• Bill (59)
  Laagdrempelig 1 reactie

  Wat ik ontzettend fijn vind aan Lovezone, is dat het een enorm laagdrempelige website is. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt op het gebied van online daten, iedereen kan zich hier prima redden omdat het gewoon niet ingewikkeld is. Het is eigenlijk precies zoals het zou moeten zijn. Daarna volgt het contact leggen met de andere partij, dit viel mij meer dan 100 procent mee. Ik was bang dat ik enorm zou blunderen, maar een hallo hoe gaat het met je volstaat hier al en dan kun je heerlijk met elkaar in gesprek gaan. Ik vind het ook heel fijn als vrouwen het aan durven om mij aan te spreken in plaats van het ouderwetse 'de man moet de eerste stap nemen'. In de 21e eeuw telt dit gelukkig niet meer en op het online daten al helemaal niet meer.

  Bezoek Lovezone

  Bill (59) 16 februari 2019
  • (46)

   Ik ben het hier volkomen mee eens, je kunt het hier zo eenvoudig houden als dat je zelf graag wilt en dat is ook zoals het hoort te zijn.
   Je logt in op je profiel en je kunt bij wijze van spreken gelijk een leuke vrouw een berichtje sturen om te vragen hoe het met haar gaat.
   Veel vrouwen durven hier ook uit zichzelf een bericht naar een man te sturen, wat het voor ons mannen een stuk makkelijker maakt en minder druk op ons legt.

   Erik (46) 27 april 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone