• Gerald (53)
  Datebird goede datingsite 2 reacties

  Ik heb eerder altijd een account gehad op datebird en hier was ik altijd heel erg tevreden over.
  Na een tijdje heb ik me helaas later overhalen door een hele mooie vrouw om naar een andere website te gaan omdat zij me allemaal mooie beloftes deed die daar uit zouden komen.
  Ik had het natuurlijk kunnen weten, maar dat is dus nooit waar geworden.
  Achteraf heb ik behoorlijk veel spijt dat ik me hiertoe heb laten overhalen en ik denk dat ik uiteindelijk toch weer terug keer naar de website datebird.

  Bezoek Datebird

  Gerald (53) 23 februari 2019
  • (47)

   Wat jammer dat je in deze sluwe acties van zulke vrouwen bent getrapt. Helaas zijn er heel veel vrouwen van allerlei verschillende sites die dit soort nare streken uithalen. Ik heb dit zelf ook een keer meegemaakt want er zijn zo veel mooie vrouwen in dit land en dan maken ze er op die manier misbruik van. Ik vind dat echt niet kunnen.

   Lucas (47) 23 februari 2019
  • (70)

   hoorde goede dingen . maar schijn bedriegt ! datebird is door de rechter stil gelegd vanwege het gebruik van niet aangegeven nep profielen . nu maar hopen dat grotere websites als lexa etc zullen volgen . Die kans is klein daar die mammoet sites zich ondertussen rijk hebben gestolen en een juridische afdeling hebben. Dating via dating sites is zo wie zo boeren bedrog , mijn tip spreek een vrouw aan , ga de kroeg in wordt lid van een wandel vereniging of als de nood hoog is bezoek een animeerbar of prostituee (dan weet je dat de aandacht fake i maar heb je in ieder geval een malig de aandacht die je zoekt.Datingsites doen het zelfde de dame van jouw voorkeur is ook bezig met een tiental anderen .
   .

   dirk (70) 28 september 2022


Meer informatie en reviews over Datebird