• Chantal Kiers (39)
  Lovezone beste datingsite 2018 2019 1 reactie

  Lovezone.nl is de beste datingsite van 2018/2019 stond op een forum, toen ik dat had gelezen heb ik me geregistreerd. Nu, 3 weken later, kan ik jullie gerust stellen, het is echt een goede datingsite. Vooraf kan je al lezen hoeveel het je gaat kosten en wat de regels zijn van de datingsite, niet in honderden pagina's maar gewoon een simpel popupje. Registratie gaat heel snel, je hoeft niet als bijv Pepper uren bezig te zijn om je profiel te onderhouden, 10 vragen (optioneel) en een foto en je kan de wereld gaan veroveren. Na betaling kan je onbeperkt chatten dus geen limieten, dus geen credit site.

  Lovezone = aanrader.

  Bezoek Lovezone

  Chantal Kiers (39) 27 juni 2019
  • (45)

   Ik vind ook dat Lovezone deze prijs terecht heeft gewonnen.
   Ik ben ook van mening dat Lovezone namelijk de beste datingsite van alle datingsites is die er op dit moment te vinden zijn.
   Op bijna alle datingsites ben ik wel lid of lid geweest dus ik kan wel stellen dat ik een behoorlijke ervaringsdeskundige ben op dit gebied helaas, want het is iets waar ik nu niet bepaald trots op ben.
   Maar ik hoop dan ook dat ik met behulp van Lovezone niet lang meer op datingsites hoef te zitten, omdat ik nog steeds de hoop niet heb opgegeven dat ook ik ooit wel een keer en leuke vrouw zal vinden waar ik mijn leven mee kan delen.

   Berry (45) 7 juli 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone