• Jill (37)
  Niet zo oud 1 reactie

  Wat ik echt heel erg fijn vind aan Lovezone, is dat de mensen die er op zitten niet zo oud zijn. Op de vorige datingsites waar ik op zat, werd ik heel vaak aangesproken door mannen van rond de 60 jaar oud. Ja sorry, maar daar zit ik ook niet op te wachten ik zoek gewoon een leuke man die er een beetje goed uitziet maar bovendien ook van mijn leeftijd is. Een paar jaartjes jonger of ouder interesseert me niet zo veel, maar er zit natuurlijk wel een grens aan.

  Hier is dat veel minder zo, ik heb een beetje het gevoel dat deze site nog hip is bij de jongere mensen en dat de oudere mensen deze site nog niet echt hebben ontdekt. Ik hoop van harte dat dit ook nog een poosje zo mag blijven en dat wij kunnen genieten met elkaar van het feit dat we niet worden aangesproken door mensen die onze vader hadden kunnen zijn.

  Bezoek Lovezone

  Jill (37) 20 januari 2019
  • (39)

   Dit was mij ook al opgevallen en ik ben het met al je argumenten eens. Ik werd ook wel eens Dior mannen van over de 60 aangesproken die dan sex met mij wilden. Ik ben hier niet van gediend en dat heb ik ze ook gelijk duidelijk gemaakt. Hier hebben we lekker mensen van onze eigen leeftijd en krijgen we ook niet van die vreemde verzoeken.

   Jade (39) 26 januari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone