profielfoto. Dus tip: koop vip maar laat de diamanten liggen, dit is niet nodig. Zet gewoon je mooiste foto op je profiel en de vissen zullen vanzelf gaan bijten.

    Pascal (30) 17 januari 2019
  • Danny (37)
    Nieuw 1 reactie

    Volgens mij is deze website nog heel nieuw, je hoort er ook nog niet zo erg veel over in de media. Toch zitten er wel al heel veel leden op, dat zegt wel wat over de kwaliteit van de website denk ik. Ik verwacht ten minste dat er niet zo veel leden op zouden zitten wanneer de kwaliteit hiervan niet goed zou zijn. Zelf ben ik nu twee maanden lid en ik heb al een hele reeks leuke vrouwen ontmoet met wie ik regelmatig aan het chatten ben.

    Met twee van hen heb ik inmiddels ook nummers uitgewisseld en ik hoop dat hier snel een vervolg aan komt. Het zou toch mooi zijn als ik over een tijdje hier een bericht kan schrijven dat ik mijn vriendin heb gevonden op Lovezone! Dat is op dit moment nog niet zo, maar ik hou zeker goede hoop en wie weet is dat in 2020 wel zo. Ik hoop het van harte.

    Danny (37) 13 januari 2019
  • Jeremy (40)
    Fake profielen 2 reacties

    Lovezone is een datingsite en wat dit met zich mee brengt zijn fake profielen, oftewel mensen die een profiel aanmaken waarop ze zich anders voor doen als wie ze in werkelijkheid zijn.
    Lovezone is hierin een voorloper wat betreft het verwijderen en tegengaan van dit soort profielen.
    Wat ik heb gelezen is dat ze hier allerlei dingen checken en dat ze een wijziging op je profiel eerst moeten goedkeuren voordat het er daadwerkelijk op staat.
    Ik heb hier niets op tegen, die dubbele check.
    Zo is de kans het grootst dat de mensen gewoon eerlijk zijn over wie ze zijn en wat ze hier zoeken.
    Wat ik wel jammer vind is dat ze hier niet toestaan dat je je prive gegevens op je profiel zet, zoals je eigen e-mailadres of je fb naam en dergelijke.

    Jeremy (40) 12 januari 2019
  • Tester (40)
    Oplichting 7 reacties

    Hallo allen,

    Hierbij schrijf ik een review ingaande de diensten omtrent datingsite lovezone.nl. Ik heb het onderwerp oplichting genoemd maar eigenlijk is het anti oplichting. Ik test namelijk datingsites op het gebruik van nep leden en lovezone.nl komt hier bijzonder goed van af. Wat ik doe is in principe een paar tests omtrent het aanmaken van een profiel. Eerst maak ik een vrouwelijk profiel aan met aan mannelijk mailadres, deze werd binnen 5 minuten per direct verwijderd. Hierna geprobeerd een foto van een bekend iemand, gekopieerd van google, op een profiel te zetten, weder maal werd het profiel per direct verwijderd. Ze handelen zeer snel, hier zijn de kosten mijn inziens dan ook naar. 29,99 om onbeperkt een maand te chatten is fair maar er zijn goedkopere alternatieven. Deze doorstaan mijn tests overigens lang niet zo goed als lovezone deze heeft doorstaan.

    Ik geef lovezone dan ook een 5 sterren notering, een prima datingsite die zich aan alle eisen houdt als het gaat om een eerlijke datingsite met een goede beveiliging die let op de leden.

    Tester (40) 8 januari 2019
  • Niek (47)
    Lovezone goede oplossing 1 reactie

    Laatst wilde ik een nieuw pakket kopen op Lovezone omdat mijn lidmaatschap was afgelopen, maar toen bleek er iets mis te zijn met de betaalpagina van de website. Wat heel lastig is, dat zou je ten minste denken omdat je zo dus niet kunt betalen en niet kunt chatten omdat je niet lid bent. Maar Lovezone had zelf voor een hele goede oplossing gezorgd, namelijk dat als je dit wilde kopen ke niet kon betalen, maar in plaats daarvan kreeg je het gratis van de site. Uiteindelijk pakt het dus juist gunstig uit want zo had ik en een lidmaatschap en het had me niets gekost. Ik was hier erg tevreden over en ik vind dat ze het op een hele slimme en goede manier hebben opgelost.

    Niek (47) 5 januari 2019
  • Michael (53)
    Ode aan de datingwebsites 1 reactie

    Ik wil even een ode doen aan alle datingwebsites in het algemeen.
    Ik zit zelf op Lovezone, vandaar dat ik hem er hier bij schrijf.
    Maar ik vind echt dat datingwebsites, welke dan ook, zwaar onder gewaardeerd worden.
    Ik denk dat datingwebsites in deze tijd meer relaties tot stand brengt dan het uitgaan IND wal lief.
    Uitgaan zorgt vaker voor tijdelijk genot, een datingwebsite zorgt er voor dat ie de persoon aan de andere kant van het beeldscherm echt leert kennen.
    Ik vind dit een groot pluspunt aan online daten, in het echt komen er toch al snel andere handtastelijke aspecten om de hoek kijken.
    Dus bij deze, een ode aan alle datingwebsites die er bestaan!

    Michael (53) 4 januari 2019
  • Herman (38)
    Lovezone lot uit de loterij 1 reactie

    Wat mij de betreft is de website Lovezone een lot die regelrecht uit de loterij is komen vallen. Het enige wat ik er in principe jammer aan vind is dat ik niet eerder op de hoogte was van het bestaan van deze website. De tijd die ik op andere websites hebt verspilt wat een enorme zonde van mijn geld en tijd. Ik heb hier ook zeker spijt van, maar die ervaring heb ik met Lovezone GELUKKIG niet! Toen ik hier krap aan een week op zat had ik al een date met een mooie dame die ik hier heb leren kennen, in totaal heb ik drie dates met haar gehad voordat we er beiden over uit waren dat het niet tussen ons zou gaan werken. Maar dan heb je in ieder geval een date gehad en dat is meer dan op andere sites gebeurt is. Ik hoop nu snel een nieuwe dame vinden waar ik weer mee kan gaan daten.

    Herman (38) 2 januari 2019
  • Koen (48)
    Lovezone en nep profielen 1 reactie

    Lovezone is een nieuwe website voor internetdating en dit soort sites trekken altijd veel neppers aan die het een goed idee vinden om een nep profiel aan te maken.
    Dat is weer zo iets dat van uit Amerika en die landen is over komen waaien naar ons koude kikkerlandje, maar ik ben hier niet erg dankbaar voor, want het is een hele vreemde gewaarwording.
    Gelukkig reageert deze website hier heel accuraat op en wanneer je aangeeft dat je een vermoeden hebt dat iets niet klopt wordt er gereageerd dat ze dit zullen onderzoeken.
    Ik heb wel eens meegemaakt dat ik dit door gaf en dat een dag later deze persoon niet meer te vinden was op de website, dat kan volgens mij geen toeval zijn.
    Ik ben blij dat dit soort praktijken wel heel serieus worden genomen hier, want als je het mij vraagt is dit gewoon strafbaar want eigenlijk is het gewoon een vorm van oplichting en je kunt de mensen op die manier de gekste dingen wijs maken.
    Ik zou niet graag zien dat ik of bekenden van mij hier een slachtoffer van zou worden, dat kan behoorlijk mis gaan.
    Daarom ben ik heel erg blij en ook opgelucht om te merken dat ik daar hier niet bang voor hoef te zijn.

    Koen (48) 2 januari 2019

Plaats een review