• Tester (40)
    Oplichting 8 reacties

    Hallo allen,

    Hierbij schrijf ik een review ingaande de diensten omtrent datingsite lovezone.nl. Ik heb het onderwerp oplichting genoemd maar eigenlijk is het anti oplichting. Ik test namelijk datingsites op het gebruik van nep leden en lovezone.nl komt hier bijzonder goed van af. Wat ik doe is in principe een paar tests omtrent het aanmaken van een profiel. Eerst maak ik een vrouwelijk profiel aan met aan mannelijk mailadres, deze werd binnen 5 minuten per direct verwijderd. Hierna geprobeerd een foto van een bekend iemand, gekopieerd van google, op een profiel te zetten, weder maal werd het profiel per direct verwijderd. Ze handelen zeer snel, hier zijn de kosten mijn inziens dan ook naar. 29,99 om onbeperkt een maand te chatten is fair maar er zijn goedkopere alternatieven. Deze doorstaan mijn tests overigens lang niet zo goed als lovezone deze heeft doorstaan.

    Ik geef lovezone dan ook een 5 sterren notering, een prima datingsite die zich aan alle eisen houdt als het gaat om een eerlijke datingsite met een goede beveiliging die let op de leden.

    Bezoek Lovezone

    Tester (40) 8 januari 2019
    •  (25)

      Heel fijn dat je datinsites test! Ben wel benieuwd naar de uitkomst van ietwat bekendere datingsites als Lexa? Er staat in uw review dat andere datingsites meestal minder scoren dan lovezone, u stelt echter niet welke.

      tom (25) 8 januari 2019
    •  (40)

      Wanneer ik een datingsite heb getest, plaats ik een review hieronder op een reviewsite. Voor Lexa en dergelijke heb ik ook een grote review geschreven ingaande mijn tests. Helaas kan ik zo niet achterhalen op welke reviewsite dit is geweest, excuus.

      Tester (40) 8 januari 2019
    •  (35)

      ik heb het idee dat lovezone nepprofielen aanmaakt en deze boost ben nu al 6 nepprofielen tegengekomen en wanneer je ze mailt en dit meld vragen ze of je je geld terug wilt

      anoniem (35) 6 maart 2019
    •  (51)

      Wel super dat Lovezone restitutie aanbiedt wanneer je enkele nep profielen hebt gemeld. Neem aan dat Lovezone de nep leden ook heeft verwijderd hierna? Meer kunnen ze niet doen is mijn mening.

      Paul (51) 6 maart 2019
    •  (25)

      Geweldige datingsite (Lovezone.nl) die alle nep leden probeert te weren met hun 24/7 monitoring. Volgens mij is Lovezone hierin uniek dus chapeau!

      Leon (25) 27 maart 2019
    •  (29)

      Het is Lovezone ook aan haar stand verplicht om zich aan alle regels te houden. Lovezone staat op veel reviewsites op de eerste plek qua veel statistieken dus het is gewoon een goede datingsite. Ik heb me daar nu sinds 2 maanden aangemeld en heb meer dan 15 goedlopende gesprekken met dames bij mij in de buurt. Meer kan ik niet wensen. Dit weekend mijn eerste date dus, ik laat het nog weten.

      VVV (29) 1 mei 2019
    •  (36)

      Een geweldige site met , zonder te overdrijven, de snelste en beste service van Europa. Durf ik wel te stellen. Ik had een vraag of ik na betaling vast zat aan een automatisch verlengend pakket dus had de klantenservice een mail gestuurd, binnen 1 minuut had ik een reactie, ik dacht dat is een automatisch gegenereerde tekst van we hebben uw mail binnen gekregen maar nee, er stond daadwerkelijk een reactie in, waanzinnig. Ik lees sowieso louter positieve dingen over Lovezone.nl, respect.

      J Kees (36) 1 mei 2019
    •  (34)

      Erg goede datingsite die zijn sporen wel heeft verdiend. Niks over te klagen van mij!

      Yannic Besten (34) 1 november 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Lovezone