• Lucas (45)
  Andere mening 2 reacties

  Ik zie hier heel veel positieve meningen over de website Lovezone, maar die mening deel ik helaas niet. Ik ben helemaal niet zo'n grote fan van deze site, maar wanneer ik dan al deze reacties zie hier dan ga ik toch weer aan mijzelf twijfelen.
  Natuurlijk is de site niet erg duur en kun je er heel makkelijk mensen op ontmoeten, maar waar ik tegen aan loop is dat er gewoon niet die persoon op zit die ik zoek en daarom ben ik waarschijnlijk ook veel minder enthousiast dan al die joviale mensen die helemaal lyrisch zijn over de website en de mooiste verhalen hebben over allemaal successen in de liefde die ze hier hebben gevonden.
  Natuurlijk ben ik blij voor die mensen en dat gun ik zo ook absoluut, maar dan komt de jaloezie in mij naar boven, want ik wil ook aan zo'n succesverhaal participeren.

  Bezoek Lovezone

  Lucas (45) 9 februari 2019
  • (34)

   Ik vind 29,99 juist aardig aan de prijs om onbeperkt te kunnen chatten, zijn ook genoeg gratis datingsites. Althans, gratis in de vorm van dat je kan chatten met beperking. Ik ben daarentegen wel erg blij met mijn tijd op Lovezone want het heeft me enkele leuke dates opgeleverd en daarbij nog een leuke nieuwe vriend ook!

   Nathalie (34) 10 februari 2019
  • (47)

   Ik denk so wie so dat de mening van mensen over een website als bijvoorbeeld Lovezone toch altijd heel erg afhangen van de persoonlijke ervaringen van diegene. Als deze ervaring goed is, zijn ze positief en wanneer de ervaring negatief is natuurlijk andersom. Je kunt niet allemaal tevreden zijn en ik vind het altijd vervelend voor de mensen die niet de positieve ervaring hebben mogen beleven als jij en ik nathalie.

   Jennifer (47) 10 februari 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone