Lach
7,5

Informatie over en rondom Lach. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Lach er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,5 als cijfer te geven. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
2 reviews

Bezoek Lach

https://www.lach.nl

Ontevreden over Lach? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 284 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Banaantje (51)
  Voorwaarden 0 reacties

  Hallo redactie/ klantenservice,
  Wij accepteren wij geen prive gegevens als zijnde e-mailadressen, telefoonnummers en dergelijke. Tevens is het plaatsen van teksten met doel het overhalen tot het registreren op andere websites/programma's en dergelijke verboden. Bij het invullen van de velden overmij en geinteresseerd in zal eerst een keuring worden gedaan alvorens het wordt getoond op het desbetreffende profiel.
  Leg mij uit wat er aan mij niet meer vragen om fotos te sturen want er staan al 2 fotos op mijn profiel te maken heeft met Obscene, Aanstootgevend en racistische uitspraken te maken hebben ? Dit is als ik het goed heb een dating side en geen fotodeling side , ik wordt gek van iedere keer aan iedere dame te moeten uitleggen dat ik geen fotos stuur , dus ik vindt dat ik het beter is om dat gelijk te laten weten in mijn profiel , zodat ik mijn tijd met chatten met dames daar geen tijd meer hoef aan te besteden . Ik ben hier om aftespreken en om even te chatten en niet om foto's te delen en ik heb de recht omdat te laten weten via mijn profiel , zodat ik dames krijg die ook alleen hier zijn om te chatten en daten .

  Banaantje (51) 21 januari 2019
 • Henk (62)
  Lach voor ouderen 1 reactie

  Lach is een datingwebsite waar echt bijna alleen maar ouderen op zitten en daar is Het ook wel voor gemaakt. Voor mannen als ik is dit dus geen probleem, misschien voor enkelen juist heel fijn. Maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen datgene is waar ze naar op zoek zijn. Voor mij echter is het een hele goede en nuttige site waar ik heel veel leuke en aardige vrouwen leer kennen. Ik hoop gauw iemand te vinden waar ik een connectie mee heb.

  Henk (62) 3 december 2018

Plaats een review