• Rudy (64)
  50plusrelatie slecht 2 reacties

  Het plaatje wordt zo mooi gemaakt zodat mensen helemaal enthousiast en lyrisch raken over een website als deze, totdat ze er net als ik op online komen en zien wat het werkelijk is.
  Ik heb in levende lijve ondervonden dat je hier gewoon als nuchtere nederlander in kunt trappen zonder dat je het door hebt.
  Dit zijn van die websites waar je moet betalen en wanneer je dit gedaan hebt, blijkt helaas dat je er niets voor terug krijgt en dat je je geld net zo goed weg had kunnen gooien omdat dat in principe op hetzelfde neer komt.
  Ik zou bekenden van mij deze site niet doorgeven wanneer ze op zoek zouden zijn naar iets met dezelfde bedoeling als deze site, ik ben er van overtuigd dat er een heel aantal websites met dezelfde intenties die een stuk beter zijn dan deze.
  Dat kan al snel, dus ik weet zeker dat dat geen probleem is om deze te vinden.

  Bezoek 50plusrelatie

  Rudy (64) 13 november 2018
  • (59)

   Ik ben ook niet goed te spreken over de desbetreffende website. Het is fijn om te zien en te weten dat dit niet aan mij lag maar echt aan de website zelf. Wat voor mij dan wel weer prettig is, is dat er heel veel aandacht aan mij werd besteed hier omdat het aantal mannen dat er op zit vele malen groter is dan het aantal vrouwen. Maar voor mij zat de man die ik zoek er helaas niet tussen en na een maand lidmaatschap kan ik ook wel met zekerheid vermelden dat het er daarna voor mij op zit en dat ik mijn lidmaatschap niet zal verlengen.

   Greetje (59) 13 november 2018
  • (53)

   Op alle datingsites moet je wel iets betalen voor zo ver ik weet. En wanneer het een gratis website is, dan zou ik dit waarschijnlijk een beetje wantrouwen. Ik ben iemand die dan automatisch aanneemt dat dat dan geen goede website is, omdat die dan gratis is. Of dat waar is weet ik niet, maar dat idee heb ik dan altijd.

   Hennie (53) 30 april 2019


Meer informatie en reviews over 50plusrelatie