• Richard (22)
  Life changer 1 reactie

  Wat een eer, ik ben de eerste die een review plaatst over Lovezone? Wel verrassend maar goed.
  Een datingsite die voor mij mijn leven heeft veranderd. Voorheen altijd een buitenstaander geweest, ja, dat kan ik over mezelf zeggen. Had nooit echt vrienden en al zeker geen vriendinnetjes. Op vele datingsites hiervoor geregistreerd geweest, met best wat geld uitgegeven als gevolg. Na registratie zag ik al meteen dat er veel profielen online waren met fotos, dit sprak me al erg aan. 5 minuten na registratie maar meteen betaald want anders kan je geen berichten sturen (wel lezen). Ik heb er nooit spijt van gehad want in deze tijd van 1 maand heb ik meer dan 10 gesprekken gehad met leuke dames die ook nog eens bij me in de buurt wonen, met 2 hiervan heb ik inmiddels afgesproken. Wanneer mijn lidmaatschap is verlopen zal ik nog een review plaatsen over hoe en wat maar zo ver lijkt het helemaal goed.

  Bezoek Lovezone

  Richard (22) 13 november 2018
  • (62)

   Ik had ook zo gehoopt dat ik net zo'n succesverhaal zou kunnen delen als jij dat doet. En dit bewijst tevens dat mijn idee van Lovezone wel klopt gezien jouw leeftijd.
   Ik vind Lovezone echt een goede site, de prijzen zijn goed het is gemakkleijk in gebruik en het ziet er allemaal goed uit. Totdat je 55 jaar of ouder bent en op zoek bent naar een date, die zijn hier haast niet te vinden. Lovezone is echt een site voor de jongere mensen, wat voor jou dus heel goed uit pakt en voor mij helaas niet.

   Diederik (62) 18 november 2018


Meer informatie en reviews over Lovezone