• Jeremy (40)
  Fake profielen 2 reacties

  Lovezone is een datingsite en wat dit met zich mee brengt zijn fake profielen, oftewel mensen die een profiel aanmaken waarop ze zich anders voor doen als wie ze in werkelijkheid zijn.
  Lovezone is hierin een voorloper wat betreft het verwijderen en tegengaan van dit soort profielen.
  Wat ik heb gelezen is dat ze hier allerlei dingen checken en dat ze een wijziging op je profiel eerst moeten goedkeuren voordat het er daadwerkelijk op staat.
  Ik heb hier niets op tegen, die dubbele check.
  Zo is de kans het grootst dat de mensen gewoon eerlijk zijn over wie ze zijn en wat ze hier zoeken.
  Wat ik wel jammer vind is dat ze hier niet toestaan dat je je prive gegevens op je profiel zet, zoals je eigen e-mailadres of je fb naam en dergelijke.

  Bezoek Lovezone

  Jeremy (40) 12 januari 2019
  • (37)

   Ik weet inderdaad dat het fenomeen van fakeprofielen waar je het over hebt helaas heel veel voorkomt. Ik ben hier zelf ook een keer slachtoffer van geworden. Want je denkt wel van, ik heb het heus wel door als iemand niet is wie hij/zij zegt dat die is, maar geloof me dat heb je niet door. Deze mensen zijn hier zo slim in en doen dit al zo lang dat ze precies weten wat ze wel en niet tegen je moeten zeggen om het geloofwaardig te maken. Ik ben blij dat Lovezone hier zo streng op controleert want het is vreselijk wat die fakers de mensen aan doen.

   Danny (37) 13 januari 2019
  • (40)

   Op veel websites zitten nep leden maar Lovezone doet er alles aan om deze te weren door middel van foto check, e-mail check en volgens mij zelfs een ip-check of het betreffende lid wel uit Nederland of Belgie komt, veel meer kunnen ze niet doen en in mijn tijd op Lovezone heb ik geen enkel nep lid gezien dus dat is wel fijn! Je betaald er immers ook wel 29 euro voor dus die service mag je wel verwachten.

   Hans (40) 3 maart 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone