Reviews (3)

 • Miriam (59)
  Anders dan gehoopt 0 reacties

  Ik had altijd verwacht dat een website als deze voor mij de perfecte uitkomst zou zijn omdat ik niet op jongere mannen val en de kans dat ik die hier tegen kom is veel kleiner dan wanneer ik op een gewone website voor relaties zit.
  Toch is deze website heel anders dan ik had gehoopt, ik vind het een beetje tegenvallen.
  Misschien komt het door de leeftijd van de mensen hier en vind ik het er daarom saai, maar meestal vind ik de ervaring van ouderen en alles wat ze hebben meegemaakt juist interessant.
  Hier heeft het niet goed voor mij uitgepakt en daar had ik mij heel erg op verkeken, erg jammer dus voor mij.

  Miriam (59) 16 juli 2019
 • Hennie (55)
  Erg fijne website 1 reactie

  Voor vrouwen zoals ik is 50plusrelatie een hele fijne website. Wij zitten niet meer te wachten op van die hitsige mannen die alleen maar op seks uit zijn, wij zoeken gewoon een leuke en betrouwbare vent die samen met ons een leuke tijd wil beleven en bijvoorbeeld leuke uitstapjes wil maken. Natuurlijk speelt het romantische vlak ook wel mee, maar ik weet ook dat dit op jongere leeftijd veel belangrijker is dan wanneer je allemaal wat ouder bent, vandaar dat dit voor mij een erg fijne website is.

  Hennie (55) 30 april 2019
 • Rudy (64)
  50plusrelatie slecht 2 reacties

  Het plaatje wordt zo mooi gemaakt zodat mensen helemaal enthousiast en lyrisch raken over een website als deze, totdat ze er net als ik op online komen en zien wat het werkelijk is.
  Ik heb in levende lijve ondervonden dat je hier gewoon als nuchtere nederlander in kunt trappen zonder dat je het door hebt.
  Dit zijn van die websites waar je moet betalen en wanneer je dit gedaan hebt, blijkt helaas dat je er niets voor terug krijgt en dat je je geld net zo goed weg had kunnen gooien omdat dat in principe op hetzelfde neer komt.
  Ik zou bekenden van mij deze site niet doorgeven wanneer ze op zoek zouden zijn naar iets met dezelfde bedoeling als deze site, ik ben er van overtuigd dat er een heel aantal websites met dezelfde intenties die een stuk beter zijn dan deze.
  Dat kan al snel, dus ik weet zeker dat dat geen probleem is om deze te vinden.

  Rudy (64) 13 november 2018