• Vincent (43)
  Lovezone klachten 1 reactie

  Voordat ik me aan wilde melden op de website Lovezone wou ik eerst even onderzoeken of er veel klachten zijn over deze website.
  Nadat ik heel veel onderzoek heb gedaan op verschillende websites waaronder deze en toen ben ik er achter gekomen dat er eigenlijk geen klachten over de site Lovezone zijn.
  Gelukkig maar denk ik dan, mijn volgende stap was dat ik me heb aangemeld en daarna ben ik een beetje aan de slag gegaan op de site.
  Ik zit hier nu een kleine twee weken op, maar ik heb mijn prinses nog niet gevonden.
  Wat ik wel heb gevonden, zijn heel veel nieuwe en leuke mensen met wie ik een heel mooi contact kan opbouwen en wie weet zit tussen deze mensen wel mijn toekomstige echtgenote.
  Laten we het hopen in ieder geval en dat het maar ene mooi 2019 mag worden, het begin was voor mij erg goed.

  Bezoek Lovezone

  Vincent (43) 1 januari 2019
  • (48)

   Op zich is het niet heel verkeerd om wat onderzoek te gaan doen voordat je je ergens aanmeld, maar wanneer je op het internet naar informatie gaat zoeken over dingen dan vind je niet snel iets positiefs.
   Dat is een beetje hetzelfde als wanneer je ergens een beetje last van hebt en je gaat dit opzoeken op het internet, dan denk je een half uur later ook dat je een of anderen enge ongeneeslijke ziekte hebt, terwijl het gewoon een muggenbult is.
   Ik zou hier dus niet aan beginnen en als je dit wel doet zou ik de dingen die er op staan allemaal niet al te serieus nemen.

   Koen (48) 2 januari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone