Lach
7,5

6 reviews
Informatie over en rondom Lach. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Lach er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,5 als cijfer te geven. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Ontevreden over Lach? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (6)

 • Rudy (59)
  Lach dating goed 0 reacties

  Ik ben heel dankbaar voor Lach dating, want zonder deze website zou ik nog steeds een aan huis gekluisterde man tegen het randje van een depressie aan zijn.
  En ik durf echt te zeggen dan Lach er aan mee heeft geholpen om dit te voorkomen.
  Het contact met anderen en de mensen die echt de moeite nemen om je te leren kennen, die oprechte belangstelling, dat doet een mens altijd goed.
  Achteraf gezien is het jammer dat ik het zo ver hem laten komen, maar dat had ik in die tijd zelf niet door.
  Nu omarm ik het leven en de liefde weer en zie ik alle mogelijkheden weer die hier zijn.

  Rudy (59) 16 december 2019
 • Irene (53)
  Goede site te weinig leden 0 reacties

  Ik zit al heel lang op Lach en ik vind het in principe een goede site, het enige wat ik hier erg jammer vind is dat er maar zo weinig leden op zitten.
  Op die manier is het gewoon een stuk moeilijker om een leuk iemand te vinden waar je een keer gezellig mee af kunt spreken.
  Als er meer leden op zouden zitten dan had je het makkelijk voor het kiezen en is dat ook veel sneller geregeld, hier gaat dit een stuk lastiger en dat vind ik wel jammer.
  Verder heb ik niets te klagen over Lach, ik zit hier ook al lang op en dat is ook niet voor niets.

  Irene (53) 23 juli 2019
 • Anoniem (57)
  Weinig leden 0 reacties

  Ik zou graag een beoordeling over Lach willen schrijven omdat ik hier nu een behoorlijke tijd een date profiel op heb gehad en in al die tijd ben ik niet een persoon tegen gekomen met wie ik op een date zou willen.
  En dat komt niet omdat ik niemand leuk en aardig vind, maar dat komt wel omdat hier maar zo weinig leden op zotten dat het haast onmogelijk is om iemand te vinden voordat een andere vrouw deze al onder je neus heeft weg gegapt.

  Anoniem (57) 9 juli 2019
 • Leo (60)
  Goede beoordeling voor lach 0 reacties

  Hallo, mijn naam is Leo en ik ben 60 jaar oud.
  Ik zou hier graag een goede beoordeling over lach willen plaatsen omdat ik erg gecharmeerd ben van deze website en met name van de vrouwen die hier op zitten.
  Ik ben al bijna tien jaar alleen maar sta zeker weer open voor een relatie met een leuke vrouw en deze leuke vrouw hoop ik op lach te kunnen vinden.
  ik ben heel erg benieuwd of mij dit is gegund en of het ook gaat lukken of niet.
  Ik weet zeker dat er genoeg leuke vrouwen zijn die zeker een kans maken en dan is het alleen nog afwachten of wij van beide kanten een goed gevoel hebben bij elkaar.
  Mocht het een keer zover zijn dan zal ik het hier zeker laten weten.

  Leo (60) 7 juni 2019
 • Banaantje (51)
  Voorwaarden 0 reacties

  Hallo redactie/ klantenservice,
  Wij accepteren wij geen prive gegevens als zijnde e-mailadressen, telefoonnummers en dergelijke. Tevens is het plaatsen van teksten met doel het overhalen tot het registreren op andere websites/programma's en dergelijke verboden. Bij het invullen van de velden overmij en geinteresseerd in zal eerst een keuring worden gedaan alvorens het wordt getoond op het desbetreffende profiel.
  Leg mij uit wat er aan mij niet meer vragen om fotos te sturen want er staan al 2 fotos op mijn profiel te maken heeft met Obscene, Aanstootgevend en racistische uitspraken te maken hebben ? Dit is als ik het goed heb een dating side en geen fotodeling side , ik wordt gek van iedere keer aan iedere dame te moeten uitleggen dat ik geen fotos stuur , dus ik vindt dat ik het beter is om dat gelijk te laten weten in mijn profiel , zodat ik mijn tijd met chatten met dames daar geen tijd meer hoef aan te besteden . Ik ben hier om aftespreken en om even te chatten en niet om foto's te delen en ik heb de recht omdat te laten weten via mijn profiel , zodat ik dames krijg die ook alleen hier zijn om te chatten en daten .

  Banaantje (51) 21 januari 2019
 • Henk (62)
  Lach voor ouderen 1 reactie

  Lach is een datingwebsite waar echt bijna alleen maar ouderen op zitten en daar is Het ook wel voor gemaakt. Voor mannen als ik is dit dus geen probleem, misschien voor enkelen juist heel fijn. Maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen datgene is waar ze naar op zoek zijn. Voor mij echter is het een hele goede en nuttige site waar ik heel veel leuke en aardige vrouwen leer kennen. Ik hoop gauw iemand te vinden waar ik een connectie mee heb.

  Henk (62) 3 december 2018