Lovezone
9,3

45 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Lovezone. Deze datingsite is zeer aan te raden door de hoge waardering van 9,3. Op alle onderdelen als aanbod van leden, betrouwbaarheid en gebruikersgemak scoort Lovezone erg hoog.

Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Dateplanet.
Deze pagina is 7.229 keer bezocht.

Reviews ( 45 )

  • Jones (48)
    Ik sta versteld 0 reacties

    Hele fijne datingsite met veel leuke vrouwen vooral in de randstad. Ze kletsen me de oren van de kop, wie had dat gedacht. Ik als 48 jarige man. Ook veel oudere vrouwen trouwens, vandaar denk ik! Heb 2 dates gehad in een maand tijd, had niet meer durven dromen. Bedankt Lovezone. Ik schrijf normaal nooit reviews maar jullie verdienen het. Mijn lidmaatschap was afgelopen en zag dat er niets automatisch van mijn rekening was geboekt, wauw, dat het nog bestaat!

    Jones (48) 26 februari 2020
  • Yannic Besten (34)
    Lovezone geen automatische incasso en ... 0 reacties

    Wat mij vooral opvalt aan Lovezone ten aanzien van andere datingsites is het feit dat veel mensen reageren op je teksten. Op andere sites krijg ik vrijwel nooit reactie terwijl je kan zien dat ze het bericht wel degelijk lezen, gelukkig is dit op Lovezone beter. Ze doen ook niet aan automatische incasso's wat ik persoonlijk erg fijn vind want ik heb er een bloedhekel aan als iemand zonder te vragen iets van mijn rekening schrijft dus genoeg pluspunten. Klein minpunt, als ik dan toch iets negatiefs moet zeggen is het feit dat je diamanten nodig hebt om een foto te sturen, wat wel handig is want tja niemand wil een blind date. Desondanks kan je 5 foto's op je profiel plaatsen dus dit hoeft zeker geen probleem te zijn en als je echt iemand hebt gevonden die leuk is, dan kan je altijd nog een foto sturen in de chat, deze zijn wel uitvergroot dus dat is wel weer mooi.

    Yannic Besten (34) 20 februari 2020
  • Bert (51)
    Schandalige site vind ik het 4 reacties

    Nadat ik in een chat v lovezone had gezegd dat alles nep was, was ik mijn vip instelling kwijt (had ik voor betaald). Ook had ik net een betaling gedaan voor zgn diamanten, waarmee je o.a. privefoto's kan versturen. Ook kwijt! Lovezone zijn oplichters, niet aan beginnen! Er zijn hier veel positieve reviews maar dat heb ik niet ervaren op de site. Ik eis mijn geld terug.

    Bert (51) 19 februari 2020
  • patrick (27)
    goede site 1 reactie

    goede site waar je goede mensen kan ontmoeten

    patrick (27) 1 januari 2020
  • patrick (27)
    website zonder oplichting 0 reacties

    Dat het nog kan: een datingsite die mensen NIET oplicht. Ik heb er 1 gevonden genaamd Lovezone.nl. Op de meeste datingsites betaal je 1 keer en wordt je daarna overspoelt met automatische incasso's, Lovezone doet dit niet, ideaal! Zoals het hoort maar daar denken duidelijk andere datingsites anders over. In een maand tijd, dus 1 keer 25 euro te hebben betaald, heeft me 4 dates opgeleverd dus ik mag zeker niet klagen.

    Top site.

    patrick (27) 1 januari 2020
  • Laura (30)
    Lovezone makkelijke en fijne datingsite 0 reacties

    Fijne en makkelijke datingsite om te gebruiken. Helaas geen app maar heel veel leden dus dat is wel wat waard. 25 euro kan je 40 dagen gratis chatten waarmee het tevens 1 van de goedkopere datingsites is van dit moment. Ook hebben ze erg vaak aanbiedingen, nu een kerst aanbieding bijvoorbeeld.

    Groetjes Laura

    Laura (30) 23 december 2019
  • Nikki (33)
    Lovezone succes 0 reacties

    Wat ik zo leuk vind aan Lovezone is datum zeker weet dat het kan werken. Ik ben namelijk getuige geweest van een succes verhaal want mijn broer en mijn schoonzus hebben elkaar op Lovezone leren kennen!
    En dat soort verhalen geven toch weer hoop en ik hoop ook echt dat dit ook voor mij is weg gelegd maar hé, we zullen zien wat de toekomst voor mij in petto heeft.

    Nikki (33) 13 december 2019
  • Jeff (49)
    Ervaring Lovezone 0 reacties

    December is weer aangebroken, de maand met alle feestdagen en ook de maand waarop je altijd extra goed voelt dat je geen partner hebt.
    Ieder jaar als ik kerst met familie doorbreng en mijn broers en zussen met hun gezin zie, dan voel ik me toch wel heel erg alleen.
    Dit keer vond ik het genoeg geweest en heb ik me aangemeld op Lovezone en nu hoop ik hier iemand te vinden.
    Ik zit er nu een half maandje en ik moet zeggen dat ik al een aantal leuke mensen heb ontmoet, dus ik hoop dat hier iets mooi uit voort komt.

    Jeff (49) 6 december 2019
  • Youssouf (49)
    Lovezone review 0 reacties

    Lovezone schijnt op dit moment meest de populaire datingsite die er op dit moment is te zijn en dat brengt nogal wat druk met zich mee.
    Ik had hier ook hele hoge verwachtingen van en ik werd, misschien wel door die hoge verwachtingen, behoorlijk teleurgesteld.
    Het is een datingsite als alle anderen en brengt niet echt iets nieuws.
    Ja het is een mooie en goede site, maar dat zijn er wel meer.
    Dus waarom deze beter is dan anderen snap ik dan weer niet zo goed.

    Youssouf (49) 29 november 2019
  • Fredrik (28)
    Super september aanbieding op Lovezone 0 reacties

    Je krijgt nu bij aankoop van 1 maand VIP 10 dagen VIP cadeau, dit is 25% korting. Geen idee of Lovezone vaker van deze aanbiedingen heeft maar ben hier natuurlijk wel blij mee, zeker omdat er super veel actieve leden zijn in tegenstelling tot andere datingsites en apps. Dus een tip: registreer je in ieder geval in de maand September op Lovezone zodat je gebruik kan maken van de aanbieding.

    Fredrik (28) 15 september 2019
  • Rick (39)
    Lovezone goed en goedkoop 0 reacties

    Lovezone is de beste site voor daten die ik ken en het is ook nog eens heel goedkoop als je kijkt naar wat je voor andere sites moet betalen die ook hiervoor zijn. Lovezone heeft heel veel positieve dingen:

    - Het kost maart 29 euro per maand, wat echt heel erg weinig is
    - Er zitten heel veel mensen op vanuit heel het land
    - Het maakt hier niet uit hoe oud je bent je vind jong en oud hier
    - Iedereen is hier welkom, hetero/homo/lesbisch
    - Je kunt chatten maar ook foto's sturen
    - De kans dat je hier iemand vind voor een date is heel groot en bijna iedereen lukt dit wel

    Ja voor mij is het geen moeilijke keus waar ik mijn profiel op houd ik ben hier heel erg blij mee en ik heb al veel leuke mensen hier leren kennen. Ook heb ik al dates gehad met mensen die hier op zitten dat is toch waar het om gaat. Waarschijnlijk meld ik me hier pas af wanneer ik een relatie heb en dat zal dan hoogstwaarschijnlijk met iemand zijn die ik hier heb ontmoet. Dus dan heb ik nogal wat te danken aan Lovezone

    Rick (39) 3 augustus 2019
  • Berry (45)
    beste datingsite 1 reactie

    Lovezone is van alle datingsites de beste, dit kan ik beoordelen aangezien ik op zo'n beetje elke datingsite wel een profiel heb of heb gehad en nooit was ik echt tevreden.
    Totdat ik hier kwam en ik eindelijk het idee had dat ik hier op de goede plek zit.
    Dan is mijn zoektocht naar de beste datingsite dus toch niet voor niets geweest gelukkig, wel jammer alleen dat ik hier pas zo laat achter ben gekomen dat dit het voor mij is.
    Dat had me een hoop geld en moeite kunnen besparen als ik hier eerder achter was gekomen, maar dat is nu eenmaal niet anders.
    Ik merk wel dat er veel jonge mensen op Lovezone zitten, wat ik heel leuk vind want ik val op jongeren, maar dit is omgekeerd helaas niet altijd wederzijds.
    Dus als je een jaar of 50 bent of zelfs nog iets ouder, dan weet ik niet of Lovezone wel de site voor jou is, maar mocht je juist een jongere dater zijn dan is dit de perfecte site.

    Berry (45) 7 juli 2019
  • Chantal Kiers (39)
    Lovezone beste datingsite 2018 2019 1 reactie

    Lovezone.nl is de beste datingsite van 2018/2019 stond op een forum, toen ik dat had gelezen heb ik me geregistreerd. Nu, 3 weken later, kan ik jullie gerust stellen, het is echt een goede datingsite. Vooraf kan je al lezen hoeveel het je gaat kosten en wat de regels zijn van de datingsite, niet in honderden pagina's maar gewoon een simpel popupje. Registratie gaat heel snel, je hoeft niet als bijv Pepper uren bezig te zijn om je profiel te onderhouden, 10 vragen (optioneel) en een foto en je kan de wereld gaan veroveren. Na betaling kan je onbeperkt chatten dus geen limieten, dus geen credit site.

    Lovezone = aanrader.

    Chantal Kiers (39) 27 juni 2019
  • Chris (23)
    Lovezone account 3 reacties

    Dames opgelet.
    Work in progress.
    In dit groot pakketje zit een zachte kern.

    Hey ik ben Chris,

    Wat ik hier zoek weet ik eigenlijk nog niet.
    Ik ben zeker geen type voor ONS of FWB.

    Ik val op:

    - sterke zelfstandige vrouwen.
    - Meiden met een beetje pit die tegen me aankunnen.
    - Gewoon je eigen ding doet.

    Ben zelf langere tijd single. Ben selfsuffient, loyaal en stabiel.
    Ik probeer realistisch te zijn maar droom toch ook graag.(Waarom heb ik nu een Marco Borsato liedje in mijn hoofd.)
    Ik vind van mezelf wel dat ik grappig ben.
    Ik hecht veel waarde aan mijn vrienden. Die lui die sinds mijn jeugd mijn leven hebben aangevuld.
    Samen de goede en slechte tijden mee hebt doorgemaakt.

    Ik ben wat het op dames afstappen gaat toch wel verlegen.

    Doe dus graag de eerste stap, dan durf ik ook wel. Ik zal je heus niet opeten.

    Omdat dit mijn eerste poging sinds een langere tijd is dat ik me in de datingscene gooi, vergeef me dat ik als een kip zonder kop lijk. "Learning by doing" zeg ik maar.

    Spelfouten inbegrepen. Heb 12 jaar in Duitsland gewoond en geleefd en jammer genoeg niet veel Nederlands geoefend.

    Als je meer wilt weten laat een berichtje achter.

    Iedereen veel succes met jullie "Journey to happiness".

    Gr. Chris

    Chris (23) 15 juni 2019
  • Guus (48)
    Lovezone steeds beter 0 reacties

    Ik vind Lovezone een heel erg mooie website die steeds beter en beter wordt.
    Regelmatig hebben ze weer een nieuwe ontwikkeling toegevoegd waardoor je weer iets extra’s kunt doen op de site.
    Ook zag ik laatst dat ze een nieuw logo hebben, deze vind ik een stuk mooier dan het oude logo, maar het logo vind ik wel het minst belangrijke aan een website.
    Toch doen al deze dingen me wel goed om te zien, want dat betekent wel dat ze iedere keer weer bezig zijn met het optimaliseren van de website en om steeds weer nieuwe en andere dingen toe te voegen.
    Dat werpt volgens mij wel zijn vruchten af want er komen steeds meer mensen online en hier ben ik heel erg blij om want hoe meer vrouwen hoe beter ik dat natuurlijk vind.

    Guus (48) 6 juni 2019
  • Rudy (62)
    Goede site te grootschalig 0 reacties

    lovezone is een hele mooie en goede datingsite waar mensen van jong tot oud op zitten, zowel mannen als vrouwen.
    In principe denk je dan ook dat je je geluk hier niet op zou kunnen en ergens klopt dit ook wel een beetje.
    Voor heel veel mensen zal dit het geval ook zijn, maar voor mij helaas niet en dat is omdat ik dit net iets te grootschalig voor mijn smaak vind.
    Maar behalve dat ene punt ben ik alleen maar lovend over deze datingsite.
    De vrouwen die hier opzitten zijn prachtig en bovenal heel erg lief en aardig.
    Ook het bedrag dat je hier moet betalen is veel minder hoog dan wat je op vele andere datingsites moet betalen.
    Dus een goede site maar met een klein minpuntje voor mij helaas

    Rudy (62) 26 mei 2019
  • Liesbeth (48)
    Positieve berichten 1 reactie

    Overal hoor ik alleen maar positieve berichten over de datingsite Lovezone.
    Een vriendin van mij heeft hier zelfs har huidige vriend leren kennen en dat is toch wat je wilt en waarvoor je op een datingsite als Lovezone zit.
    Dat blijkt wel dat de site zijn werk goed doet en dat het ook echt mogelijk is om hoer iemand te vinden waar je je leven mee op kunt bouwen.
    Dat miste ik op heel veel andere datingsites altijd, dat leek dan zo mooi maar de kans dat je daar iemand kon vinden voor een relatie was dan praktisch nihil.
    En in zo’n geval vind ik dat dan heel erg zonde van mijn tijd en geld, dan besteed ik dit lveel liever aan Lovezone waar deze kans dus wel vrij groot is.

    Liesbeth (48) 18 mei 2019
  • Paul (23)
    hele goede datingsite 1 reactie

    Hele goede datingsite naar mijn mening die niet onder doet voor de bekendere datingsites. Misschien juist wel goed dat een datingsite niet adverteert op de tv etc, komen er ook niet zoveel gekken op af. In een weekje tijd heb ik al meerdere gesprekken gehad en komt er een date aan dit weekend. Tot horens.

    Paul (23) 9 mei 2019
  • Erwin (46)
    Goede site en niet duur 0 reacties

    Als je op Lovezone zit, nadat je daarvoor op andere datingsites hebt gezeten dan heb je al heel snel door dat dit gewoon een goede datingsite is.
    Ook betaal je per maand maar een kleine dertig euro, wat in deze wereld echt niet duur is, op veel andere datingsites betaal je een veel groter bedrag dan dit.
    En je betaalt hier voor een periode en niet voor een soort punten of credits, zoals dat geloof ik heet, dat had ik op een andere datingsite wel en dat vond ik zo onhandig.
    Ik ben dus heel blij dat dat hier allemaal niet zo in zijn werk gaat maar dat je het gewoon zo eenvoudig kunt houden als je zelf wilt.
    Ook zie ik hier soms vrouwen op Lovezone die zo prachtig zijn, dat ik me soms afvraag wat zij op een datingsite zoeken, dat hebben ze helemaal niet nodig.
    Maar ik ben natuurlijk erg dankbaar dat ze hier wel op zitten, want ik word daar heel blij van. Een goede site dus!

    Erwin (46) 27 april 2019
  • Bill (59)
    Laagdrempelig 1 reactie

    Wat ik ontzettend fijn vind aan Lovezone, is dat het een enorm laagdrempelige website is. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt op het gebied van online daten, iedereen kan zich hier prima redden omdat het gewoon niet ingewikkeld is. Het is eigenlijk precies zoals het zou moeten zijn. Daarna volgt het contact leggen met de andere partij, dit viel mij meer dan 100 procent mee. Ik was bang dat ik enorm zou blunderen, maar een hallo hoe gaat het met je volstaat hier al en dan kun je heerlijk met elkaar in gesprek gaan. Ik vind het ook heel fijn als vrouwen het aan durven om mij aan te spreken in plaats van het ouderwetse 'de man moet de eerste stap nemen'. In de 21e eeuw telt dit gelukkig niet meer en op het online daten al helemaal niet meer.

    Bill (59) 16 februari 2019