• Jade (39)
  De perfecte site voor mij 1 reactie

  Lovezone is echt de perfecte dite voor mij, het is er vrolijk je ontmoet er lekker veel mensen het is er gezellig en het kost je helemaal niet zo veel per maand.
  Ik moet zelfs bekennen dat ik soms liever lekker een avondje op lovezone zit te chatten dan dat ik daadwerkelijk echt uitga met vrienden of vriendinnen, het kost ook nog eensinder dis dat is dubbel plezier.
  Ik ben erg blij dat ik het ontdekt heb en ik verwacht hier zeker een leuke man te vinden, er is in ieder geval keuze genoeg.

  Bezoek Lovezone

  Jade (39) 26 januari 2019
  • (45)

   Je kunt hier heel veel mensen ontmoeten dat klopt wel, maar in de tijd dat ik hier op Lovezone zit en heb gezeten heb ik nog geen één keer een vrouw tegen gekomen met wie ik meer zou willen dan een oppervlakkige vriendschap. Maar ik lees ook heel veel dat mensen hier wel enthousiast over zijn en dus wel erg veel goede en leuke matchen tegen komen, waardoor ik altijd aan mijzelf ga twijfelen. Misschien is het mij hier gewoon niet gegund, wel fijn dat er ook mensen zijn die het wel lukt en dat zorgt voor mij voor hoop.

   Lucas (45) 9 februari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone