• Jennifer (47)
  Makkelijk daten 1 reactie

  Ik was altijd van mening dat je met het online daten het allemaal zo gecompliceerd maakt en dat het er eigenlijk toch nooit van komt om met elkaar in het echt af te spreken.
  Tegen beter weten in heb ik me toch maar een keer aangemeld op Lovezone, na verschillende aanmoedigingen van kennissen en vrienden om weer een keer in het datingcircuit te stappen.
  Tot mijn verbazing was het helemaal niet zo als ik het verwacht, het was totaal niet gecompliceerd, het was juist heel gemakkelijk en laagdrempelig.
  Ik voelde me er heel prettig bij, zo prettig dat ik zelfs al verschillende keren met een (dezelfde) man heb afgesproken voor een echte date.
  Ik had een enorm vooroordeel over het online daten, en dat bleek dus helemaal niet zo te zijn als dat ik had verwacht.

  Bezoek Lovezone

  Jennifer (47) 10 februari 2019
  • (59)

   Ik snap precies wat je bedoelt, ik was ook altijd bang dat het enorm veel hectiek met zich mee zou brengen en dat er van echt daten nooit iets zou komen.
   Net als jij heb ik me ook laten overhalen en daar ben ik deze personen inmiddels ontzettend dankbaar voor want ik ben nu een enthousiaste online dater op Lovezone.
   Sommige mensen hoor ik zeggen dat ze op meerdere datingplatforms zitten, maar dat gaat me op dit moment nog een beetje te ver. Ik doe het stapje voor stapje.

   Bill (59) 16 februari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone