• Berry (45)
  beste datingsite 1 reactie

  Lovezone is van alle datingsites de beste, dit kan ik beoordelen aangezien ik op zo'n beetje elke datingsite wel een profiel heb of heb gehad en nooit was ik echt tevreden.
  Totdat ik hier kwam en ik eindelijk het idee had dat ik hier op de goede plek zit.
  Dan is mijn zoektocht naar de beste datingsite dus toch niet voor niets geweest gelukkig, wel jammer alleen dat ik hier pas zo laat achter ben gekomen dat dit het voor mij is.
  Dat had me een hoop geld en moeite kunnen besparen als ik hier eerder achter was gekomen, maar dat is nu eenmaal niet anders.
  Ik merk wel dat er veel jonge mensen op Lovezone zitten, wat ik heel leuk vind want ik val op jongeren, maar dit is omgekeerd helaas niet altijd wederzijds.
  Dus als je een jaar of 50 bent of zelfs nog iets ouder, dan weet ik niet of Lovezone wel de site voor jou is, maar mocht je juist een jongere dater zijn dan is dit de perfecte site.

  Bezoek Lovezone

  Berry (45) 7 juli 2019
  • (39)

   Ik heb ook al op meerdere andere sites voor daten gezeten voordat ik op Lovezone terecht kwam. Het is inderdaad jammer dat we hier pas zo laat achter kwamen maar Lovezone is dan ook een nieuwe website en bestaat nog niet zo heel lang heb ik mij ooit eens laten vertellen. Dan is het juist extra goed en knap denk ik hoe goed ze het doen en hoeveel mensen hier al op zitten. Want er zijn zoveel mensen die hier een profiel hebben, dat kost wel even tijd om zo'n groot aantal te verzamelen dus dat zegt wel iets over de kwaliteit van deze site. En het slagingspercentage dat je hier iemand vind om mee te daten is hier erg groot en dat is iets waar Lovezone om bekend staat, dat is ook wel belangrijk dat weet ik zeker.

   Rick (39) 3 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone