• Brad Pitt (59)
  Hot or not eerlijke site 1 reactie

  Ik vind hot or not tot mijn vreugde een hele eerlijke site. Eindelijk een keer een datingsite die niet van alles beloofd en niks waar maakt maar gewoon een site waarop staat wat ze aanbieden en dit vervolgens ook echt aanbieden.
  Ik werd zo moe van al die mooie reclames en verhalen over allerlei datingsites en dan betaalde je je vervolgens een ongeluk om hier een abonnement te kunnen betalen en dan bleek het uiteindelijk een vreselijke flut site te zijn.

  Ik was heel erg opgelucht toen ik er achter kwam dat dat bij hot or not niet zo was. Is het toch een geluk voor mij, want ik had mezelf nog één kans gegeven om op een site te gaan zoeken naar een vriendin en daarna zou het klaar zijn voor mij wat betreft de datingsites. Dus dan is het maar goed dat ik deze site juist op dit moment tegen kwam.

  Bezoek Hotornot

  Brad Pitt (59) 26 december 2018
  • (34)

   Dat klopt inderdaad wel, bij hot or not wordt je niet met allerlei beloftes en mooie woorden naar de site toe gelokt. Maar eerlijk is eerlijk, deze site is ook zo bekend en heeft zo’n goede naam opgebouwd dat ze dat ook niet meer nodig hebben. Waarschijnlijk zijn de sites die dit wel doen wat kleiner en proberen ze op die manier aan extra leden te komen denk ik.

   Jeroen (34) 24 februari 2019


Meer informatie en reviews over Hotornot