Qupid
7,5

4 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Qupid. Qupid behaalt een 7,5 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden.

Ontevreden over Qupid? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • eline (40)
  qupid slechte website 0 reacties

  Ik ben absoluut geen fan van Qupid, wat een slechte website is dit!
  Als je een leuke afspraak met een nette en leuke man wilt hebben, dan moet je hier niet gaan zoeken want die vind je hier niet!
  Je vind hier alleen maar mannen die op zoek zijn naar een leuk nachtje met de nachtelijke bezigheden en meer niet.
  Je wordt niet eens fatsoenlijk benaderd door deze mannen, maar ze vragen rechtstreeks en schaamteloos of je geïnteresseerd bent in dit soort dingen en als je zegt dat dat niet het geval is dan laten ze je direct weer vallen als een baksteen, heel onattent.
  Ik heb me er binnen een week weer afgemeld en denk er ook absoluut niet over na om dit nog weer te gaan doen.

  eline (40) 21 juli 2019
 • Henry (36)
  Alles wat je nodig hebt 0 reacties

  Alles wat een online datingwebsite nodig heeft, dat heeft Qupid en misschien jog wel meer. Het heeft erg veel oude optie waar je de mogelijkheid bij hebt of je dit wel of niet wilt, wel voor een meerprijs natuurlijk.

  Maar Qupid is voor mij de perfecte online datingwebsite, alles wat ik zoek vind ik hier. En daardoor verwacht ik ook de kans dat ik mijn aanstaande partner zal vinden, dat die kans hier het grootst is ten opzichte van andere mogelijke online datingwebsites.

  Henry (36) 4 mei 2019
 • Jelle (52)
  Slechte indruk 1 reactie

  Ik heb geen goede indruk van deze site, eerlijk gezegd heb ik er zelfs een slechte indruk van.
  Ik had er veel ban verwacht, ook door de goede en pakkende naam van deze website en misschien was dat mijn valkuil. Want doordat ik zo veel er van verwachtte, viel het uiteindelijk juist heel erg tegen toen ik eenmaal op de website zat.
  Ik zit ook op nog een andere datingsite en deze site bevalt mij stukken beter, dus hier laat ik mijn lidmaatschap aflopen en dan blijf ik lekker op die andere website.

  Jelle (52) 16 maart 2019
 • Mark (43)
  Qupid goede site 1 reactie

  Ik vind Qupid een goede dating site! Ze komen de beloftes die je doen in principe altijd na. Ze kunnen natuurlijk niet aan iedereen beloven dat ze hier hun soul mate zullen vinden, maar de kans dat je een leuk iemand vind om mee te daten en dat diegene ook echt op komt dagen tijdens de date is hier best groot. Ik heb ook op websites gezeten waar je dan met een nep iemand afspreekt en dat diegene dus helemaal niet op komt dagen, dan voel je je wel even belabberd als je daar voor niets zit te wachten. Wanneer je hier een vraag heb, heb je meestal ook wel de volgende dag al reactie terug, dus de klantenservice hier vind ik ook wel gewoon goed.

  Mark (43) 15 december 2018