Love
7,6

3 reviews

Love behaalt een 7,6 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden. Bekijk Love informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Love? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Peter (39)
  Love middelmatige website 0 reacties

  Van een website die Love heet had ik veel meer verwacht, het is een naam die letterlijk liefde betekent dus ik had dan ook echt verwacht dat de vonken er hier wel van af zouden spatten op de website en dat hier veel mensen op zitten die echt op zoek zijn naar liefde. Ik werd helaas een beetje teleurgesteld toen ik eenmaal op de website zat en zag dat het lang niet zo veel voorstelde als wat ik had veracht en vooral had gehoopt. De mensen die hier op zitten zijn niet eens allemaal op zoek naar liefde, sommige mensen zoeken ook gewoon online contact of een afspraak voor fysiek contact en dat is niet de reden dat ik er zit. Dus iedere keer als ik weer dat soort mensen tegen kom hier dan merk ik dat ik me daar aan stoor en vind ik het vervelend dat zij hier niet serieuzer mee om gaan.

  Peter (39) 25 juli 2019
 • Jan (58)
  Prima site voor jong en oud 0 reacties

  Ik zit sinds een maand of drie nu op de website Love en ik vind het een prima website, zowel voor de jongere daters onder ons als voor de oudere daters zoals ik.
  Het is een rustige site die heel overzichtelijk is, je kunt zelf een soort filter instellen om aan te geven waar je naar op zoek hent en dan krijg je als vanzelf al een groep vrouwen die dan voor jou geschikt zouden kunnen zijn.
  Ik vind dit zelf bijzonder handig en maak hier ook graag gebruik van. Op de site zitten heel veel mensen, van allerlei leeftijden wat natuurlijk een goed teken is, maar in zo’n geval is een filter als deze wel bijzonder handig.

  Jan (58) 7 april 2019
 • Frederik (57)
  Love perfecte naam imperfecte site 2 reacties

  Hoe ik denk over deze website staat heel duidelijk beschreven ik de titel die ik heb geschreven over de site.
  Ik vind de naam love een perfecte naam voor een website als deze maar ondanks dat de naam nog zo perfect is, dat is de website zelf helaas maar waar niet.
  Er zitten behoorlijk wat mankementen aan de site en dat vind ik te veel voor het bedrag dat het je per mand kost.
  Ik weet dat het niet volledig perfect kan en moet zijn, maar aan deze dite mankeert net iets te veel.

  Frederik (57) 25 december 2018