IsLive
7,2

6 reviews
De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,2. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van IsLive is eenvoudig in gebruik te nemen. Bekijk IsLive informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.
Ontevreden over IsLive? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (6)

 • Anoniem (36)
  Absurd 0 reacties

  Vast klant dient een ongegronde klacht tegen je in (webcam dame bij islive) en ze gooien je zonder pardon van hun site. Openstaande bedragen worden niet meer uitbetaald. Plus ze vragen niet jouw kant van het verhaal terwijl ik ze volop bewijs heb gestuurd. Maar nee hoor. Dus als een klant je een hak wilt zetten en je inkomsten wilt afnemen dan is het bij islive mogelijk.

  Anoniem (36) 10 december 2021
 • katie (23)
  dikke rommel 0 reacties

  Islive lijkt een leuke site om te werken als model tot je probeert je aan te melden. Eerst lukt de aanmelding niet, na contact met de helpdesk veranderen ze opeens je gebruikersnaam en wachtwoord omdat "hun dat beter lijkt voor hun site". Daarna moet je hun nog bewijzen dat jou camera van hoog kwalitatief materiaal is terwijl ze zelf een site bezitten die langs geen kanten werkt. Na 3 dagen heen en weer chatten heb ik opgegeven.
  Ik raad aan om je zeker NIET aan te melden op hun site. Is een grote verspilling van tijd en energie!!!!

  katie (23) 20 juli 2021
 • Linda Staring (36)
  Betaald ontzettend slecht verwachten wel naakt 0 reacties

  Vreselijk bedrijf islive, denken dat ze de bij hen werkzame dames kunnen vertellen wat wel en niet te doen, bedrijf islive is echter geen werkgever, de dames zijn allemaal zelfstandiger ondernemer.

  Ik ben dol op turkse mannen kan er geen genoeg van krijgen en het liefst zo veel mogelijk en die zal ik dan ook verder bedienen op sites waar je waar voor je geld krijgt!

  Dreigen met represailles in de vorm van account sluiten en niet je zuurverdiende geld uitbetalen daar moet je bij mij niet mee aankomen.

  Als je vervolgens vertrekt nadat ze je hebben uitbetaald dan veranderd het toontje naar poeslief en verwelkomend. Frappante manier van omgang.

  Ben zelf een flinke dikke dame en ook daar is een publiek voor, maar vanaf nu laat ik mijn rubenslichaam alleen nog op goedbetalende webcamsites zien!

  Linda Staring (36) 20 juli 2021
 • Judith (42)
  Biseksueel op islive 0 reacties

  Op islive vind je in principe alleen maar vrouwen, dis als heteroseksuele vrouw is er dan weinig aan op de website.
  Maar als je biseksueel bent zoals ik if lesbisch, dan is islive even leuk voor ons als voor een heteroseksuele man!
  De vrouwen die hier zitten zijn allemaal prachtig met ronde vormen om van te kwijlen.
  Dat ik nooit met zo iemand een relatie zal krijgen en dat zij dit misschien wel voor geld doen dat neem ik dan maar voor lief want eerlijk is eerlijk ik heb dat er wel voor over.
  Ik zou me geen week kunnen voorstellen zonder dat ik wel even op islive zit, dat klinkt misschien een beetje wanhopig en raar maar het is wel zo.
  En dan werk ik ook gewoon fulltime en spreek ik ook regelmatig met vrienden af dus het is niet zo dat ik verder niets te doen heb.

  Judith (42) 7 juni 2019
 • Pieter (48)
  Mooie vrouwen onpersoonlijk 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar mooie vrouwen die spannende gesprekken met je willen voeten, dan zit je zeker goed op de website IsLive. Maar wanneer je gesprekken wilt voeren met vrouwen die ook echt inhoud hebben en als je gesprekken met diepgang wilt hebben dan zit je gier op islive niet op de goede plek.
  De vrouwen op deze site zijn wel ontzettend mooi, maar daarnaast zijn deze vrouwen totaal niet aan je gebonden en zijn de relaties, als je dit ten minste zo kunt noemen, die je hier hebt vreselijk onpersoonlijk.
  Voor mij was het in ieder geval geen goede website, ik ben op zoek naar meer dan wat je hier kunt vinden.

  Pieter (48) 6 april 2019
 • Fred (56)
  IsLive maakt daten overbodig 2 reacties

  Met een soort website als IsLive worden andere datingsites of het gewone daten in real live totaal overbodig.
  Wie wil er nog een echte relatie met vrouwen die je aan je hoofd zeuren om bepaalde klusjes die je naar hun mening niet of niet naar behoren hebt gedaan, als je ook datgene wat IsLive beloofd hier op het internet kunt krijgen.
  Dat is voor mij een hele eenvoudige keuze en samen met mij voor heel veel andere mannen net zo lijkt me.
  Je bent gek als je je hier niet aanmeld, er gaat een wereld voor je open.

  Fred (56) 23 december 2018