• Devi (28)
  Dateplanet hot 2 reacties

  Dateplanet is tegenwoordig een hele hotte website onder de jongeren en de studenten. Waar eerder iedereen op tindr zit is dit nu helemaal vergeten. Als je nu een leuke chick wilt vinden om lekker mee te daten of andere hete dingen mee te doen moet je nu op dateplanet zijn. Dat is een veel betere en veel mooiere site als je het mij vraagt. Maar een site kan nog zo mooi zijn, als het niet werkt dan heb je er als nog niets aan maar dat is hier gelukkig niet zo.

  Er zitten hier echt super veel mensen online op deze site dus je kunt met heel erg veel mensen chatten en de kans dat je zo een leuke chick tegen komt om mee te daten en meer is hier echt wel heel erg groot. Ik heb al een aantal keer met iemand van hier een date gehad, het werkt echt super easy. Je hebt ook niet meer de zenuwen die je wel hebt als je iemand in het echt op date vraagt, maar aan de andere kant komen deze zenuwen wel als je dan echt op date gaat maar dat heeft ook wel weer wat die spanning.

  Bezoek Dateplanet

  Devi (28) 2 januari 2019
  • (33)

   Dat s mij ook ter ore gekomen van mijn vriendengroep dus ik heb me er ook al aangemeld en ik moet zegge ndat de website zeker niet tegen valt. Er zitten heel erg veel mensen op en ook veel mensen van onze leeftijd, wat voor mij wel een belangrijke factor is. De dates die ik tot nu toe heb gehad hier zijn bijna allemaal erg goed gegaan. Natuurlijk zit er wel eens een mindere bij maar dat hou je toch altijd.

   Thom (33) 2 januari 2019
  • (47)

   Ik vind het wel mooi om te zien dat de leeftijd op een datingwebsite als Dateplanet verjongt wordt. Eerder waren het altijd alleen maar oudere mensen die hier op zaten maar je ziet steeds meer jongeren een account aanmaken hier. Wel is het een serieuze datingsite en geen sessie en ik hoop wel dat ze zich dit ook blijven realiseren.

   Simon (47) 12 januari 2019


Meer informatie en reviews over Dateplanet