Dateplanet
8,8

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Dateplanet. Door het makkelijke gebruikersgemak, goede klantenservice en vele keuze aan leden heeft Dateplanet een 8,8 als cijfer gekregen. Je maakt een goede keuze door voor deze datingsite te kiezen.

Review gemiddelde4 sterren waardering 5 reviews

Bezoek Dateplanet

https://www.dateplanet.nl

Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 48 keer bezocht.

Reviews ( 5 )

 • Ano (34)
  Complaint 0 reacties

  I have a complaint about the datingsite www.Dateplanet.nl. It is impossible to get a paid account when you do not have a dutch bank account. I come from Serbia and live for 3 years in the Netherlands now. I asked the service and they mailt me with the option to send a letter with the money. I do not trust this so can not write other people on the datingsite.

  How to solve this issue? Just implement a creditcard would be nice. I can imagine there are way more people with this problem.

  3 sterren waardering

  Ano (34) 9 november 2018
 • Irene (18)
  datingsite verdiend liefde 1 reactie

  veel vrienden van mij krijgen een relatie vriendjes je kent het wel. ze zeggen dat het heel makkelijk is om op dateplanet dates te versieren en leuke jongens te ontmoeten. dus maar eens geprobeerd en ja hoor binnen de kortste keren had ik een afspraakje met een jongen uit Zwolle (woon zelf in Enschede). Ik vind dat ik dit wel even mocht delen de datingsite verdient veel krediet en liefde lol (L) wel nog een klein detail, het is best duur voor een scholier, 30 euro voor een maand onbeperkt chatten geloof ik.

  5 sterren waardering

  Irene (18) 7 november 2018
 • Lianne (40)
  Tevreden 0 reacties

  Ik ben erg tevreden over mijn tijd op Dateplanet. Na het een week te hebben aangekeken koos ik ervoor om een maand lidmaatschap te kopen, dit is me zo goed bevallen dat ik het hierna nogmaals heb gedaan. In deze periode van 2 maanden heb ik 5 ontmoetingen gehad, 4 hiervan was puur vriendschappelijk en met die ander heb ik op dit moment een goed nieuwe relatie!

  Bedankt Dateplanet, 5 sterren van mij.

  5 sterren waardering

  Lianne (40) 6 november 2018
 • Anoniem (56)
  Fake nep oplichters 2 reacties

  Ik verdenk Dateplanet ervan nep en fake leden te gebruiken, het is een oplichters bende eerste klas. Er zijn honderdduizenden vrouwen op de website, velen hiervan staan op online maar zeggen nooit iets. Sterker nog, ze bekijken mijn profiel af en toe, ik zie dat in mijn profielbezoekers, maar geen enkel iemand laat een bericht achter.

  Dus dan zeg ik er wat van: En? Was mijn profiel niet leuk genoeg voor een berichtje?
  ... Weer geen antwoord, ze lezen het wel. Snap er werkelijk niks van.

  Klantenservice maar gemaild met de vraag of iedereen fake is? Nee zeggen ze en ze verwijzen me door naar de voorwaarden van dateplanet. Hierin staat dat als je iemand verdenkt nep of fake te zijn dat je deze moet aangeven bij de klantenservice. Dan ben je dagen bezig ha ha ha

  3 sterren waardering

  Anoniem (56) 6 november 2018
 • Ferdi de Frog (38)
  Dateplanet ervaring 0 reacties

  Hierbij mijn ervaring over Dateplanet.nl.
  De datingsite functioneert prima, na 2 minuten had ik een account kant en klaar. De profielfoto werd 5 minuten hierna goedgekeurd dus ik kon aan de slag. O nee, toch niet, betalen! 29,99, nou goed, als het leuke dates oplevert? Waarom ook niet!
  Het was al best laat in de avond dus hierna gaan slapen. De volgende ochtend had ik meteen al wat profielbezoekers van vrouwen die vrij dicht bij me wonen. Nadat ik vrij was, in de avond meteen 2 leuke gesprekken met leuke dames. De dag erna, zelfde verhaal, zelfs nog 1 of 2 extra. Geweldig dus! Zo hoort het op iedere datingsite te gaan.
  Ik heb nu een week lidmaatschap van de maand achter de rug en heb met 5 vrouwen goed contact en heb reeds 1 maal een koffie mogen drinken samen.
  Nu denken jullie, waarom deze review? Omdat ik mijn ervaring graag wil delen omtrent deze datingsite. Dit is werkelijk waar de eerste datingsite waar ik vertrouwen heb gekregen en waar ik daadwerkelijk reacties terug krijg op berichten. Ik heb op werkelijk 30 andere sites een profiel gehad, 20 hiervan moest je betalen per bericht wat echt honderden euros kostte. Dan waren er nog 2 die gratis waren maar vol met fake profielen zaten en de overige datingsites krijg je geen reactie op en is uitgestorven.

  In het kort: Dateplanet is een goede datingsite met veel kans op leuke gesprekken met nieuwe mensen. 29,99 euro is wat aan de hoge kant maar zolang andere datingsites het niet waar maken, is dit het geld zeker waard!

  5 sterren waardering

  Ferdi de Frog (38) 6 november 2018

Plaats een review