OkCupid
5,8

4 reviews

Informatie over en rondom OkCupid. OkCupid krijgt van ons een 5,8 als eindcijfer. De datingsite is onoverzichtelijk en het duurt een tijdje voordat je reactie krijgt van de klantenservice, dit brengt ook de betrouwbaarheid in het geding. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.

Ontevreden over OkCupid? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Rosalin (31)
  Misleiding met betaling 0 reacties

  Na een tijdje de app gebruikt te hebben, wilde ik deze afsluiten. Aan het begin heb ik slechts eenmalig aankopen gedaan in de app, maar was mij niet bewust van het feit dat ik een abonnement afsloot. Nadat ik mijn account had verwijderd was het niet meer mogelijk om in te loggen. Desondanks werd er wel abonnementsgeld afgeschreven, omdat deze met de App Store is gekoppeld. Doe geen aankopen of betalingen in deze app, want als je het niet in de gaten hebt, dan betaal je ineens iedere maand abonnementsgeld, zonder dat je account bestaat!

  Rosalin (31) 21 oktober 2019
 • Tim (32)
  Slechte namaak 0 reacties

  Sinds een tijdje is de website cupidos nu offline en dat vind ik zelf heel erg jammer! Ik was zelf altijd lid op cupidos en ik heb dat altijd als erg goede website ervaren.
  Waren de website offline is gehaald weet ik eerlijk gezegd ook niet, maar ik kan daar toch niets aan veranderen helaas.
  Deze website vind ik een hele slechte namaak van cupidos, het lijkt er wel een beetje op maar op alle gebieden scoort het gewoon minder goed dan de enige echte cupidos.
  Dan kun je nog beter helemaal een nieuwe site met naam bedenken volgens mij dan dat je zo’n slechte namaak als deze doet.

  Tim (32) 5 mei 2019
 • Piet (49)
  Slechte beoordeling positief gevoel 1 reactie

  Deze website staat best slecht weggeschreven op het internet als je de naam hiervan gaat zoeken en dat vind ik erg jammer.
  Zelf heb ik een positief gevoel bij deze site en ik snap ook niet zo goed waarom anderen hier negatief over zijn, maar zo heeft iedereen natuurlijk ook recht op een eigen mening.
  Maar ik wil toch even goed duidelijk maken dat ik helemaal niet negatief ben over deze website.

  Piet (49) 16 maart 2019
 • Louis (47)
  Niet onder de indruk 2 reacties

  Ik ben nu een tijdje online geweest op OkCupid, dus ik was in staat om alles wat deze site te bieden heeft goed uit te pluizen en te onderzoeken.
  Ik vind namelijk altijd dat je iets een tijdje een kans moet geven voordat je het wat voor beoordeling dan ook geeft.
  Nadat ik hier dus een tijdje online gedate heb op deze site en alles een kans heb gegeven, kom ik helaas toch tot de uiteindelijke conclusie dat ik niet bepaald onder de indruk van deze site ben.
  Het is geen bovenmaatse website, ik vind het eerder een beetje tegenvallen en dat vind ik altijd wel erg jammer.
  Helemaal wanneer je vooraf hele hoge verwachtingen van zo’n website hebt.

  Louis (47) 22 februari 2019