Reviews (3)

 • Ruud (43)
  Slechte site 0 reacties

  Mijn hemel, wat is dit een slechte website! Ik kan me geen website inbeelden die minder presteert dan deze.
  Ik ben helemaal geen persoon die negatief is aangelegd, maar dit is zo'n slechte site dat ik me wel genoodzaakt voel om dit te vermelden.
  Ook voor andere mensen, zodat zij ervoor behoed kunnen worden om in de zelfde grap te tuinen als ik en denken dat dit wel een goed functionerende website is.
  Ik wist niet hoe snel ik me hier weer voor moest afmelden, het jammere er aan is alleen dat je er ook nog eens voor moet betalen dus je zit er een tijd aan vast, tenzij je je af meldt en dan is het gewoon weg gegooid geld.

  Ruud (43) 22 juni 2019
 • Kareltje (31)
  Gratis maar met nep leden 1 reactie

  Ik kan hier heel simpel over zijn, de website is voor zover ik kan zien geheel gratis. Wat wil een mens nog meer? Waarschijnlijk zullen er hierdoor wel wat nep leden op zitten want de service moet toch ergens van betaald worden. Net als bijvoorbeeld Badoo die ook bijna geheel gratis is komen hier veel nep leden op af omdat een nep lid niet kan betalen via de bank.
  Voor mensen die er niet teveel geld aan uit willen geven is HappyPancake wel een uitkomst natuurlijk.

  Kareltje (31) 13 maart 2019
 • Lesley (37)
  Niet onder de indruk 1 reactie

  Ik vind de naam van deze website onwijs schattig dus ik had gehoopt dat de website in mijn geval een groot succes zou zijn.
  Maar helaas voor mij ben ik totaal niet onder de indruk van deze site.
  De site is totaal niet druk bezocht dus wanneer ik een keer online ben, dan ben ik heel vaak maar met een paar andere mensen online en dan is de kans dat ik hier iemand tegen kom is dan maar heel erg klein.
  Dus ik hen erg teleurgesteld in de site want ik had hoge verwachtingen maar deze komen helaas niet uit.

  Lesley (37) 21 februari 2019