Reviews (49)

 • Lucas (45)
  Andere mening 2 reacties

  Ik zie hier heel veel positieve meningen over de website Lovezone, maar die mening deel ik helaas niet. Ik ben helemaal niet zo'n grote fan van deze site, maar wanneer ik dan al deze reacties zie hier dan ga ik toch weer aan mijzelf twijfelen.
  Natuurlijk is de site niet erg duur en kun je er heel makkelijk mensen op ontmoeten, maar waar ik tegen aan loop is dat er gewoon niet die persoon op zit die ik zoek en daarom ben ik waarschijnlijk ook veel minder enthousiast dan al die joviale mensen die helemaal lyrisch zijn over de website en de mooiste verhalen hebben over allemaal successen in de liefde die ze hier hebben gevonden.
  Natuurlijk ben ik blij voor die mensen en dat gun ik zo ook absoluut, maar dan komt de jaloezie in mij naar boven, want ik wil ook aan zo'n succesverhaal participeren.

  Lucas (45) 9 februari 2019
 • Jade (39)
  De perfecte site voor mij 1 reactie

  Lovezone is echt de perfecte dite voor mij, het is er vrolijk je ontmoet er lekker veel mensen het is er gezellig en het kost je helemaal niet zo veel per maand.
  Ik moet zelfs bekennen dat ik soms liever lekker een avondje op lovezone zit te chatten dan dat ik daadwerkelijk echt uitga met vrienden of vriendinnen, het kost ook nog eensinder dis dat is dubbel plezier.
  Ik ben erg blij dat ik het ontdekt heb en ik verwacht hier zeker een leuke man te vinden, er is in ieder geval keuze genoeg.

  Jade (39) 26 januari 2019
 • Jill (37)
  Niet zo oud 1 reactie

  Wat ik echt heel erg fijn vind aan Lovezone, is dat de mensen die er op zitten niet zo oud zijn. Op de vorige datingsites waar ik op zat, werd ik heel vaak aangesproken door mannen van rond de 60 jaar oud. Ja sorry, maar daar zit ik ook niet op te wachten ik zoek gewoon een leuke man die er een beetje goed uitziet maar bovendien ook van mijn leeftijd is. Een paar jaartjes jonger of ouder interesseert me niet zo veel, maar er zit natuurlijk wel een grens aan.

  Hier is dat veel minder zo, ik heb een beetje het gevoel dat deze site nog hip is bij de jongere mensen en dat de oudere mensen deze site nog niet echt hebben ontdekt. Ik hoop van harte dat dit ook nog een poosje zo mag blijven en dat wij kunnen genieten met elkaar van het feit dat we niet worden aangesproken door mensen die onze vader hadden kunnen zijn.

  Jill (37) 20 januari 2019
 • Henk (64)
  Digibeet 1 reactie

  Lovezone is een hele gemakkelijke website om een profiel op aan te maken, zelfs digibeten als ikzelf zijn hier toe in staat.
  Ik heb mijn zoon even gevraagd en hij had binnen een paar minuten wat foto’s van mij gemaakt en ze ook al voor me op de computer gezet.
  Toen hoefde ik alleen nog maar wat feitjes over mijzelf er bij te zetten en dat was het al.
  Het was in ieder geval veel gemakkelijker dan dat ik had verwacht en hier ben ik heel erg blij mee.

  Henk (64) 19 januari 2019
 • Pascal (30)
  Diamanten 1 reactie

  Ik zal wel raar zijn maar ben volgens mij de enige die lovezone niet zo goed vind als de rest. Hiermee doel ik op het feit dat je meerdere pakketten kan kopen. 1 pakket is bedoeld om onbeperkt te kunnen chatten en de andere is ervoor om zogenaamd meer bereik te krijgen ingaande profielbezoekers, matches, en dergelijke. Dit laatste noemt lovezone diamanten, dit pakket kost evenveel als een onbeperkt chatten pakket en eigenlijk heb je dit helemaal niet nodig. Sterker nog je krijgt genoeg aandacht als je gewoon een ingevuld profiel hebt met een profielfoto. Dus tip: koop vip maar laat de diamanten liggen, dit is niet nodig. Zet gewoon je mooiste foto op je profiel en de vissen zullen vanzelf gaan bijten.

  Pascal (30) 17 januari 2019
 • Danny (37)
  Nieuw 1 reactie

  Volgens mij is deze website nog heel nieuw, je hoort er ook nog niet zo erg veel over in de media. Toch zitten er wel al heel veel leden op, dat zegt wel wat over de kwaliteit van de website denk ik. Ik verwacht ten minste dat er niet zo veel leden op zouden zitten wanneer de kwaliteit hiervan niet goed zou zijn. Zelf ben ik nu twee maanden lid en ik heb al een hele reeks leuke vrouwen ontmoet met wie ik regelmatig aan het chatten ben.

  Met twee van hen heb ik inmiddels ook nummers uitgewisseld en ik hoop dat hier snel een vervolg aan komt. Het zou toch mooi zijn als ik over een tijdje hier een bericht kan schrijven dat ik mijn vriendin heb gevonden op Lovezone! Dat is op dit moment nog niet zo, maar ik hou zeker goede hoop en wie weet is dat in 2020 wel zo. Ik hoop het van harte.

  Danny (37) 13 januari 2019
 • Jeremy (40)
  Fake profielen 2 reacties

  Lovezone is een datingsite en wat dit met zich mee brengt zijn fake profielen, oftewel mensen die een profiel aanmaken waarop ze zich anders voor doen als wie ze in werkelijkheid zijn.
  Lovezone is hierin een voorloper wat betreft het verwijderen en tegengaan van dit soort profielen.
  Wat ik heb gelezen is dat ze hier allerlei dingen checken en dat ze een wijziging op je profiel eerst moeten goedkeuren voordat het er daadwerkelijk op staat.
  Ik heb hier niets op tegen, die dubbele check.
  Zo is de kans het grootst dat de mensen gewoon eerlijk zijn over wie ze zijn en wat ze hier zoeken.
  Wat ik wel jammer vind is dat ze hier niet toestaan dat je je prive gegevens op je profiel zet, zoals je eigen e-mailadres of je fb naam en dergelijke.

  Jeremy (40) 12 januari 2019
 • Tester (40)
  Oplichting 11 reacties

  Hallo allen,

  Hierbij schrijf ik een review ingaande de diensten omtrent datingsite lovezone.nl. Ik heb het onderwerp oplichting genoemd maar eigenlijk is het anti oplichting. Ik test namelijk datingsites op het gebruik van nep leden en lovezone.nl komt hier bijzonder goed van af. Wat ik doe is in principe een paar tests omtrent het aanmaken van een profiel. Eerst maak ik een vrouwelijk profiel aan met aan mannelijk mailadres, deze werd binnen 5 minuten per direct verwijderd. Hierna geprobeerd een foto van een bekend iemand, gekopieerd van google, op een profiel te zetten, weder maal werd het profiel per direct verwijderd. Ze handelen zeer snel, hier zijn de kosten mijn inziens dan ook naar. 29,99 om onbeperkt een maand te chatten is fair maar er zijn goedkopere alternatieven. Deze doorstaan mijn tests overigens lang niet zo goed als lovezone deze heeft doorstaan.

  Ik geef lovezone dan ook een 5 sterren notering, een prima datingsite die zich aan alle eisen houdt als het gaat om een eerlijke datingsite met een goede beveiliging die let op de leden.

  Tester (40) 8 januari 2019
 • Niek (47)
  Lovezone goede oplossing 1 reactie

  Laatst wilde ik een nieuw pakket kopen op Lovezone omdat mijn lidmaatschap was afgelopen, maar toen bleek er iets mis te zijn met de betaalpagina van de website. Wat heel lastig is, dat zou je ten minste denken omdat je zo dus niet kunt betalen en niet kunt chatten omdat je niet lid bent. Maar Lovezone had zelf voor een hele goede oplossing gezorgd, namelijk dat als je dit wilde kopen ke niet kon betalen, maar in plaats daarvan kreeg je het gratis van de site. Uiteindelijk pakt het dus juist gunstig uit want zo had ik en een lidmaatschap en het had me niets gekost. Ik was hier erg tevreden over en ik vind dat ze het op een hele slimme en goede manier hebben opgelost.

  Niek (47) 5 januari 2019
 • Michael (53)
  Ode aan de datingwebsites 1 reactie

  Ik wil even een ode doen aan alle datingwebsites in het algemeen.
  Ik zit zelf op Lovezone, vandaar dat ik hem er hier bij schrijf.
  Maar ik vind echt dat datingwebsites, welke dan ook, zwaar onder gewaardeerd worden.
  Ik denk dat datingwebsites in deze tijd meer relaties tot stand brengt dan het uitgaan IND wal lief.
  Uitgaan zorgt vaker voor tijdelijk genot, een datingwebsite zorgt er voor dat ie de persoon aan de andere kant van het beeldscherm echt leert kennen.
  Ik vind dit een groot pluspunt aan online daten, in het echt komen er toch al snel andere handtastelijke aspecten om de hoek kijken.
  Dus bij deze, een ode aan alle datingwebsites die er bestaan!

  Michael (53) 4 januari 2019
 • Herman (38)
  Lovezone lot uit de loterij 1 reactie

  Wat mij de betreft is de website Lovezone een lot die regelrecht uit de loterij is komen vallen. Het enige wat ik er in principe jammer aan vind is dat ik niet eerder op de hoogte was van het bestaan van deze website. De tijd die ik op andere websites hebt verspilt wat een enorme zonde van mijn geld en tijd. Ik heb hier ook zeker spijt van, maar die ervaring heb ik met Lovezone GELUKKIG niet! Toen ik hier krap aan een week op zat had ik al een date met een mooie dame die ik hier heb leren kennen, in totaal heb ik drie dates met haar gehad voordat we er beiden over uit waren dat het niet tussen ons zou gaan werken. Maar dan heb je in ieder geval een date gehad en dat is meer dan op andere sites gebeurt is. Ik hoop nu snel een nieuwe dame vinden waar ik weer mee kan gaan daten.

  Herman (38) 2 januari 2019
 • Koen (48)
  Lovezone en nep profielen 1 reactie

  Lovezone is een nieuwe website voor internetdating en dit soort sites trekken altijd veel neppers aan die het een goed idee vinden om een nep profiel aan te maken.
  Dat is weer zo iets dat van uit Amerika en die landen is over komen waaien naar ons koude kikkerlandje, maar ik ben hier niet erg dankbaar voor, want het is een hele vreemde gewaarwording.
  Gelukkig reageert deze website hier heel accuraat op en wanneer je aangeeft dat je een vermoeden hebt dat iets niet klopt wordt er gereageerd dat ze dit zullen onderzoeken.
  Ik heb wel eens meegemaakt dat ik dit door gaf en dat een dag later deze persoon niet meer te vinden was op de website, dat kan volgens mij geen toeval zijn.
  Ik ben blij dat dit soort praktijken wel heel serieus worden genomen hier, want als je het mij vraagt is dit gewoon strafbaar want eigenlijk is het gewoon een vorm van oplichting en je kunt de mensen op die manier de gekste dingen wijs maken.
  Ik zou niet graag zien dat ik of bekenden van mij hier een slachtoffer van zou worden, dat kan behoorlijk mis gaan.
  Daarom ben ik heel erg blij en ook opgelucht om te merken dat ik daar hier niet bang voor hoef te zijn.

  Koen (48) 2 januari 2019
 • Vincent (43)
  Lovezone klachten 1 reactie

  Voordat ik me aan wilde melden op de website Lovezone wou ik eerst even onderzoeken of er veel klachten zijn over deze website.
  Nadat ik heel veel onderzoek heb gedaan op verschillende websites waaronder deze en toen ben ik er achter gekomen dat er eigenlijk geen klachten over de site Lovezone zijn.
  Gelukkig maar denk ik dan, mijn volgende stap was dat ik me heb aangemeld en daarna ben ik een beetje aan de slag gegaan op de site.
  Ik zit hier nu een kleine twee weken op, maar ik heb mijn prinses nog niet gevonden.
  Wat ik wel heb gevonden, zijn heel veel nieuwe en leuke mensen met wie ik een heel mooi contact kan opbouwen en wie weet zit tussen deze mensen wel mijn toekomstige echtgenote.
  Laten we het hopen in ieder geval en dat het maar ene mooi 2019 mag worden, het begin was voor mij erg goed.

  Vincent (43) 1 januari 2019
 • Herbert (48)
  Lovezone niet beter dan de rest 1 reactie

  Ik geef toe dat lovezone een hele prima website is en dat er niets mis mee is. Maar als je dan alle andere reacties leest over hoe geweldig het wel allemaal niet is, dan weet ik niet of ik het hier wel helemaal mee eens ben. Het is natuurlijk geen zekerheid dat je hier iemand vind voor een relatie. Ondanks dat het een hele goede site is, biedt deze site volgens mij niet meer dan andere dating websites. Toch heb ik er wel voor gekozen om hier een profiel aan te maken, dus dat zegt ook wel weet wat.

  Herbert (48) 22 december 2018
 • Richard (31)
  Review recensie 1 reactie

  Tot dusver is niemand negatief ingesteld als het gaat om Lovezone.nl? Interessant (dat dacht ik), want na mijn eerdere periodes op andere datingsites werd ik alleen maar teleurgesteld. Heb het dus maar geprobeerd, reviews van ex leden tellen voor mij wel zwaar namelijk. Niemand is eerlijker dan een ex klant die het al eens heeft meegemaakt in mijn ogen. Bestaat Lovezone.nl al lang? Er zijn niet heel veel reviews of recensies over te lezen op het internet. Gebruik het enkele dagen en heb er nog niet voor betaald, zal dat gauw gaan doen want zonder te betalen kan je niet chatten.

  Richard (31) 5 december 2018
 • Marcus (54)
  Lovezone punten 0 reacties

  Lovezone heeft in mijn ogen heel veel goede punten. De site is duidelijk en overzichtelijk, maar ook verder werkt het heel erg goed. De volgende punten vind ik er goed aan:

  - Het is niet te duur
  - De site is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik
  - Er zitten veel leden op
  - De leden zijn ook vrouwelijk en niet zoals op andere websites bijna allemaal mannelijk
  - Je kunt er gemakkelijk foto's sturen
  - Er zitten weinig tot geen nepprofielen op

  Vooral dat laatste punt vind ik echt wel belangrijk op zo'n soort website. Op andere websties kwam ik regelmatig iemand tegen waarvan ik gelijk door had dat er iets niet klopte. Dat is me hier nog niet overkomen, waardoor ik tot mijn conclusie kom dat hier weinig tot geen nepprofielen op zitten.

  Marcus (54) 25 november 2018
 • Levi (39)
  Lovezone slecht of goed 1 reactie

  Lovezone is een website die je of slecht vind of juist goed en ik ben iemand die bij de laatste groep hoort.
  Ik zit hier nu pakweg twee weken op, maar ik heb nu al met iemand een date af gesproken voor volgende week.
  Sommige mensen zitten op een datingsite alleen voor het online gezelschap en hoeven niet perse een date in het echt, maar dat is wel wat je hier kunt vinden en als je dat zoekt dan zit je hier perfect.
  Je hoeft hier niet op zoek te gaan naar een vorm van sex of een one night stand dan zit je hier niet goed, want hier zitten geen vrouwen op die zichzelf verhuren voor de nachtelijke daden.
  Maar dat vind ikn iet erg want dat is ook niet wat ik zoek, ik wil echt iemand vinden om een relatie mee te krijgen en niets minder.

  Levi (39) 24 november 2018
 • Chantal (28)
  Geen automatische incasso en top service 1 reactie

  Goede website met een goed beheer. Een datingsite die eindelijk eens denkt aan de klant en dan doel ik op het feit dat ze geen automatische incasso hebben na betaling en daarbij een 24/7 service om nep leden te weren. De datingsite is daarbij ongeveer even duur als andere sites, waarom je dan nog voor een andere site zou kiezen is me een raadsel. Tenzij je natuurlijk van nep leden houdt en je graag geld automatisch van je rekening af getrokken wilt hebben.

  Moet ik nog meer zeggen? 5 stars.

  Chantal (28) 23 november 2018
 • Harry (57)
  Lovezone review 0 reacties

  Ik kan weinig slecht zeggen over een datingwebsite als Lovezone. Ik vind het er allemaal erg professioneel en duidelijk uit zien wat je hier vindt. Het is de eerste site waar ik een profiel op aanmaak, dus dan zou je denken dat dit voor mij erg moeilijk zou zijn. Het tegenovergestelde was gelukkig waar, de website is zo eenvoudig te hanteren dat dit zichzelf allemaal wees en ik binnen no time een eigen profiel had. Toen kon het leuke werk beginnen. Ik heb nooit beseft hoe spannend en leuk het is om nieuwe mensen te ontmoeten en af te tasten of ze wel of niet bij je passen en of je hier mogelijk een relatie mee aan zou willen en kunnen gaan of niet. Ik ben erg te spreken over deze website! En gelukkig is het niet zo heel erg duur, dat ik er andere dingen voor zou moeten laten.

  Harry (57) 18 november 2018
 • Diederik (62)
  Lovezone klacht 0 reacties

  Ik heb een klacht over Lovezone en deze klacht betreft de gemiddelde leeftijd op deze website.
  Ik ben zelf 62 jaar oud en ik ben op zoek naar een nieuwe vrouw om een relatie mee aan te gaan, deze vrouw hoopte ik op Lovezone te vinden.
  Maar er zitten heel erg veel vrouwen op Lovezone en stuk voor stuk zijn ze prachtig en lief en aardig, maar er is maar een enkeling die daadwerkelijk ouder dan 55 jaar oud is.
  Dat is aan mij niet besteed, die jonge dames, hooguit om lekker over te fantaseren wanneer ik alleen ben.
  Maar zeker niet voor mij om hier een relatie mee aan te gaan.
  Dit vind ik heel erg zonde, omdat de site verder heel goed is en er ook goed uit ziet.

  Diederik (62) 18 november 2018
 • Geert (47)
  Lovezone slechte naam 1 reactie

  Websites als Lovezone hebben vaak een slechte naam omdat het onder het rubriek 'dating websites' valt, maar dat was vroeger misschien iets waar je niet op gevonden wilde worden maar dat is tegenwoordig niet meer zo.
  Wanneer je een beetje mee gaat met je tijd, weet je dat nu alles zo'n beetje digitaal gebeurt en zo ook het daten.
  Ik heb een tijdje geleden mij aangemeld op Lovezone omdat de naam me heel erg aansrpak en dat is een hele goede beslissing geweest.
  Ik vind dat de website niet duur is, je moet wel iets betalen voor een abonnement maar dit vind ik niet erg, dat moet je op de meeste andere websites ook.
  Het aanmaken van het profiel is helemaal niet zo moeilijk, dit zou iedereen zelf moeten kunnen en daarna kon ik eigenlijk meteen aan het chatten met alle mooie vrouwen die hier op zitten en dat zijn er tot mijn geluk nogal wat!
  Tot nu toe heb ik mijn nieuwe liefde nog niet gevonden, maar ik me uitstekend vermaakt met het uitvinden wie er wel en niet bij mij past en heb zo al heel veel leuke vrouwen mogen ontmoeten.

  Geert (47) 13 november 2018
 • Lianne (25)
  prijzen 2 reacties

  een 9,2 score is wel erg hoog, er staat dat ze betrouwbaar zijn en veel gebruikers hebben op de website? Ga dit toch maar eens proberen want na wat credit sites ben ik de draad wel een beetje zoek. Jammer dat de prijzen er niet bij staan want ben toch wel erg benieuwd hoeveel deze site kost met 24 uur en 7 dagen in de week klantenservice bereik?

  Lianne (25) 13 november 2018
 • Rene (41)
  Nep en fake lid 1 reactie

  Na 3 maanden vip te hebben gehad heb ik besloten er nu mee te stoppen. Het werkt prima, je krijgt de nodige aandacht door middel van profielbezoekers en berichten dus allemaal top. Heel soms zie ik wel eens een nep of fake lid, deze geef ik dan aan en meestal worden ze hierna vrij snel verwijderd. Dus eigenlijk helemaal geen verwijt! Wat me wel wat tegen staat is het feit dat er 2 verschillende pakketten te koop zijn, vip en zogenaamde diamanten. Vip is voor het onbeperkt chatten en diamanten zijn als extra optie om meer aandacht te vergaren bij het overschot aan leden. Ik had per ongeluk diamanten gekocht in plaats van vip, dus moest ik 2 keer betalen om onbeperkt te kunnen chatten. Mijn eigen fout maar vind dat ze gewoon 1 pakket moeten hebben om zo het overzicht op de website een stuk te verbeteren.

  Rene (41) 13 november 2018
 • Richard (22)
  Life changer 1 reactie

  Wat een eer, ik ben de eerste die een review plaatst over Lovezone? Wel verrassend maar goed.
  Een datingsite die voor mij mijn leven heeft veranderd. Voorheen altijd een buitenstaander geweest, ja, dat kan ik over mezelf zeggen. Had nooit echt vrienden en al zeker geen vriendinnetjes. Op vele datingsites hiervoor geregistreerd geweest, met best wat geld uitgegeven als gevolg. Na registratie zag ik al meteen dat er veel profielen online waren met fotos, dit sprak me al erg aan. 5 minuten na registratie maar meteen betaald want anders kan je geen berichten sturen (wel lezen). Ik heb er nooit spijt van gehad want in deze tijd van 1 maand heb ik meer dan 10 gesprekken gehad met leuke dames die ook nog eens bij me in de buurt wonen, met 2 hiervan heb ik inmiddels afgesproken. Wanneer mijn lidmaatschap is verlopen zal ik nog een review plaatsen over hoe en wat maar zo ver lijkt het helemaal goed.

  Richard (22) 13 november 2018