Gaybuddy
6,6

5 reviews

Informatie over en rondom Gaybuddy. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 6,6. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Gaybuddy is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Gaybuddy? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (5)

 • Ferdinand (45)
  Heel triest 0 reacties

  Het is echt een trieste ervaring. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kunt in contact komen met andere "bezoekers". Een berichtje versturen moet je betalen. je moet daarvoor bundels credit kopen Snel blijkt dat die anderen bezoekers in werkelijkheid niet bestaan, het zij allemaal fake accounts .
  Als je de binnenkomende berichten leest dan begrijp je dat al snel.
  Ze verraden zich onnozele berichten die kennelijk allemaal via een vertaal applicatie worden gegenereerd. Gebrekkig Nederlands, zeer slechte zinsopbouw en taalfouten. Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben. Het komt nooit tot een afspraak.

  Ferdinand (45) 23 augustus 2021
 • Leonardo (58)
  Gaybuddy is fake contactsite vol nepprofielen 0 reacties

  Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt...
  Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
  Als ik de binnenkomende berichten op gaybuddy goed lees, dan begrijp ik uit die nepberichten dat ik op deze website uitsluitend te maken heb met nepprofielen.
  Hier worden nepfoto's gebruikt van vele jonge mannen en hun profielen worden beheerd door enkele eigenaars van de website. Ze verraden zich doordat ze kennelijk niets geven om hun eigen kosten besteed aan vreselijk onnozele berichten die u en ik niet zouden typen als ze ons zoveel geld zouden kosten...
  Heel grappig: ik liet in een berichtje weten dat ik stopte en op bed ging, en direct wisten alle profielgebruikers dat, want opeens kreeg ik van niemand verder nog een berichtje binnen… hoezo jezelf verraden…
  Ergo: zij sturen gratis berichten omdat ze hele kluwen nepprofielen onderhouden op gaybuddy.nl
  Ik heb daar nu twee nepprofielen, daarmee lukt het niet om die elkaar te laten vinden en onderling te chatten, je ziet alleen de nepprofielen van de gaybuddy beheerders zelf…
  Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

  Leonardo (58) 15 november 2019
 • Alex (38)
  Knappe mannen 0 reacties

  Ik wou echt dat ik eerder had geweten dat Gaybuddy bestond, wat zitten hier veel knappe mannen op.
  Eerder was ik altijd meer van de gay bars enzo om daar naartoe te gaan, maar eerlijk gezegd zitten daar juist vooral de oudere mannen of een beetje de viezeriken en dat is nu ook niet wat ik zoek.
  Ik had het daar altijd heel gezellig hoor, daar klaag ik echt niet over maar het is nou niet bepaald zo dat ik daar iemand voor een leuke date tegen kwam.
  Die mannen zie ik hier meer dan genoeg, in ieder geval waar ik wel mee op date zou willen gaan!
  Of dat ook wederzijds is moet ik nog achter komen, maar van mijn kant is het een topper.

  Alex (38) 19 juli 2019
 • Lucas (42)
  Gay site 1 reactie

  Ik vind het idee van een datingsite voor gays nog helemaal niet zo slecht, wat dan wel weer jammer is dat de uitvoering hiervan zo waardeloos is.
  Als ze dit dan toch doen, dan kunnen ze het beter goed aangrijpen en volledig uitpakken om er dan ook een daverend succes van te maken.
  Nu is alles maar half gedaan en vind ik het eigenlijk een beetje zonde van mijn tijd, de tijd die ik hier aan deze website gespendeerd heb en ik durf te wedden dat er samen met mij nog veel meer zo over denken.

  Lucas (42) 15 april 2019
 • Bernie (34)
  Gaylove 2 reacties

  Alle mannen die gay zijn kunnen dit maar mijn weten bevestigen en dat is dat het heel erg fijn is dat er een website bestaat die speciaal en alleen voor gay mannen gemaakt en bedoelt is.
  Mannen die hierop zitten weten altijd hoe de andere mannen zich voelen en met welke vooroordelen deze personen wellicht te maken hebben of hebben gehad.
  Ik voel me hier meer thuis en op mijn plaats dan dat ik me ergens anders ooit heb gevoeld.

  Bernie (34) 5 januari 2019