Tindl
7,0

3 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Tindl. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Tindl er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,0 als cijfer te geven.

Ontevreden over Tindl? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Maurice (44)
  goed maar beperkt 0 reacties

  Ik vind Tindl een goede website waar tegenwoordig heel veel mensen op te vinden zijn, dus als je een keer een leuke date zoekt dan is de kans ruim aanwezig dat je die hier wel zult vinden.
  Maar dat vereist wel enige moeite en het nodige zoekwerk. De reden hiervoor is dat je maar een beperkte zoekfilter hebt, je hebt of man of vrouw dat is duidelijk.
  Maar daarnaast moet je invullen van 18-39 of van 40-75 en dan zit je dus met een ratio van 35 jaar en dat vind ik persoonlijk te veel.
  Als een vrouw 50 jaar is, daar zou ik nog niet zo'n probleem mee hebben, maar een vrouw van bijvoorbeeld 65 jaar oud dat gaat mij te ver.
  En andersom net zo, als ze dit wat kleiner zouden maken, bijvoorbeeld per 10 jaar dan denk ik dat dit veel effectiever zou zijn dan de manier waarop het nu gebeurt.
  Vandaar dat de site wel wat sterren misloopt om deze reden, dat vind ik wel zonde maar het is niet anders.

  Maurice (44) 2 mei 2019
 • Fred (53)
  Slechte poging 1 reactie

  Ik ben helemaal geen fan van de website Tindl, ik vind het een erg slechte poging om tindr na te maken. Alleen de naam heeft een gelijkenis en dat vind ik ook misbruik maken van de naamsbekendheid van een andere site. Wanneer je dan hier komt dan zie je dat de site in de verste verte niet de kwaliteiten heeft die tindr wel heeft, zoals ik al zei vind ik dit een hele slechte poging om de site na te maken. Ze hadden beter zelf met een nieuw concept kunnen komen, de kans dat dat beter werkt dan zoiets lijkt me toch aanzienlijk groter.

  Fred (53) 2 maart 2019
 • Yvan (35)
  Tindl goed 2 reacties

  Tindl is een hele goede site als je het mij vraagt. Het is een grote website waar heel veel mensen op actief zijn en de kans dat je een leuk iemand tegen komt is hier dus aanzienlijk groter dan op een website waar dit niet het geval is.
  Daarbij komt dat ze hier heel actief bezig zijn om het aantal nep leden te verminderen en het liefst helemaal uit te roeien, maar volgens mij zal dit nooit helemaal lukken omdat sommige mensen hier heel slim in zijn.
  Het is jammer dat er mensen zijn die dit doen, maar helaas kun je dit niet helemaal voorkomen.
  Toch vind ik het wel goed dat ze het hier in ieder geval zo veel mogelijk proberen te beperken.

  Yvan (35) 16 december 2018