Reviews (2)

 • Ralph (52)
  Geen goede indruk 0 reacties

  Mijn indruk van 50plusmatch is helaas dat het geen goede indruk is, ik ben tot op heden nog niet onder de indruk van deze website en wat je hier allemaal kunt doen.
  Er zitten veel mensen van over de zestig jaar op deze site en maar heel weinig mensen van net over de vijftig zoals ik zelf, waarschijnlijk zitten deze mensen allemaal nog op de normale datingsites.
  Ik heb alleen maar respect voor alle mensen die ouder zijn dan ik, maar dat betekend niet dat ik met een vrouw van over de zestig jaar wil daten of hier een relatie mee wil aan gaan.
  Ik heb eigenlijk altijd vrouwen gehad die een stukje jonger waren dan ik, dis er zit waarschijnlijk niets anders voor mij op dan dat ik me ook moet aanmelden op een gewone datingsite.

  Ralph (52) 30 april 2019
 • Berend (59)
  50plusmatch goed of slecht 2 reacties

  Wanneer je op 50plusmatch zoekt en of deze website goed of slecht is, dan vind ik veel verschillende meningen van allerlei mensen. Ik heb zelf een profiel aangemaakt op deze website om het met eigen ogen te ondervinden en ik ben helemaal niet teleurgesteld in wat ik hier vond. Eerlijk gezegd ben ik zelfs positief verrast en dat had ik vooraf niet verwacht. Fijn om te zien dat er zo veel mensen van over de 50 jaar die het nog gewoon aandurven om een poging te wagen op gebied van dating en deze gok ook op het internet aangaan. Je ziet ook dat de mensen van 50 en ouder tegenwoordig ook bijna allemaal wel een computer in huis hebben en hier ook mee om kunnen gaan en dat scheelt natuurlijk ook al heel erg veel. Het aantal vrouwen hier op zou nog iets beter kunnen, maar ik ben zeker niet teleurgesteld in wat ik hier heb gevonden.

  Berend (59) 13 november 2018