• Geert (47)
  Lovezone slechte naam 1 reactie

  Websites als Lovezone hebben vaak een slechte naam omdat het onder het rubriek 'dating websites' valt, maar dat was vroeger misschien iets waar je niet op gevonden wilde worden maar dat is tegenwoordig niet meer zo.
  Wanneer je een beetje mee gaat met je tijd, weet je dat nu alles zo'n beetje digitaal gebeurt en zo ook het daten.
  Ik heb een tijdje geleden mij aangemeld op Lovezone omdat de naam me heel erg aansrpak en dat is een hele goede beslissing geweest.
  Ik vind dat de website niet duur is, je moet wel iets betalen voor een abonnement maar dit vind ik niet erg, dat moet je op de meeste andere websites ook.
  Het aanmaken van het profiel is helemaal niet zo moeilijk, dit zou iedereen zelf moeten kunnen en daarna kon ik eigenlijk meteen aan het chatten met alle mooie vrouwen die hier op zitten en dat zijn er tot mijn geluk nogal wat!
  Tot nu toe heb ik mijn nieuwe liefde nog niet gevonden, maar ik me uitstekend vermaakt met het uitvinden wie er wel en niet bij mij past en heb zo al heel veel leuke vrouwen mogen ontmoeten.

  Bezoek Lovezone

  Geert (47) 13 november 2018
  • (38)

   Ik snap dat gezeur ook niet zo goed wat mensen tegenwoordig altijd doen op van alles en nog wat en zo ook op het online daten. Mensen dit hier niet in mee willen gaan, mogen wat mij part lekker ieder weekend in het cafe zitten in de hoop dat hier een leuke vrouw voor hen naar binnen loopt, wat toch niet zal gebeuren.
   Dus wat is er dan mis mee om je kans te grijpen en het op het internet te gaan zoeken? Hier is de kans van slagen immers vele malen groter. Ik trek me van dat gezeur niets aan en blijf lekker door gaan met online vrouwen zoeken.

   Joris (38) 13 november 2018


Meer informatie en reviews over Lovezone