Reviews (22)

 • Ruben (29)
  Alles is nep 0 reacties

  Maak een profiel aan en je krijgt binnen 24 uur een bericht van een ander "lid". Je wilt antwoorden, maar dat kan alleen als vip. Dus je betaalt iets van €30,- om antwoord te geven. Vervolgens krijg je heel veel berichten van heel veel "leden" die heel graag willen dat je foto's stuurt. Foto's sturen kost nog meer geld.

  Als de overmatige hoeveelheid overmatig positieve reviews niet genoeg waren om je een hint te geven dat de site nep was, dan hopelijk dit wel.

  Ruben (29) 12 augustus 2023
 • Fred (46)
  Storing goed opgelost 1 reactie

  Ze hadden een storing dus kon niet op de website komen. Nu zijn ze weer bereikbaar en deed mijn vip het niet meer. Gelijk gemaild en hebben ze me een aantal dagen extra gegeven. Bedankt goede service en qua leden is er ook niks over te klagen dus dit moet een positieve review voorstellen mensen! In de dagen dat ik nu online ben geweest, voor de storing 2 weken en nu ook weer 3 dagen heb ik meerdere chats gehad met verschillende vrouwen en ga binnenkort nog op een date.

  Fred (46) 4 augustus 2022
 • Marcel (41)
  Datingsite doet iets aan nep leden eindelijk 1 reactie

  Hele goede datingsite die eindelijk eens wat aan nep leden doet. Dit staat tevens in hun voorwaarden gemeld dat je een nep lid moet aangeven als je iemand hiervan verdenkt. Kan vertellen dat dit op andere datingsites wel anders is, daar is het vrijwel onmogelijk om überhaupt een nep lid aan te geven. Ook staat er in de voorwaarden dat er een hoge boete op het maken van een fictief profiel, dus lijkt me dat niemand dit doet. Op basis van gesprekken en dates kan ik ook alleen maar positief zijn. Er zijn veel vrouwen die chatten en ook daadwerkelijk in gaan op je chatberichten. Een aantal negeren je maar heb het idee dat het mens eigen is. Ik stuur altijd wel even een berichtje als ik iemand niet zo zie zitten maar dat blijkt niet voor iedereen te zijn weggelegd denk ik. De datingsites krijgt van mij een 5/5 sterren rating.

  Marcel (41) 8 december 2021
 • Arend (68)
  Over dateplanet 2 reacties

  Hallo ik zoek mensen die het zelfde meegemaakt al ik met ervaring van dateplanet over het feit dat je abonement word verweiderd als je geen foto stuurt het is .ij namelijk al vier keer overkomen en gevraagt of ik me geld terug kon krijgen maar tot op heden nog niets ik wil strijden voor allen die iets dergelijks hebben meegemaakt door een gerechtelijk procedure aan te gaan tegen deze site het gaat trouwens om ons geld en samen staan we sterk dus gaarne een reactie of u hoe u hier over denkt
  U kunt me ook mailen arendvandewerf@live.nl
  Vgr arend

  Arend (68) 7 december 2021
 • Peter Cas (33)
  Vol met bots 2 reacties

  Reageren vreemd, vragen bijna gelijk om een foto (waar je voor moet betalen)
  Reverse image search en je komt meestal op sexsites uit.
  Volop bots dus die je van je geld proberen af te troggelen.

  Peter Cas (33) 27 december 2020
 • Irma (44)
  Dateplanet goed voor vrouwen 1 reactie

  Als je als vrouw van mannelijke aandacht houdt dan zit je op dateplanet wel goed, want op dateplanet zitten zoveel mannen dat je er per vrouw wel een stuk of tien hebt denk ik.
  Ze geven je alle aandacht zijn niet bang om complimenten te geven wat natuurlijk altijd fijn is. Dus voor vrouwen is dit echt een leuke site, of dit ook voor mannen zo is daar kan ik niet over oordelen.

  Irma (44) 11 januari 2020
 • Ivar (28)
  Dateplanet goed 0 reacties

  Ik schaamde me er eerder voor dat ik op een datingsite zat, maar tegenwoordig vind ik dit helemaal niet meer gênant nu ik weet dat heel veel vrienden van mij dit ook gewoon doen.
  Er ligt nog best een taboe op en het lijkt iets voor oudere mensen terwijl dit juist helemaal niet meer zo is en er meer jongeren dan ouderen op zitten.
  Ik vind dateplanet echt een goede datingsite, er zitten veel vrouwen op en ook veel die echt nog in de bloei van hun leven zitten.
  Ik sta best open voor een relatie met een oudere vrouw maar er zit natuurlijk wel een grens aan en hier zitten leuke vrouwen van alle leeftijden

  Ivar (28) 25 december 2019
 • Bram (44)
  Dateplanet beoordeling 0 reacties

  Dateplanet is voor mij een beetje een fantasie die uitkomt.
  Allerlei mooie en lieve vrouwen die op zoek zijn naar een man en die hun best doen om mij te veroveren.
  Wat wil een man nou nog meer?! Dat is toch iets waar iedere man over fantaseert.
  Nou ja dat en twee vrouwen in bikini tijdens een modder gevecht haha.
  Maar ik ben werkelijk heel blij met deze site en dan vooral met de vrouwen die hier op zitten.,

  Bram (44) 29 november 2019
 • Kroon (67)
  FAKESITE 0 reacties

  Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat deze hele site nep is!! Trap er niet in!! Heb gerichte vragen gesteld, maar echt antwoord kreeg ik niet op mijn vragen. Ook wilde elke gebruikster een foto van mij hebben. Ik zei, dat ze dan mij hun mailadres aan mij kunnen geven. Ja, je raadt het al. Ik kreeg het niet. Ik kreeg als antwoord, dat ze niet op een blinddate willen gaan. De eigenaar van die site wil gewoon, dat je via de site een foto opstuurt. Je raadt het al. Daar zijn kosten aan verbonden. DEZE SITE DATEPLANET.NL IS EEN GROTE NEPSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Groet Maurits cupido@abemia.com

  Kroon (67) 16 oktober 2019
 • Pim (36)
  Dateplanet klacht 0 reacties

  In principe is Dateplanet een hele goedwerkende site, waar alles op te vinden is wat je zoekt als je op zoek bent naar een date of relatie.
  Toch ontbreekt er iets vind ik, alleen weet ik niet goed te benoemen wat dit dan precies is wat ik mis.
  Ik vind Dateplanet aan de saaie kant, de keren dat ik hier op zit zie ik best leuke vrouwen voorbij komen en ik heb ook leuke gesprekken met hen, maar dat sprankje of iets van die vonk ontbreekt toch iedere keer weer.
  Het is een site die echt gericht is op daten en relaties en niet echt op sex, misschien dat ik dat toch deels mis, dat de vrouwen wat uitdagender zijn op andere sites en hier dus niet.

  Pim (36) 29 juli 2019
 • Gerben (33)
  Dateplanet lekker goedkoop 1 reactie

  Voor een dating site is dateplanet een lekker goedkope website en zo hoort het ook want als je eenmaal een relatie hebt met een vrouw dan dal ze hen of meer dan genoeg geld gaan kosten hahahaha
  Naar alle gekheid op een stokje, ik vind echt dat dateplanet een keurige prijs vraagt en ik ben blij dat ze niet zulke hoge bedragen vragen als wat sommige andere websites wel doen.
  Voor een online dater ben ik nog niet zo oud, maar toch ben ik hier lang niet de enige van mijn leeftijd wat ik heel erg prettig vind.
  Er zijn zowel mannen als vrouwen van mijn leeftijdscategorie en dat had ik vooraf niet verwacht.

  Gerben (33) 8 juni 2019
 • Lucas (40)
  Nep profielen 0 reacties

  Dateplanet gaat heel goed om met nepprofielen als je het mij vraagt!
  Natuurlijk heb je al eerst de soort keuring waar je doorheen moet voordat je foto’s en je profiel op de website komen te staan, wat mij heel veel werk lijkt om te doen maar wat ik wel een goed iets vind.
  En daarbij had ik laatst een gesprek met iemand die ik toch niet vertrouwde en toen heb ik dit aangegeven bij de informatie mail van deze site.
  Nog geen paar uur later had ik al bericht terug dat ze het onderzocht hadden en dat ik gelijk had en dat het profiel was verwijderd van de website.
  Ik ging nog even kijken voor de zekerheid en het profiel waar ik mee aan het praten was, bestond inderdaad niet meer op de website.
  Het is fijn dat je zo serieus genomen wordt over dit soort zaken en dat er ook gelijk maatregelen genomen worden.

  Lucas (40) 26 mei 2019
 • Bart (33)
  Hele mooie en professionele website 1 reactie

  Ik vind dateplanet de mooiste en meest professionele website die ik tot nu toe heb gebruikt voor het daten en ik heb er al behoorlijk wat websites doorheen gebrast.
  Terwijl dit toch een website is die nog helemaal niet zo heel lang bestaat en toch is het in hele korte tijd een van de grootste en meest bezochte dating websites van het land geworden.
  En niet voor niets vind ik, want ook ik vind dit de beste website.
  Gelukkig is deze website ook niet zo duur, want heel veel dating websites zijn tegenwoordig zo duur dat ik het niet eens ga proberen op die site.
  Dateplanet vraagt wel een bedrag, maar dat is niet zo veel gelukkig en dan vind ik het best prima.

  Bart (33) 18 mei 2019
 • Simon (47)
  Nette website 1 reactie

  Heel veel datingwebsites draaien tegenwoordig om de sex en hierdoor worden de websites zelf een groot vunzig geheel.
  Gelukkig behoort dateplanet niet tot deze categorie, ik vind dateplanet een hele nette website, die echt draait om het daten en het vinden van iemand waarmee je een relatie wilt hebben.
  Vroeger was dit normaal en draaiden alle datingwebsite daar om, dat is op dit moment niet meer zo tot mijn spijt.
  Ik verwacht dat dit mede komt omdat mensen op steeds jongere leeftijd online gaan daten, waardoor je ook studenten op de websites krijgt.
  Studenten zitten nog niet te springen om een relatie, die genieten liever eerst nog even van het single bestaan voordat ze zich willen binden en zoeken dan hun heil op een datingsite.
  Terwijl dit eerder nog in de kroeg gebeurde en dan zaten er alleen maar 40+ erst op een datingwebsite.
  Naar mijn mening is dit de grootste verandering van de laatste paar jaar en ik verwacht ook dat dit de oorzaak van alles is.
  Des te meer reden voor mij om zo blij te zijn met deze website en het feit dat het er hier allemaal keurig aan toe gaat.

  Simon (47) 12 januari 2019
 • Devi (28)
  Dateplanet hot 2 reacties

  Dateplanet is tegenwoordig een hele hotte website onder de jongeren en de studenten. Waar eerder iedereen op tindr zit is dit nu helemaal vergeten. Als je nu een leuke chick wilt vinden om lekker mee te daten of andere hete dingen mee te doen moet je nu op dateplanet zijn. Dat is een veel betere en veel mooiere site als je het mij vraagt. Maar een site kan nog zo mooi zijn, als het niet werkt dan heb je er als nog niets aan maar dat is hier gelukkig niet zo.

  Er zitten hier echt super veel mensen online op deze site dus je kunt met heel erg veel mensen chatten en de kans dat je zo een leuke chick tegen komt om mee te daten en meer is hier echt wel heel erg groot. Ik heb al een aantal keer met iemand van hier een date gehad, het werkt echt super easy. Je hebt ook niet meer de zenuwen die je wel hebt als je iemand in het echt op date vraagt, maar aan de andere kant komen deze zenuwen wel als je dan echt op date gaat maar dat heeft ook wel weer wat die spanning.

  Devi (28) 2 januari 2019
 • Lex (56)
  Dateplanet kost wel geld 1 reactie

  Bij dateplanet moet je wel een portemonnee bij je hebben waarbij je niet bang bent km deze te gebruiken, als je een beetje op stoom bent op deze website.
  Als je maar weet dat de website geld kost en dat je niet alleen voor het chatten maar ook voor de andere dingen op de site geld moet betalen, dan kun je hier rekening mee houden en dan is het niet meer erg.
  Ik weet het bijvoorbeeld en voor mij is het geen enkel probleem, maar ik kan me ook voorstellen dat er een aantal mensen zijn die het wel lastig vinden om iedere keer maar weer 15 euro of meer te betalen voor ieder klein dingetje.
  Ik heb het er wel voor over, ik denk hier niet te veel bij na.

  Lex (56) 1 januari 2019
 • Luuk (44)
  Dateplanet niet slecht 1 reactie

  Dateplanet is zeker geen slechte datingsite! In tegendeel, ik ben juist heel erg goed te spreken over deze site.
  Het is een mooie site en wat ik vooral heel erg fijn vind is dat er best veel jongere mensen op zitten, dus mensen tussen de 20 en 40 jaar oud.
  Ik ben zelf een man van 44 jaar, maar ik heb eigenlijk altijd relaties gehad met vrouwen die jonger zijn dan ik en dan ook echt een stuk jonger dan ik zelf ben, 10 jaar of meer meestal.
  En wanneer je dan op een datingsite zit, dan kom je meestal wat oudere mensen tegen en niet de categorie waar ik normaal gesproken op val, dus dan is zoiets als dit wel heel erg fijn.
  Misschien val ik dit keer wel op iemand van mijn eigen leeftijd of zelfs op iemand die ouder is dan ik, dat kan natuurlijk ook nog!
  Ik kan het me haast niet voorstellen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus je weet maar nooit.

  Luuk (44) 31 december 2018
 • Ano (34)
  Complaint 0 reacties

  I have a complaint about the datingsite www.Dateplanet.nl. It is impossible to get a paid account when you do not have a dutch bank account. I come from Serbia and live for 3 years in the Netherlands now. I asked the service and they mailt me with the option to send a letter with the money. I do not trust this so can not write other people on the datingsite.

  How to solve this issue? Just implement a creditcard would be nice. I can imagine there are way more people with this problem.

  Ano (34) 9 november 2018
 • Irene (18)
  datingsite verdiend liefde 1 reactie

  veel vrienden van mij krijgen een relatie vriendjes je kent het wel. ze zeggen dat het heel makkelijk is om op dateplanet dates te versieren en leuke jongens te ontmoeten. dus maar eens geprobeerd en ja hoor binnen de kortste keren had ik een afspraakje met een jongen uit Zwolle (woon zelf in Enschede). Ik vind dat ik dit wel even mocht delen de datingsite verdient veel krediet en liefde lol (L) wel nog een klein detail, het is best duur voor een scholier, 30 euro voor een maand onbeperkt chatten geloof ik.

  Irene (18) 7 november 2018
 • Lianne (40)
  Tevreden 1 reactie

  Ik ben erg tevreden over mijn tijd op Dateplanet. Na het een week te hebben aangekeken koos ik ervoor om een maand lidmaatschap te kopen, dit is me zo goed bevallen dat ik het hierna nogmaals heb gedaan. In deze periode van 2 maanden heb ik 5 ontmoetingen gehad, 4 hiervan was puur vriendschappelijk en met die ander heb ik op dit moment een goed nieuwe relatie!

  Bedankt Dateplanet, 5 sterren van mij.

  Lianne (40) 6 november 2018