Lovo
6,3

2 reviews

Informatie over en rondom het duitse Lovoo. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Lovoo er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 6,3 als cijfer te geven. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over Lovo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (2)

 • Tristan (52)
  Geen goede beoordeling 0 reacties

  In Duitsland heet het Lovoo en hier Lovo dus de naam komt overeen, maar of de rest ook even goed is als de Duitse varian daar heb ik sterk mijn twijfels over. De Duitse website hiervan heeft erg goede beoordelingen en daar zijn de mensen die hierop zitten of gezeten hebben erg goed over te spreken, maar mijn ervaring met de Nederlandse variant is lang niet zo positief.
  Ik vind het een website met maar weinig positieve dingen en bovendien is de groep met mensen die hier te vinden zijn ook lang niet zo groot en breed als dat ik had gehoopt.

  Tristan (52) 6 april 2019
 • Roy (52)
  Lovo duitse afkomst 1 reactie

  Love is een website die oorspronkelijk van duitse afkomst is en wat hiermee gepaard gaat is dat er behoorlijk wat mensen op de website zitten die zelf ook van duitse komaf zijn.
  In principe is hier natuurlijk niets mis mee, tenzij je hier niet van houdt. En wanneer ik naar mij zelf kijk zit ik er niet perse op te wachten om een relatie aan te gaan met iemand van over ver.
  Ik heb hier een eerdere ervaring mee gehad en je beloofd elkaar dat je veel naar elkaar toe zult reizen enzo en in het begin doe je dat ook, maar op den duur bloedt zo'n relatie altijd dood.
  Dit kun je haast niet voorkomen, natuurlijk zijn er uitzonderingen bij wie dit wel goed gaat maar bij de meeste is dat niet zo geloof me.

  Roy (52) 26 december 2018