Dateplanet
8,6

10 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Dateplanet. Door het makkelijke gebruikersgemak, goede klantenservice en vele keuze aan leden heeft Dateplanet een 8,6 als cijfer gekregen. Je maakt een goede keuze door voor deze datingsite te kiezen.

Ontevreden over Dateplanet? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 537 keer bezocht.

Reviews ( 10 )

  • Bart (33)
    Hele mooie en professionele website 0 reacties

    Ik vind dateplanet de mooiste en meest professionele website die ik tot nu toe heb gebruikt voor het daten en ik heb er al behoorlijk wat websites doorheen gebrast.
    Terwijl dit toch een website is die nog helemaal niet zo heel lang bestaat en toch is het in hele korte tijd een van de grootste en meest bezochte dating websites van het land geworden.
    En niet voor niets vind ik, want ook ik vind dit de beste website.
    Gelukkig is deze website ook niet zo duur, want heel veel dating websites zijn tegenwoordig zo duur dat ik het niet eens ga proberen op die site.
    Dateplanet vraagt wel een bedrag, maar dat is niet zo veel gelukkig en dan vind ik het best prima.

    Bart (33) 18 mei 2019
  • Simon (47)
    Nette website 1 reactie

    Heel veel datingwebsites draaien tegenwoordig om de sex en hierdoor worden de websites zelf een groot vunzig geheel.
    Gelukkig behoort dateplanet niet tot deze categorie, ik vind dateplanet een hele nette website, die echt draait om het daten en het vinden van iemand waarmee je een relatie wilt hebben.
    Vroeger was dit normaal en draaiden alle datingwebsite daar om, dat is op dit moment niet meer zo tot mijn spijt.
    Ik verwacht dat dit mede komt omdat mensen op steeds jongere leeftijd online gaan daten, waardoor je ook studenten op de websites krijgt.
    Studenten zitten nog niet te springen om een relatie, die genieten liever eerst nog even van het single bestaan voordat ze zich willen binden en zoeken dan hun heil op een datingsite.
    Terwijl dit eerder nog in de kroeg gebeurde en dan zaten er alleen maar 40+ erst op een datingwebsite.
    Naar mijn mening is dit de grootste verandering van de laatste paar jaar en ik verwacht ook dat dit de oorzaak van alles is.
    Des te meer reden voor mij om zo blij te zijn met deze website en het feit dat het er hier allemaal keurig aan toe gaat.

    Simon (47) 12 januari 2019
  • Devi (28)
    Dateplanet hot 2 reacties

    Dateplanet is tegenwoordig een hele hotte website onder de jongeren en de studenten. Waar eerder iedereen op tindr zit is dit nu helemaal vergeten. Als je nu een leuke chick wilt vinden om lekker mee te daten of andere hete dingen mee te doen moet je nu op dateplanet zijn. Dat is een veel betere en veel mooiere site als je het mij vraagt. Maar een site kan nog zo mooi zijn, als het niet werkt dan heb je er als nog niets aan maar dat is hier gelukkig niet zo.

    Er zitten hier echt super veel mensen online op deze site dus je kunt met heel erg veel mensen chatten en de kans dat je zo een leuke chick tegen komt om mee te daten en meer is hier echt wel heel erg groot. Ik heb al een aantal keer met iemand van hier een date gehad, het werkt echt super easy. Je hebt ook niet meer de zenuwen die je wel hebt als je iemand in het echt op date vraagt, maar aan de andere kant komen deze zenuwen wel als je dan echt op date gaat maar dat heeft ook wel weer wat die spanning.

    Devi (28) 2 januari 2019
  • Lex (56)
    Dateplanet kost wel geld 1 reactie

    Bij dateplanet moet je wel een portemonnee bij je hebben waarbij je niet bang bent km deze te gebruiken, als je een beetje op stoom bent op deze website.
    Als je maar weet dat de website geld kost en dat je niet alleen voor het chatten maar ook voor de andere dingen op de site geld moet betalen, dan kun je hier rekening mee houden en dan is het niet meer erg.
    Ik weet het bijvoorbeeld en voor mij is het geen enkel probleem, maar ik kan me ook voorstellen dat er een aantal mensen zijn die het wel lastig vinden om iedere keer maar weer 15 euro of meer te betalen voor ieder klein dingetje.
    Ik heb het er wel voor over, ik denk hier niet te veel bij na.

    Lex (56) 1 januari 2019
  • Luuk (44)
    Dateplanet niet slecht 1 reactie

    Dateplanet is zeker geen slechte datingsite! In tegendeel, ik ben juist heel erg goed te spreken over deze site.
    Het is een mooie site en wat ik vooral heel erg fijn vind is dat er best veel jongere mensen op zitten, dus mensen tussen de 20 en 40 jaar oud.
    Ik ben zelf een man van 44 jaar, maar ik heb eigenlijk altijd relaties gehad met vrouwen die jonger zijn dan ik en dan ook echt een stuk jonger dan ik zelf ben, 10 jaar of meer meestal.
    En wanneer je dan op een datingsite zit, dan kom je meestal wat oudere mensen tegen en niet de categorie waar ik normaal gesproken op val, dus dan is zoiets als dit wel heel erg fijn.
    Misschien val ik dit keer wel op iemand van mijn eigen leeftijd of zelfs op iemand die ouder is dan ik, dat kan natuurlijk ook nog!
    Ik kan het me haast niet voorstellen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus je weet maar nooit.

    Luuk (44) 31 december 2018
  • Ano (34)
    Complaint 0 reacties

    I have a complaint about the datingsite www.Dateplanet.nl. It is impossible to get a paid account when you do not have a dutch bank account. I come from Serbia and live for 3 years in the Netherlands now. I asked the service and they mailt me with the option to send a letter with the money. I do not trust this so can not write other people on the datingsite.

    How to solve this issue? Just implement a creditcard would be nice. I can imagine there are way more people with this problem.

    Ano (34) 9 november 2018
  • Irene (18)
    datingsite verdiend liefde 1 reactie

    veel vrienden van mij krijgen een relatie vriendjes je kent het wel. ze zeggen dat het heel makkelijk is om op dateplanet dates te versieren en leuke jongens te ontmoeten. dus maar eens geprobeerd en ja hoor binnen de kortste keren had ik een afspraakje met een jongen uit Zwolle (woon zelf in Enschede). Ik vind dat ik dit wel even mocht delen de datingsite verdient veel krediet en liefde lol (L) wel nog een klein detail, het is best duur voor een scholier, 30 euro voor een maand onbeperkt chatten geloof ik.

    Irene (18) 7 november 2018
  • Lianne (40)
    Tevreden 1 reactie

    Ik ben erg tevreden over mijn tijd op Dateplanet. Na het een week te hebben aangekeken koos ik ervoor om een maand lidmaatschap te kopen, dit is me zo goed bevallen dat ik het hierna nogmaals heb gedaan. In deze periode van 2 maanden heb ik 5 ontmoetingen gehad, 4 hiervan was puur vriendschappelijk en met die ander heb ik op dit moment een goed nieuwe relatie!

    Bedankt Dateplanet, 5 sterren van mij.

    Lianne (40) 6 november 2018
  • Anoniem (56)
    Fake nep oplichters 2 reacties

    Ik verdenk Dateplanet ervan nep en fake leden te gebruiken, het is een oplichters bende eerste klas. Er zijn honderdduizenden vrouwen op de website, velen hiervan staan op online maar zeggen nooit iets. Sterker nog, ze bekijken mijn profiel af en toe, ik zie dat in mijn profielbezoekers, maar geen enkel iemand laat een bericht achter.

    Dus dan zeg ik er wat van: En? Was mijn profiel niet leuk genoeg voor een berichtje?
    ... Weer geen antwoord, ze lezen het wel. Snap er werkelijk niks van.

    Klantenservice maar gemaild met de vraag of iedereen fake is? Nee zeggen ze en ze verwijzen me door naar de voorwaarden van dateplanet. Hierin staat dat als je iemand verdenkt nep of fake te zijn dat je deze moet aangeven bij de klantenservice. Dan ben je dagen bezig ha ha ha

    Anoniem (56) 6 november 2018
  • Ferdi de Frog (38)
    Dateplanet ervaring 0 reacties

    Hierbij mijn ervaring over Dateplanet.nl.
    De datingsite functioneert prima, na 2 minuten had ik een account kant en klaar. De profielfoto werd 5 minuten hierna goedgekeurd dus ik kon aan de slag. O nee, toch niet, betalen! 29,99, nou goed, als het leuke dates oplevert? Waarom ook niet!
    Het was al best laat in de avond dus hierna gaan slapen. De volgende ochtend had ik meteen al wat profielbezoekers van vrouwen die vrij dicht bij me wonen. Nadat ik vrij was, in de avond meteen 2 leuke gesprekken met leuke dames. De dag erna, zelfde verhaal, zelfs nog 1 of 2 extra. Geweldig dus! Zo hoort het op iedere datingsite te gaan.
    Ik heb nu een week lidmaatschap van de maand achter de rug en heb met 5 vrouwen goed contact en heb reeds 1 maal een koffie mogen drinken samen.
    Nu denken jullie, waarom deze review? Omdat ik mijn ervaring graag wil delen omtrent deze datingsite. Dit is werkelijk waar de eerste datingsite waar ik vertrouwen heb gekregen en waar ik daadwerkelijk reacties terug krijg op berichten. Ik heb op werkelijk 30 andere sites een profiel gehad, 20 hiervan moest je betalen per bericht wat echt honderden euros kostte. Dan waren er nog 2 die gratis waren maar vol met fake profielen zaten en de overige datingsites krijg je geen reactie op en is uitgestorven.

    In het kort: Dateplanet is een goede datingsite met veel kans op leuke gesprekken met nieuwe mensen. 29,99 euro is wat aan de hoge kant maar zolang andere datingsites het niet waar maken, is dit het geld zeker waard!

    Ferdi de Frog (38) 6 november 2018

Plaats een review