• Berend (59)
  50plusmatch goed of slecht 2 reacties

  Wanneer je op 50plusmatch zoekt en of deze website goed of slecht is, dan vind ik veel verschillende meningen van allerlei mensen. Ik heb zelf een profiel aangemaakt op deze website om het met eigen ogen te ondervinden en ik ben helemaal niet teleurgesteld in wat ik hier vond. Eerlijk gezegd ben ik zelfs positief verrast en dat had ik vooraf niet verwacht. Fijn om te zien dat er zo veel mensen van over de 50 jaar die het nog gewoon aandurven om een poging te wagen op gebied van dating en deze gok ook op het internet aangaan. Je ziet ook dat de mensen van 50 en ouder tegenwoordig ook bijna allemaal wel een computer in huis hebben en hier ook mee om kunnen gaan en dat scheelt natuurlijk ook al heel erg veel. Het aantal vrouwen hier op zou nog iets beter kunnen, maar ik ben zeker niet teleurgesteld in wat ik hier heb gevonden.

  Bezoek 50plusmatch

  Berend (59) 13 november 2018
  • (60)

   Ik heb ook een laptop aangeschaft nadat ik mijn grote computer heb weg gedaan, vlak daarna heb ik een account aangemaakt op deze website en nadien nooit spijt gehad van mijn beslissing. Ik verbaasde me enigszins toen ik zag hoeveel leeftijdsgenoten van mij / ons hier ook een account op hebben en zoals jij zegt een poging wagen op zoek naar een nieuwe liefde. En er zitten veel mooie en lieve vrouwen op, wat voor mij ook wel doorslaggevend is, want dat is toch waar ik naar op zoek ben.

   Fred (60) 13 november 2018
  • (52)

   Wat je ook hebt , overal zul je altijd verdeelde meningen over vinden. Mensen van zestig jaar en ouder zullen over het algemeen waarschijnlijk erg positief zijn over deze site en deze mensen hebben dan ook helemaal gelijk. Maar wanneer je net de vijftig gepasseerd bent zoals ik dan is er helaas lang niet zoveel te vinden op deze site en ben je ook automatisch wat minder tevreden.

   Ralph (52) 30 april 2019


Meer informatie en reviews over 50plusmatch