Reviews (3)

 • Henry (35)
  Even wennen 0 reacties

  Toen ik op LekkerLive kwam, moest ik in het begin even wennen. Het gaat hier niet zoals op andere dating websites, volgens mij is dit ook niet een echte dating website want de vrouwen die hier op zitten daar kun je volgens mij niet in het echt mee daten. Zij zitten hier alleen online op en willen ook alleen online contact met je. Dus als je echt op zoek bent naar iemand om mee te daten, dan moet je hier niet op zitten want dat vind je hier niet. Maar zoek je heel leuk online contact met beelden, dan zit je hier precies op de goede plek. En ik kan je verzekeren dat je dan niet teleurgesteld wordt, dat ben ik in ieder geval nog nooit op LekkerLive. Toen ik eenmaal gewend was hier, was het top en ik zou niet anders meer willen.

  Henry (35) 25 mei 2019
 • Bert (48)
  Precies wat ik zoek 1 reactie

  Ik vind LekkerLive een erg goede en mooie website en het is precies waar ik naar op zoek ben. Wanneer je hier op zit, moet je niet op zoek zijn naar een langdurige relatie, begrijp me goed, want dat is iets wat je hier nooit zult vinden. Maar wanneer je op zoek bent naar hete vrouwen die een lekker en heet gesprek met je aan willen gaan waarbij tevens pikante beelden getoond kunnen worden, dan zit je hier precies op de goede plek. Dit was wel waar ik naar op zoek was, dus een betere website als deze is er voor mij niet en ik zit hier ook erg vaak op. De vrouwen die hier op zitten, zijn naast dat ze erg mooi zijn, ook nog eens erg aardig en dat vind ik altijd erg fijn. Vaak merk je dat mooie vrouwen ook best arrogant kunnen zijn, dat is hier eigenlijk helemaal niet het geval gelukkig.

  Bert (48) 31 maart 2019
 • Karel (56)
  Dubbel gevoel 2 reacties

  Deze website geeft mij heel erg een dubbel gevoel, maar daar moet ik mezelf dan maar overheen zetten als ik van de deugden hier wil genieten.
  Aan de ene kant is het namelijk precies wat ik verlang als man en wat ik ook ontzettend nodig heb eens in de zoveel tijd.
  Het is nog steeds geen echte vrouw in levende lijve maar dit komt nog het dichtst in de buurt van een echte vrouw.
  Aan de andere kant heb ik altijd een beetje het gevoel dat ik de vrouwen die hier op zitten belast mijn mijn sexuele verlangens.
  De vrouwen worden er voor betaald dus dat maakt het dan nog iets minder en dan voel ik me iets minder slecht over mezelf.
  Maar ondanks dit kan ik mezelf er niet toe zetten om mijn profiel te verwijderen.

  Karel (56) 23 december 2018