Lovezone
9,2

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Lovezone. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 9,2. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Lovezone erg hoog.
Review gemiddelde4 sterren waardering 10 reviews

Bezoek Lovezone

https://www.lovezone.nl

Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 128 keer bezocht.

Reviews ( 10 )

  • Richard (31)
    Review recensie 0 reacties

    Tot dusver is niemand negatief ingesteld als het gaat om Lovezone.nl? Interessant (dat dacht ik), want na mijn eerdere periodes op andere datingsites werd ik alleen maar teleurgesteld. Heb het dus maar geprobeerd, reviews van ex leden tellen voor mij wel zwaar namelijk. Niemand is eerlijker dan een ex klant die het al eens heeft meegemaakt in mijn ogen. Bestaat Lovezone.nl al lang? Er zijn niet heel veel reviews of recensies over te lezen op het internet. Gebruik het enkele dagen en heb er nog niet voor betaald, zal dat gauw gaan doen want zonder te betalen kan je niet chatten.

    4 sterren waardering

    Richard (31) 5 december 2018
  • Marcus (54)
    Lovezone punten 0 reacties

    Lovezone heeft in mijn ogen heel veel goede punten. De site is duidelijk en overzichtelijk, maar ook verder werkt het heel erg goed. De volgende punten vind ik er goed aan:

    - Het is niet te duur
    - De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik
    - Er zitten veel leden op
    - De leden zijn ook vrouwelijk en niet zoals op andere websites bijna allemaal mannelijk
    - Je kunt er gemakkelijk foto's sturen
    - Er zitten weinig tot geen nepprofielen op

    Vooral dat laatste punt vind ik echt wel belangrijk op zo'n soort website. Op andere websties kwam ik regelmatig iemand tegen waarvan ik gelijk door had dat er iets niet klopte. Dat is me hier nog niet overkomen, waardoor ik tot mijn conclusie kom dat hier weinig tot geen nepprofielen op zitten.

    5 sterren waardering

    Marcus (54) 25 november 2018
  • Levi (39)
    Lovezone slecht of goed 1 reactie

    Lovezone is een website die je of slecht vind of juist goed en ik ben iemand die bij de laatste groep hoort.
    Ik zit hier nu pakweg twee weken op, maar ik heb nu al met iemand een date af gesproken voor volgende week.
    Sommige mensen zitten op een datingsite alleen voor het online gezelschap en hoeven niet perse een date in het echt, maar dat is wel wat je hier kunt vinden en als je dat zoekt dan zit je hier perfect.
    Je hoeft hier niet op zoek te gaan naar een vorm van sex of een one night stand dan zit je hier niet goed, want hier zitten geen vrouwen op die zichzelf verhuren voor de nachtelijke daden.
    Maar dat vind ikn iet erg want dat is ook niet wat ik zoek, ik wil echt iemand vinden om een relatie mee te krijgen en niets minder.

    4 sterren waardering

    Levi (39) 24 november 2018
  • Chantal (28)
    Geen automatische incasso en top se... 1 reactie

    Goede website met een goed beheer. Een datingsite die eindelijk eens denkt aan de klant en dan doel ik op het feit dat ze geen automatische incasso hebben na betaling en daarbij een 24/7 service om nep leden te weren. De datingsite is daarbij ongeveer even duur als andere sites, waarom je dan nog voor een andere site zou kiezen is me een raadsel. Tenzij je natuurlijk van nep leden houdt en je graag geld automatisch van je rekening af getrokken wilt hebben.

    Moet ik nog meer zeggen? 5 stars.

    5 sterren waardering

    Chantal (28) 23 november 2018
  • Harry (57)
    Lovezone review 0 reacties

    Ik kan weinig slecht zeggen over een datingwebsite als Lovezone. Ik vind het er allemaal erg professioneel en duidelijk uit zien wat je hier vindt. Het is de eerste site waar ik een profiel op aanmaak, dus dan zou je denken dat dit voor mij erg moeilijk zou zijn. Het tegenovergestelde was gelukkig waar, de website is zo eenvoudig te hanteren dat dit zichzelf allemaal wees en ik binnen no time een eigen profiel had. Toen kon het leuke werk beginnen. Ik heb nooit beseft hoe spannend en leuk het is om nieuwe mensen te ontmoeten en af te tasten of ze wel of niet bij je passen en of je hier mogelijk een relatie mee aan zou willen en kunnen gaan of niet. Ik ben erg te spreken over deze website! En gelukkig is het niet zo heel erg duur, dat ik er andere dingen voor zou moeten laten.

    4 sterren waardering

    Harry (57) 18 november 2018
  • Diederik (62)
    Lovezone klacht 0 reacties

    Ik heb een klacht over Lovezone en deze klacht betreft de gemiddelde leeftijd op deze website.
    Ik ben zelf 62 jaar oud en ik ben op zoek naar een nieuwe vrouw om een relatie mee aan te gaan, deze vrouw hoopte ik op Lovezone te vinden.
    Maar er zitten heel erg veel vrouwen op Lovezone en stuk voor stuk zijn ze prachtig en lief en aardig, maar er is maar een enkeling die daadwerkelijk ouder dan 55 jaar oud is.
    Dat is aan mij niet besteed, die jonge dames, hooguit om lekker over te fantaseren wanneer ik alleen ben.
    Maar zeker niet voor mij om hier een relatie mee aan te gaan.
    Dit vind ik heel erg zonde, omdat de site verder heel goed is en er ook goed uit ziet.

    2 sterren waardering

    Diederik (62) 18 november 2018
  • Geert (47)
    Lovezone slechte naam 1 reactie

    Websites als Lovezone hebben vaak een slechte naam omdat het onder het rubriek 'dating websites' valt, maar dat was vroeger misschien iets waar je niet op gevonden wilde worden maar dat is tegenwoordig niet meer zo.
    Wanneer je een beetje mee gaat met je tijd, weet je dat nu alles zo'n beetje digitaal gebeurt en zo ook het daten.
    Ik heb een tijdje geleden mij aangemeld op Lovezone omdat de naam me heel erg aansrpak en dat is een hele goede beslissing geweest.
    Ik vind dat de website niet duur is, je moet wel iets betalen voor een abonnement maar dit vind ik niet erg, dat moet je op de meeste andere websites ook.
    Het aanmaken van het profiel is helemaal niet zo moeilijk, dit zou iedereen zelf moeten kunnen en daarna kon ik eigenlijk meteen aan het chatten met alle mooie vrouwen die hier op zitten en dat zijn er tot mijn geluk nogal wat!
    Tot nu toe heb ik mijn nieuwe liefde nog niet gevonden, maar ik me uitstekend vermaakt met het uitvinden wie er wel en niet bij mij past en heb zo al heel veel leuke vrouwen mogen ontmoeten.

    5 sterren waardering

    Geert (47) 13 november 2018
  • Lianne (25)
    prijzen 2 reacties

    een 9,2 score is wel erg hoog, er staat dat ze betrouwbaar zijn en veel gebruikers hebben op de website? Ga dit toch maar eens proberen want na wat credit sites ben ik de draad wel een beetje zoek. Jammer dat de prijzen er niet bij staan want ben toch wel erg benieuwd hoeveel deze site kost met 24 uur en 7 dagen in de week klantenservice bereik?

    3 sterren waardering

    Lianne (25) 13 november 2018
  • Rene (41)
    Nep en fake lid 1 reactie

    Na 3 maanden vip te hebben gehad heb ik besloten er nu mee te stoppen. Het werkt prima, je krijgt de nodige aandacht door middel van profielbezoekers en berichten dus allemaal top. Heel soms zie ik wel eens een nep of fake lid, deze geef ik dan aan en meestal worden ze hierna vrij snel verwijderd. Dus eigenlijk helemaal geen verwijt! Wat me wel wat tegen staat is het feit dat er 2 verschillende pakketten te koop zijn, vip en zogenaamde diamanten. Vip is voor het onbeperkt chatten en diamanten zijn als extra optie om meer aandacht te vergaren bij het overschot aan leden. Ik had per ongeluk diamanten gekocht in plaats van vip, dus moest ik 2 keer betalen om onbeperkt te kunnen chatten. Mijn eigen fout maar vind dat ze gewoon 1 pakket moeten hebben om zo het overzicht op de website een stuk te verbeteren.

    3 sterren waardering

    Rene (41) 13 november 2018
  • Richard (22)
    Life changer 1 reactie

    Wat een eer, ik ben de eerste die een review plaatst over Lovezone? Wel verrassend maar goed.
    Een datingsite die voor mij mijn leven heeft veranderd. Voorheen altijd een buitenstaander geweest, ja, dat kan ik over mezelf zeggen. Had nooit echt vrienden en al zeker geen vriendinnetjes. Op vele datingsites hiervoor geregistreerd geweest, met best wat geld uitgegeven als gevolg. Na registratie zag ik al meteen dat er veel profielen online waren met fotos, dit sprak me al erg aan. 5 minuten na registratie maar meteen betaald want anders kan je geen berichten sturen (wel lezen). Ik heb er nooit spijt van gehad want in deze tijd van 1 maand heb ik meer dan 10 gesprekken gehad met leuke dames die ook nog eens bij me in de buurt wonen, met 2 hiervan heb ik inmiddels afgesproken. Wanneer mijn lidmaatschap is verlopen zal ik nog een review plaatsen over hoe en wat maar zo ver lijkt het helemaal goed.

    5 sterren waardering

    Richard (22) 13 november 2018

Plaats een review