Gaybuddy
6,6

2 reviews

Informatie over en rondom Gaybuddy. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 6,6. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Gaybuddy is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Gaybuddy? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 378 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Lucas (42)
  Gay site 0 reacties

  Ik vind het idee van een datingsite voor gays nog helemaal niet zo slecht, wat dan wel weer jammer is dat de uitvoering hiervan zo waardeloos is.
  Als ze dit dan toch doen, dan kunnen ze het beter goed aangrijpen en volledig uitpakken om er dan ook een daverend succes van te maken.
  Nu is alles maar half gedaan en vind ik het eigenlijk een beetje zonde van mijn tijd, de tijd die ik hier aan deze website gespendeerd heb en ik durf te wedden dat er samen met mij nog veel meer zo over denken.

  Lucas (42) 15 april 2019
 • Bernie (34)
  Gaylove 2 reacties

  Alle mannen die gay zijn kunnen dit maar mijn weten bevestigen en dat is dat het heel erg fijn is dat er een website bestaat die speciaal en alleen voor gay mannen gemaakt en bedoelt is.
  Mannen die hierop zitten weten altijd hoe de andere mannen zich voelen en met welke vooroordelen deze personen wellicht te maken hebben of hebben gehad.
  Ik voel me hier meer thuis en op mijn plaats dan dat ik me ergens anders ooit heb gevoeld.

  Bernie (34) 5 januari 2019

Plaats een review