Reviews (3)

 • Felix (33)
  LiveJasmin slechte site 0 reacties

  Wanneer je van mijn leeftijd bent, begin 30 dus, dan is LiveJasmin helemaal niets aan.
  Dit is volledig gericht op de wat oudere mannen, of je moet al van Cougars houden dan zit je hier ook goed.
  Het is ook niet echt een website voor daten vind ik, het is meer een soort porno site maar dan met echte mensen en alleen maar oudere mensen.
  Dus dat hier gezegd wordt dat het niet op een date of iets dergelijks uit draait nee dat lijkt me vrij logisch want volgens mij worden deze vrouwen die hier op zitten ook gewoon voor het werk wat ze hier verrichten betaald.
  Maar mocht je dus nog niet zo oud zijn en niet op oudere vrouwen vallen, neem dan van mij aan dat er voor jou dan maar weinig aan is op LiveJasmin.

  Felix (33) 4 juni 2019
 • Simon (57)
  Loopt uit op niets 0 reacties

  Ik vind LiveJasmin een prachtige site met minstens zulke prachtige vrouwen die hier op zitten, maar je moet je wel realiseren dat het uiteindelijk met deze vrouwen altijd op niets uitloopt want de vrouwen die hier zitten, zijn niet op zoek naar een vaste relatie voor langere tijd.
  Met dit in gedachten is het echter een hele goede en mooiewebsote, die zeker waar voor zijn geld levert. Ik ben zeker niet ontevreden.

  Simon (57) 28 maart 2019
 • Joep (47)
  LieveJasmin niet voor dating 2 reacties

  LiveJasmin is een website die totaal niet om dating en het vinden van een goede vrouw.
  Alles wat zich op deze hele website afspeelt draait alleen maar ok het lichamelijke en het sexuele.
  Maar ik vind dit zelf heerlijk verfrissend en dat het tegenwoordig allemaal niet zo keurig meer hoeft.
  Waarom zou je niet mogen toegeven aan je sexuele verlangens, als je weet dat alle volwassen mensen met deze gevoelens kampen.
  Ik vind het altijd een beetje schijnheilig als mensen net doen alsof ze zo preuts zijn als maar kan terwijl deze mensen vaak het ergste zijn tussen de lakens.

  Joep (47) 25 december 2018